Vissza

Összehasonlított termékek

Tartó karabinerrel MFT-A014 - Marbo Sport

A karabiner segítségével kiegészítőket, például boxzsákot, tornagyűrűket vagy edzőszalagot rögzíthet a ketrechez. több


10 500 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az MFT-A014 karabiner fogantyú az FT funkcionális edzőkerethez tervezett eszköz. Segítségével kiegészítőket, például boxzsákot, tornagyűrűket vagy edzőszalagot rögzíthet a ketrechez. A fogantyút a rögzítőcsavar segítségével szerelik fel, míg a tartozékokat karabinerrel függesztik fel. Ez a megoldás gyors telepítést tesz lehetővé, és megakadályozza a tartozékok kopását.

FT vonal - professzionális felszerelés a funkcionális edzéshez

A Marbo FT sorozat egy multifunkcionális kereskedelmi berendezés, amelyet fitneszklubok és edzőtermek funkcionális edzési zónáinak szánnak. A moduláris felépítés lehetővé teszi a ketrec vagy a felszerelés egyedi beállítását az egyes edzőtermek számára, valamint lehetővé teszi a konfiguráció megváltoztatását és a készülék bővítését további kiegészítőkkel. Ennek a sorozatnak az eszközeit egy tartós 80 x 80 mm-es profilra épülő szerkezet jellemzi, amelynek falvastagsága 3 mm. Az FT rendszert modern színválaszték különbözteti meg, ennek köszönhetően ennek a sorozatnak a felszerelése minden professzionális edzőterem dísze lesz!


Technikai paraméterek:
  • Magasság: 15 cm
  • Szélesség: 9 cm
  • Hossz: 5 cm
  • Súly: 0,8 kg
  • Anyaga: acél porfestéses bevonattal

 

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!