Vissza

Összehasonlított termékek

FORPRO HIGH PROTEIN SOUP VEGETABLES CREAM - 30,5 G AKCIÓ

Egy bögrényi forró ölelés. Gyorsan és egyszerűen elkészíthető, magas fehérje tartalmú leves. több


510 Ft
30 nap legjobb ára: 700 Ft

700 Ft Áfával

-27%

Megtakarítás 190 Ft

Hűségkedvezmény 0%

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

FORPRO HIGH PROTEIN SOUP VEGETABLES CREAM


GYORS ÉS EGYSZERŰ ELKÉSZÍTÉS!

Élvezd a kiadós és csodálatosan krémes Forpro zöldséglevest. Forpro High Protein Soup gyorsan és egyszerűen elkészíthető, por alapú termék, mely víz hozzáadása után ízletes fehérjében dús levest ad. Kiváló alternatívája a klasszikus leveseknek.

Ha nincs időd főzni, de szeretnél változatosan étkezni, akkor próbáld ki napközben az ízletes Forpro High Protein Soup terméket. Ez az új, magas 18 g fehérjetartalmú instant leves egyszerű és ízletes forró megoldást kínál az éhség érzet kielégítésére. Egészséges, valódi összetevőkből készül, egészséges rostban gazdagon, alacsony energia-, szénhidrát- és zsírtartalommal.

Forpro-Carb Control az iparág egyik legdinamikusabban fejlődő vállalataként figyelemre méltó eredményt ért el a kiváló esszencia kialakításában, mely az eredetivel hasonló ízt biztosít csökkentett kalória, zsír, cukor valamint szénhidrát tartalom mellett, prémium minőségű alapanyagokat tartalmazva.

Csinálj valami jót magadnak! Minden amire szükséged van egy tasak Forpro High Protein Soup levesre, 200 ml vizre és egy mikrohullámú sütőre. Tasak formájának köszönhetően bárhol és bármikor veled lehet. A nap bármely szakaszában villámgyorsan elkészíthető. Tökéletes megoldás, ha ízletes meleg vacsorára, hideg időben vagy munkahelyeden forró gyorsan elkészíthető ebédre vágysz.

A Forpro High Protein Soup előnyei:

  • magas fehérje tartalom
  • gyors és egyszerű elkészítés
  • ellenálhatatlan íz
  • mindíg nálad lehet

 

Forpro High Protein Soup nem csak a diétázók számára lehet társ, de azok részére is, akik zamatos ízeket keresnek, éhesek vagy csak egyszerűen fáznak.

Ne habozz, élvezd ezt az ízletes, gyorsan elkészíthető ételt!

Összetevők: Tejfehérje; növényi fehérjék (borsófehérje-izolátum; szójafehérje-izolátum); dehidrált zöldségek (13,7%) (burgonya, sárgarépa, hagyma, spárga, piros paprika, zeller, póréhagyma, spenót, zöld hagyma, fokhagyma); növényi olajak (finomított pálmaolaj; glükózszirup; tejfehérje; stabilizátor: pentanátrium-trifoszfát; stabilizátor: szilícium-dioxid); aromák (tej); módosított kukoricakeményítő; só; sűrítőanyagok: guargumi, xantángumi, nátrium-alginát; hidrolizált növényi fehérje; fűszerek; élesztő kivonat; metionin; csomósodástgátló anyag: szilícium-dioxid.

Allergének: glutént tartalmaz!


Tárolás: száraz, hűvös helyen. Felbontás után azonnal fogyasztandó.

Felhasználás: Szórja ki a csomag tartalmát egy tányérba. Adjon hozzá lassan 200–230 ml forró, de nem forrásban lévő vizet, és keverje néhány másodpercig, amíg jól fel nem oldódik. Ha szükséges ízesítse fűszerekkel és fogyasztja el.

Tömeg: 30,5 g


Minőségét megőrzi: a csomagoláson,  feltüntetve (nap.hónap.év).

Tápérték:

 100 g30,5 g
Energia érték
1520 kJ (360 kcal)

464 kJ (110 kcal)

Zsír
ebből telített zsírsav
5,6 g
2,5 g
1,7 g
0,8 g
Szénhidrát
ebből cukor
17,0 g
1,6 g
5,2 g
0,5 g
Rost 2,6 g 0,8 g
Fehérje 59,0 g 18,0 g
7,25 g 2,21 g
Kalcium 700 g 87,5%*) 214 g (26,5%*)
*%RDA



 
Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!