Vissza

Összehasonlított termékek

Withings Scanwatch 38mm aktivitásmérő óra fekete

Közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, útvonalrögzítés, emelet számlálás, EKG mérés, barométer, giroszkóp, fényerősség érzékelő, véroxigénszint mérő, kapcsolódás: Bluetooth és USB, értesítés a mobilról, vízállóság: 50 m (5 ATM), Android és iOS kompatibilis. több


118 500 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

A Withings Scanwatch 38mm - Fekete okosóra azok számára készült, akik kedvelik a modern okoseszközöket. Az óra teljesen összehangolható Android és iOS operációs rendszeren működő készülékekkel Bluetooth és USB használatávalAmi az érzékelőket illeti, a következőkkel szerelték fel: gyorsulásmérő, barométer, giroszkóp, fényerősség és oximéter. A magas érzékenységű barométer a hosszabb távú sportoláshoz hasznos adatokat jelenít meg. A kifinomult pulzoximéter értékes adatokat szolgáltat a teljesítmény-statisztikádhoz, míg a gyorsulásmérő az aktivitást monitorozza. A praktikus giroszkóp méri a dőlést. Ez a okosóra olyan tipikus karóra funkciókat is magának tudhat mint az ébresztőóra és dátum. Emellett meg tudja jeleníteni az okostelefonos értesítéseket is. 

Withings Scanwatch 38mm garantáltan sportolásra ösztönöz. Figyelemmel kíséri a teljesítményedet olyan sportoknál, mint a futás, kerékpározás, úszás, fitnesz és séta. 50 m (5 ATM) fokú vízállóságának köszönhetően az okosórát vízi sportoknál is használhatod. Az egészséges életmód fenntartásában egyaránt támogat az elégetett kalóriák számlálásával. A beépített lépésszámláló funkció folyamatosan méri a mozgást, és elemzés után különféle statisztikákat készít. Amikor futsz, díjazni fogod a megtett távolság kijelzését. A okosóra a térképen is kirajzolja, merre futottál.

Egyszóval ebbe az órába könnyű beleszeretni. Az ezüst óratok igazán lenyűgöző, akárcsak a szilikon óraszíj, míg a zafírüveg fokozza a számlap tartósságát. 


Technikai leírás:

Zárószerkezet: 
csatos
Szíj/karkötő szélesség: 18 mm
Szíj/karperec anyaga: szilikon
Szíj/karperec színe: fekete
Tok átmérője: 38 mm
Tok vastagsága: 13,2 mm
Tok színe: ezüst
Tok anyaga: rozsdamentes acél
Üveg: zafírüveg
Kijelzés: analóg
Kijelző mérete: 1,6 " 
Kijelző típusa: PMOLED
Kapcsolat: Bluetooth, USB
Kompatibilis operációs rendszer: Android 6.0+ iOS 12+
Nyomon követett tevékenységek: lépések, megtett távolság, pulzusszám, alvás, kalória, útvonalrögzítés, emelet számlálás, EKG-mérés
Funkciók: értesítés mobilról, ébresztőóra, dátum
Vízállóság: 50 m (5 atm)
Érzékelők: gyorsulásmérő, barométer, giroszkóp, fényerősség, oximéter
Súly: 58 g


 

Paraméterek

Vízhatlanság igen
Pulzusmérés igen
Dátum igen
Alvásfigyelés igen
GPS igen
Kalória igen
Test anyaga Rozsdamentes acél
Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!