Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller W-TEC Twelver 12"

Nagy 12" kerekek, könnyen összecsukható konstrukció, első és hátsó világítás, sebességtartó automatika, hosszú hatótáv, nagy sebesség. több


186 600 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A nagyobb  12" kerekekkel ellátott W-TEC Twelver elektromos roller mintha csak munkába, iskolába való gyors kiruccanásokra vagy a környékbe tett vidám kirándulásokra lett volna alkotva. Rendkívül könnyen tárolható konstrukciójának köszönhetően azonban gyakorlatilag mindenhová magaddal viheted, vagy probléma nélkül tárolhatod otthon és a garázsban. Úgy lett tervezve, hogy kompakt méretei ne foglaljanak túl sok helyet. A rollert néhány másodperc alatt összecsukhatod és szétnyithatod, amit egyértelműen ki fogsz használni a tömegközlekedésben, vonaton vagy autóban. Csak fogd a kezedbe, vagy tedd a csomagtartóba, és útra fel! A minimalista stílusos dizájn ráadásul garantálja, hogy te leszel az utak sztárja.

 

Gyorsabb, mint a szél

A W-TEC Twelver 12 "elektromos rollerrel nemcsak a kellemes közúti túrákat fogod élvezni, hanem ráléphetsz a gázra is, és kipróbálhatod, mire képes! Erős, 250 W-os motorral rendelkezik, amely játszva legyőz minden dombot és burkolatlan terepet, és mindezt akár 25 km/h sebességgel. Egy akkumulátor töltéssel átlagos használat és standard sebesség mellett nagyjából 30 km-t tudsz megtenni. A teljes megtett távolság azonban több tényezőtől függ, figyelembe kell venni a felhasználó súlyát, vezetési stílusát, a terep minőségét vagy az időjárási viszonyokat. Az akkumulátor teljes kapacitását 7-8 órás töltés után éred el, ezért javasolt a roller akkumulátorának éjszakai töltése, reggelre pedig nem marad más, csak elindulni. A roller 3 sebességi fokozattal rendelkezik. A lassabb, 6 km/h sebesség tökéletes a mindennapi munkába vagy iskolába történő utazásokhoz a városon keresztül, a gyorsabb 20 és 25 km/h fokozat teljes mértékben a város határain túl és a hosszabb utakon tesztelhető. Ha roller útközben lemerül, probléma nélkül elérsz a célig hajtva magad kikapcsolt motorral. 


 

Játszva mindenki képes a kezelésére

Az összes fontos információt mutatja az áttekinthető kijelző, amely az akkumulátor állapotán, az aktuális sebességen beleértve a bekapcsolt sebességfokozatot, a teljes és az aktuális megtett távolságon és a vezetési időn kívül további kiegészítő mutatókat is mutat. Mindez az ON/OFF és a +/- gombokkal egyszerűen irányítható. Biztosan értékelni fogod a speciális funkciókat is, amelyek magukban foglalják a sebességtartó automatikát vagy az indítási segítséget a sima, dombon való felfelé induláshoz. Különösen a sebességtartó automatika jön jól a hosszabb utak során. Nem leszel annyira elfoglalt a kijelző követésével, és nyugodtan élvezheted a rollerezés örömét.





Biztonság mindenekelőtt!

Az országutakon való buktatóknak esélye sincs! Még a sötétség vagy a rossz idő sem kényszeríthet az otthon ülésre, a W-TEC Twelver 12" elektromos roller a központi akkumulátorral működtetett első és hátsó LED-lámpának köszönhetően rossz látási viszonyok között is jól látható. A világítást, ahogy a dudát is, bekapcsolhatod a kormányon található színkódolt kapcsoló segítségével. A hátsó lámpa fékezés közben kigyullad, ezért mindenki észre fog venni. A minőségi tárcsafékre is támaszkodhatsz, amellyel szinte bármikor és bármilyen terepen azonnal megállhatod a rollert.


 

Nagy kerekek, csúcsminőség és tartósság

A kivitelezés minőségéhez kétség sem fér! Mindent a legapróbb részletekig megterveztek beleértve a nagy 12" (30,5 cm) átmérőjű gumiabroncsokat is. Nemcsak kiválóan tapadnak a nedves felülethez, hanem maximálisan csillapítják a kellemetlen rezgéseket haladás közben - sokkal jobban, mint más elektromos rollerek esetében, amelyek általában kisebb kerekekkel rendelkeznek. A kerekeket ráadásul sárvédők védik. Maga az alumínium konstrukció is kiváló tartósságot nyújt. A roller 160 cm feletti magasságú felhasználók számára alkalmas. Az 51 cm hosszú fellépőlapon kényelmesen állhatsz a lábaid egymás mögött vagy egymás mellett tartva is. 



A W-TEC Twelver 12" elektromos roller röviden a kifinomult technikai tulajdonságok és a rendkívül időtlen dizájn kombinációja! Ha még nem próbáltál elektromos rollerrel közlekedni, hidd el, biztosan szeretni fogod. Összecsukható konstrukció, nagyszerű teljesítmény és hosszú élettartam, mi kell ennél több?


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai leírás:

váz anyaga alumínium ötvözet
motor típusa kefe nélküli
max. emelkedés
motor teljesítménye 250 W
akkumulátor kapacitása 10,4 Ah / 36 V
töltő bemenet 100-240 V, kimenet 42 V / 1.5 A
max. sebesség 25 km/h
1 töltés hatótávolsága 30 km
töltési idő (teljes töltés) 7-8 h
max. teherbírás 100 kg
súly 19,5 kg
kerekek mérete 12" (30,5 cm) 
kerekek típusa első és hátsó felfújható 
fékek hátsó tárcsafék
a felhasználó ajánlott minimális magassága  160 cm
a kormány maximális magassága 115 cm
kormány szélessége 60 cm 
a fellépőlap szélessége 16 cm
a fellépőlap hossza 51 cm
fellépőlap magassága - felső 15,5 cm
fellépőlap magassága - alsó 11 cm
a szétnyitott roller méretei 128 x 62 x 126 cm 
az összecsukott roller méretei 55 x 60,5 x 128 cm 
a csomagolás mérete 132 x 25 x 59 cm
világítás első és hátsó LED
beállítási lehetőségek sebességtartó automatika, indulás ellökéssel/ellökés nélkül, sima indulás
egyéb felszereltség összecsukható mechanizmus, háttérvilágítású multifunkciós kijelző (központi akkumulátor működteti), hangos elektromos duda, kitámasztó, sárvédők


A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 100 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 160 cm
Akkumulátor-kapacitás 10400 mAh
Hatótávolság 30 km
Maximális sebesség 25 km/ó
Maximális emelkedés 5 °
Súly 19.50 kg
Motor teljesítménye 250 W
Kerekek mérete 12"
Fékek tárcsafék
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 1280 x 620 x 1260 mm
Kerék típus felfújható
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem
Nyereg nem

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!