Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller Joyor F3 fekete-II.osztály AKCIÓ

Elektromos roller Joyor F3 - fekete - Összecsukható e-roller, 350W-os motor, 35 km megtételére alkalmas, nagyméretű fellépőlap, első és hátsó lámpák, 10 éves kortól ajánlott több


250 400 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

Kiállított termék, kisebb esztétikai hibákkal

A Joyor F3 elektromos roller tökéletes közlekedési eszköz iskolába vagy munkahelyre menni, de remek szórakozást nyújt nyaralás során is. A Joyor F3 elektromos roller egyszerre praktikus, funkcionális és remek szórakozást nyújt. A könnyű súlynak (13,5 kg) és az egyszerű összecsukható mechanizmusnak köszönhetően az elektromos roller könnyen hordozható. Az ajánlott maximális felhasználói súly 85 kg az elektromos roller 350 W-os motorjának köszönhetően. A Joyor F3 elektromos roller erős motorja lehetővé tesz az emelkedőn való felmenetelt is. Az e-roller legmagasabb sebessége sík terepen 35 km/h. A nagyobb erőkifejtés érdekében a láncnélküli motor a hátsó kerékbe van beépítve. Ennek eredményeként nem kell aggódnia többé a lánc tisztítása és beállítása miatt.
A Li-Ion akkumulátor teljes töltési ideje 5 óra. Az elektromos roller teljes töltöttségi állapottal 40 km megtételére képes. Ezáltal a Joyor F3 elektromos roller hosszabb utakra is alkalmas. Az akkumulátor védve van túltöltéssel szemben. A kompakt töltővel (tartozék) egyszerűen feltöltheti.
A Joyor F3 elektromos roller 3 sebességi fokozattal rendelkezik, így már 10 éves kortól alkalmas a használata. Mivel a motor az elindulást követően aktiválódik ( a rollernek mozgásban kell lennie), nem kell aggódnia hogy a motor véletlenül magától bekapcsolna. Az elektromos roller megvilágított LCD kijelzője az összes fontos adatot megjeleníti. Az első és a hátsó lámpa lehetővé teszi, hogy sötétedés után is használja a Joyor F3 elektromos rollert.
A 16,5 cm széles és 44 cm hosszú fellépőlap lehetővé teszi, hogy két lábon álljon az elektromos rolleren. Az állítható magasságú kormánynak köszönhetően akár 200 cm magas felhasználók számára is alkalmas. A Joyor F3 elektromos roller könnyű, de tartós alumíniumból készült, a váz maximális terhelhetősége 120 kg. A 20,3 cm-es felfújható gumik biztonságos közlekedést tesznek lehetővé az elektromos rollerrel. Ráadásul az elülső lengéscsillapító tompítja a rezgéseket is, így még kényelmesebb a közlekedés. Végül, de nem utolsósorban a Joyor F3 elektromos roller praktikus kitámasztóval is felszerelt.

Technikai adatok - Elektromos roller Joyor F3 - fekete:
 

váz anyaga

Aerospace aluminum

motor

350W

percenkénti fordulatszám

600

maximális nyomaték

9Nm

maximális sebesség

35km/h

3 sebességi fokozat

15/25/35km/h

tempomat

Yes

maximális lejtés

15°

akkumulátor

Li-Ion 13Ah, 36V

egy töltéssel megtehető távolság

40 km

teljes töltési idő

5-6 óra

fék

hátsó– dobfék

gumik

első– felfújható, hátsó– sima

gumi mérete

8" (20.3cm)

fellépőlap mérete

44 x 16.5cm

fellépőlap magassága (felül)

13cm

fellépőlap (alul)

7.5cm

kormány magassága

84 - 114cm

kormány szélessége

50cm

világítás

első és hátsó

roller méretei

98x50x114cm

összecsukott méretek

92x18x36cm

maximális terhelhetőség

120kg

ajánlott felhasználói súly

85kg

súly

13kg



 

Paraméterek

Maximális teherbírás 120 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 130 cm
Akkumulátor Li-Ion 13Ah / 36V
Hatótávolság 35 km
Maximális sebesség 35 km/ó
Maximális emelkedés 8.50 °
Súly 13 kg
Motor teljesítménye 350 W
Kerekek mérete 8"
Fékek hátsó dobfék
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 980 x 500 x 1140 mm
Kerék típus felfújható + belső nélküli
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!