Vissza

Összehasonlított termékek

BLADE ARGININE (100 CAPS)

A BLADE Arginine egy fejlett, nagydózisú endogén aminosav L-arginin-hidroklorid tartalmú sport táplálékkiegészítő több


4 550 Ft
45,50 Ft / db

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az L-arginin egy feltételesen esszenciális aminosav, ami azt jelenti, hogy normál körülmények között az emberi test elő tud állítani annyit, amennyire szüksége van. Elégtelen táplálkozás vagy nehéz fizikai igénybevétel esetén, a szervezet nem képes elegendő mennyiségű arginint előállítani, így valamennyit táplálékkal vagy táplálék-kiegészítőkkel kell biztosítanunk. Az egyik legfontosabb szerepe a nitrogén-oxid szintézisben van. A magas dózisú kapszulák használata a legkönnyebb módja a megnövekedett arginin-igény kielégítésének.

KIKNEK ÉRDEMES HASZNÁLNI A BLADE ARGININE -t ? A rendkívül hatékony és eredményesen használható a BLADE ARGININE. Olyan sportolók számára alkalmas, akik az izomtömeg fejlesztésére, az állóképesség növelésére és az erőnövekedésre törekszenek. A vérkeringés növekedése miatt a termék felhasználható a nemi élet teljesítményének javítására is.

Edzésnapokon: fogyassz napi 2 kapszulát 30-40 perccel edzés előtt. Pihenőnapokon: fogyassz napi 1 kapszulát reggeli előtt és 1 kapszulát lefekvés előtt. Ne lépd túl az ajánlott napi mennyiséget!

Figyelmeztetés: Fogyasztása csak egészséges felnőtt részére ajánlott. A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott életmódot és az egészséges táplálkozást. Tartsa napfénytől elzárva, száraz, hűvös helyen. Tartsa lezárva, amikor nem használja. A termék kisgyermek elől elzárva tartandó. Minőségét megőrzi a dobozon jelzett időpontig.

Forgalomba hozatal a 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet szerint.


Tartalmaz:                   1 adag: 2 kapszula (1720 mg) (50 adag)
  1 kapszula 1 adag
L-Carnitine 750 mg 1500 mg

Összetevők: L-Arginine hydrochloride, hard gelatin capsule shell (gelatin, colour: titanium dioxide).


 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!