Vissza

Összehasonlított termékek

FORPRO 30% PROTEIN CRISP BREAD - TOMATO & PROVENCE SPICE

Ropogós, finom, természetes és egészséges. több


1 000 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

FORPRO 30% PROTEIN CRISP BREAD - TOMATO & PROVENCE SPICE - 150G


ROPOGÓS, FINOM, TERMÉSZETES ÉS EGÉSZSÉGES. 

Forpro egyedülálló lapkenyerei nagyon ízletes és egészséges ropogtatnivalót biztosítanak az egész család számára. Magasabb 30%-os fehérjét és 50%-kal kevesebb szénhidrátot tartalmaznak mint egy hagyományos lapkenyér!

Csatlakozz az egészséges életmód kedvelői közé, a Forpro Protein Crisp Bread lapkenyér termékek segítségével. Megbízható forrásokból származó, teljesen természetes és egészséges összetevőkre összpontosítva, egyszerűen finom harapnivalókat készíthetünk, hogy megfeleljenek minden egészséges életmódot kedvelő számára.

Forpro Protein Crisp Bread lapkenyér ropogós, finom, természetes és egészséges választást kínál a kenyér helyettesítésére. Négy egyedi ízben kaphatók, így bizonyosan kielégítik a legkifinomultabb ízvilágot kedvelő igényeit is. 

Csiklandozza meg ízlelőbimbóit. A Forpro Protein Crisp Bread lapkenyér minden falata nagyon ízletes, kiválóan alkalmasak a kenyér helyettesítésére, öntetre, levesbe, mártásra vagy salátákra törve is. Egyszerű módja annak, hogy finom kiegészítőt adjon az ebédhez vagy vacsorához. Extra ropogós snack alternatíva lehet az ízekkel teli, egészséges nassoláshoz is, mivel mesterséges aromáktól  és tartósítószerektől mentes. 

Miért ajánlott a Forpro Protein Crisp Bread lapkenyér?!

  • Egészséges alternatívája a  kenyérnek.
  • Magas a fehérje tartaloma.
  • Teljesen természetes.
  • Tökéletes a kiegyensúlyozott életmódhoz.
  • Beválik a fitnesz célokhoz.
  • Alacsonyabb szénhidrát tartalmú.


Összetétel: Szénhidrátcsökkentett lisztkeverék (zsírtalanított szójaliszt, búza-glutén, búzafehérje-koncentrátum, növényi rost [bambuszrost]), búzaliszt, paradicsompüré (10%), olívaolaj, Provence fűszerkeverék (rozmaring, kakukkfű, borsikafű, bazsalikom, tárkony) (2,5%), só, antioxidáns: rozmaring kivonat.

Felhasználás: A nap bármely szakában fogyasztható. 

Kiszerelés: 150 g

 
 100 g
Energia érték
1539 kJ (366 kcal)
Zsír
ebből telített zsírsav
7,2 g
1,2 g
Szénhidrát
ebből cukor
38 g
5,5 g
Fehérje 30 g
1 g
Rost  16 g
*% RI - referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára

 



 
Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!