Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller W-TEC Tenmark 500W 10" - fehér

Könnyen összecsukható konstrukció, tempomat, széles fellépőlap, első és hátsó lámpa, sárvédők, nagy maximális sebesség, nagy hatótávolság, távirányító záró rendszer. több


Szín:  fehér

329 500 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A W-TEC Tenmark e-roller szórakoztató és biztonságos módja annak, hogy munkába, iskolába vagy a városba juss. Legnagyobb előnye az összecsukható szerkezet, amelyet 5 másodpercen belül össze lehet csukni/ki lehet nyitni. Ennek eredményeként az e-roller nem foglal sok helyet, lehetővé téve, hogy a lakásban vagy a garázsban tárold. Kompakt mérete jól jöhet, ha vonaton, tömegközlekedésben vagy személygépkocsiban utazol. Hordhatod a kezedben, vagy az autó csomagtartójába. Végül, de nem utolsó sorban, modern kialakítása megkönnyíti a W-TEC Tenmark e-roller használatát! Ez a roller forradalmian új funkcióval rendelkezik - távirányítós zárrendszer. Tehát, ha egy időre felügyelet nélkül kell hagynod a rollert, csak nyomd meg a gombot, hogy megbizonyosodj arról, hogy még mindig ott van, amikor visszamész.



Repülj, mint a szél!

Szeretnél szórakozni a rollereden? Akkor aW-TEC Tenmark e-roller a tökéletes választás! Az erőteljes 500 W -os motornak köszönhetően egyetlen domb sem lesz túl meredek, és egyetlen terep sem lesz túl kihívást jelentő számodra. A maximális sebesség 40 km/h, és a távolság egy feltöltéssel körülbelül 35 km (normál sebességgel). A távolságtartomány azonban számos tényezőtől függ, például a rolleres súlyától, vezetési stílusától, tereptől és/vagy időjárástól. Az akkumulátor 6-8 óra alatt töltődik fel teljesen. Csak töltsd fel az akkumulátort egy éjszakán keresztül, így reggel készen áll a használatra! Három sebességmód közül választhatsz. Akkor is használhatod a rollert (ha ellököd magad a talajtól), ha az akkumulátor lemerült. A 120 kg-os súlykorlátnak köszönhetően a rollert az egész család használhatja, ami rendkívül költséghatékony.

 






 

Könnyen irányítható
A könnyen olvasható LCD kijelző lehetővé teszi az összes fontos információ követését, például az aktuális sebességet (beleértve a sebesség módot), az akkumulátor állapotát, az aktuális és teljes megtett távolságot, az időt stb. Az ON/OFF és a MODE gombok segítségével számos speciális funkciót vezérelhetsz, beleértve az indítási segítséget és a sebességtartó automatát. Ezenkívül a kijelző USB -porttal rendelkezik, amellyel töltheted a telefonodat vagy tabletedet.




 

Biztonságos mindenkor

W-TEC Tenmark e-roller minden akadályt leküzdhet! Még a sötétség vagy a rossz idő sem tart otthon ezzel az e-rollerrel. Az elemmel működő első és hátsó LED-es lámpák gondoskodnak arról, hogy gyenge fényviszonyok között is látható legyél. A lámpákat és a dudát a kormány színkódos gombjaival kapcsolhatod be. Mivel a hátsó lámpa fékezés közben is kigyullad, mindenki látni fog. A sebességtől függetlenül mindig számíthatsz a tárcsafékekre. Lehetővé teszik, hogy bármilyen terepen simán megállj az e-rollerrel!

Garantált minőség és tartósság

A legapróbb részletekig tervezett roller szilárd, 25,4 cm -es gumikkal felszerelt, amelyek nedves felületre tapadnak és elnyelik a rezgéseket. Te is értékelni fogod a sárvédőket. Az alumínium szerkezet és a magasságban állítható kormány rendkívül tartós. A roller 150 és 210 cm közötti felhasználók számára alkalmas. Az 53 cm hosszú fellépőlap lehetővé teszi, hogy a lábak egymás mellett legyenek.

 

Amikor aW-TEC Tenmark e-rollerrel utazol, mindenki észre fog venni! Ha még soha nem közlekedtél e-rollerrel, imádni fogod! Könnyen tárolható. Kiemelkedő teljesítmény. Modern design. Mit is kívánhatnál még?!


35 - 40 km/h                        35 km                          6-7 óra
Max sebesség        Távolság tartomány              Töltési idő


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai adatok - Elektromos roller W-TEC Tenmark:

váz anyaga alumínium
üzemi feszültség 48 V
motor típus brushless
max. dőlésszög 15°
motor teljesítmény 500 W
akkumulátor kapacitás 13 Ah / 48 V
töltő bemenet 100-240V AC / 50 ~ 60HZ, kimenet DC 54,6V / 2A
max. sebesség 35-40 km/h
egyetlentöltéssel megtett távolság 35 km
töltési idő (teljes töltés) 6-7 h
max. terhelhetőség 120 kg
súly 19,2 kg
gumi méret 10" (25,4 cm) 
gumi típus felfújható: első, hátsó
fék elektromos, tárcsás
ajánlott minimális felhasználói magasság 150 cm
minimális kormány magasság 79 cm
maximális kormánymagasság 108 cm
kormány szélesség 55 cm
fellépőlap szélesség 24 cm
fellépőlap hossz 53 cm
fellépőlap magasság - felső 15 cm
fellépőlap magasság - alsó 8,5 cm
méretek h110 x sz55 x m80-110 cm
összecsukott méretek h110 x sz26 x m37 cm
csomagolt méretek  h114 x sz30,6 x m34,5 cm
világítás első és hátsó LED
beállítási opciók Sebességtartó automatika, indítás kikapcsolás nélkül
kiegészítők Összecsukható váz, távirányitott zárrendszer, háttérvilágítású kijelző (elemmel működő), hangos elektromos duda, kitámasztó, sárvédők, USB-port a telefon töltéséhez

A távirányító funkciói:

A kijelzőgombok lezárása (a kijelzőnek ki kell legyen kapcsolva)
a hangjelzés aktiválódik, amikor megpróbálja bekapcsolni 
A kijelzőgombok feloldása
a riasztás inaktivvá válik
Duda - rövid figyelmeztető hang hallatszódik 
A kijelzőgombok feloldása

A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 120 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 150 cm
Akkumulátor-kapacitás 13000 mAh
Hatótávolság 35 km
Maximális sebesség 40 km/ó
Maximális emelkedés 15 °
Súly 19.20 kg
Motor teljesítménye 500 W
Kerekek mérete 10"
Fékek elektromos, tárcsafék
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 1100 x 550 x 1100 mm
Kerék típus felfújható
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem
Nyereg nem

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!