Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller W-TEC Saturian II 10" üléssel - fehér

Stabil összecsukható szerkezet, alkalmas a közúti forgalomra, nagy távolság megtételére alkalmas, sebességtartó automatika, felfújható gumiabroncsok, számos biztonsági funkció, gyújtáskapcsoló kulcszár, elsősorban felnőttek számára alkalmas. több


Szín:  fehér

390 900 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A W-TEC Saturian II 10 ”elektromos roller üléssel az egyik legjobb e-roller a piacon. 45 km / h maximális sebessége alkalmassá teszi a rollert a közúti közlekedésre. Az erőteljes, 600 W-os motor lélegzetelállító gyorsulást tesz lehetővé. 1300 fordulatával ez a roller az„aszfalt ördöge”. A hátsó kerékbe helyezve a brushless motor karbantartást nem igényel. 150 kg-os súlykorlátja miatt a 10 ° -os lejtésű utak nem jelentenek problémát ennek a rollernek, így alkalmassá válnak felfelé vezetésre. Az előző modellhez képest a Saturian II kicsi kijelzővel rendelkezik, amely pontosabb akkumulátor állapotjelzővel és gyújtáskapcsoló kulcszárral rendelkezik. A W-TEC Saturian II 10 ”elektromos roller üléssel nemcsak a munkahelyi / iskolai rollerezéshez, hanem szabadidős használatra és különböző kirándulásokhoz is tökéletes választás. 

Robusztus, de könnyű és kompakt
Annak ellenére, hogy erőteljes rollerről van szó, csak 19,5 kg a súlya (könnyű légi alumínium vázának köszönhetően). Sőt, a rollert pillanatok alatt össze tudod csukni vagy szétnyitni, megkönnyítve a szállítást és / vagy a tárolást.

Utazások messze túl a város határain

A 15Ah lítium akkumulátor 58 km távolságot tesz lehetővé egyetlen feltöltéssel (az akkumulátor teljes kapacitására 6–8 óra alatt képes feltöltődni). Ennek eredményeként többször is használhatod a rollert, mielőtt újratöltenéd az akkumulátort. Sőt, akkor is használhatod a rollert, ha az akkumulátor lemerült. A fellépőlapra helyezve az akkumulátor nem zavar menet közben. Könnyedén töltheted fel a kompakt töltővel, amelyet bárhová magaddal vihetsz.
 

Minden ellenőrzés alatt áll
Állítható kormánymagassága (84 - 115 cm) alkalmassá teszi a W-TEC Saturian II 10" elektromos roller használatát bármilyen magasságú felhasználó számára. A könnyen olvasható, háttérvilágítású kijelző lehetővé teszi az összes fontos információ követését, például az aktuális sebességet, az akkumulátor állapotát, az aktuális megtett távolságot, a teljes megtett távolságot és az időt. Ezenkívül a kijelző USB-porttal is rendelkezik, amelyet a telefon újratöltésére használhatsz.

Tempomat
Hosszabb útra indulsz? Használj tempomatot. Csak hagyd, hogy a roller egy ideig ugyanolyan sebességgel járjon, és a sebességtartó automatika automatikusan bekapcsol. Ezután engedd el a gázt és csak haladj rollerrel. A sebességtartó automatika fékezés közben ki van kapcsolva. Ha egyáltalán nem akarod használni a sebességtartó automatát, akkor azt a roller menüjében kikapcsolhatod.

Kényelem és biztonság
W-TEC Saturian II elektromos roller kiváló minőségű tulajdonságokkal rendelkezik. A 10 hüvelykes kerekek és a kiváló minőségű gumik lehetővé teszik a zökkenőmentes vezetést és kiváló vezetési jellemzőket biztosítanak. A két megbízható tárcsafék nagy sebesség mellett is biztonságban fog tartani téged.

Indítsd el :)
A roller nem indul el magától. El kell lökni magad a talajtól, hogy elindulhass (akárcsak a az egyszerű rollereknél). Ha mégis a motort szeretnéd használni az indulásnál, akkor megteheted - csak annyit kell tenned, hogy módosítod a beállításokat a kijelzőmenüben (ahol kiválaszthatod az indulás intenzitását is).

Van még szükséged valamire?
Hát persze! A világítás egy másik biztonsági funkció. Az akkumulátoros első és hátsó lámpák mellett a W-TEC Saturian II elektromos roller féklámpával is rendelkezik, amely akkor világít, amikor a fék be van kapcsolva. Sőt, a hátsó lámpák használatával jelezheted az irányváltást. Értékelni fogod a hangos dudát is. A két sárvédő kedvezőtlen időjárás esetén jól jön, míg a nagy fellépőlap kényelmesebbé teszi a hosszabb utakat. A széles kormány ergonomikus, puha habszivacs fogantyúval további kényelmet nyújt.

Ez a divatos roller alkalmas különböző kirándulásokhoz, valamint szabadidős és gyors rollerezéshez is.


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai adatok - Elektromos roller W-TEC Saturian II 10" üléssel:

váz letecký hliník
motor teljesítmény 600 W
motor típusa brushless DC motor
maximális fordulat 1300/min
nyomaték 9,5 Nm
sebesség mód 20/25/45 km/h
maximális lejtő 10° (17,36 %)
akkumulátor Li-Ion 15 Ah, 52 V
egyetlen töltéssel megtehető távolság 58 km-ig (25 km/h maximális sebesség és 70 kg felhasználói súly esetén)
töltési idő 6 - 7 h
fék tárcsafék
gumi felfújató
kerék méret 10" (25,4 cm)
maximális felfújási keménység 3,5 bar / 50 psi
fellépőlap 50 x 21,5 cm
fellépőlap magasság (felső) 16,5 cm
fellépőlap magasság (alsó) 10,5 cm
kormány magasság 84 - 115 cm
kormány szélesség 56 cm
világítás Első / hátsó lámpa, féklámpa (automatikus), hátsó jelzőlámpa
méretek 120 x 55 x 115 cm
összecsukott méretek 115 x 24 x 38 cm
ajánlott minimális felhasználói magasság 150 cm
terhelhetőség 150 kg
súly 19,5 kg
beállítási lehetőségek tempomat, indulás meglökéssel vagy anélkül, idulási rásegítés - zökkenőmentes indulás
kiegészítők Összecsukható mechanizmus, pontos akkumulátor állapotjelző, gyújtáskapcsoló kulcszár, multifunkcionális háttérvilágítású kijelző (akkumulátoros), hangos duda, kitámasztó, első lengéscsillapító, sárvédők, USB port a mobiltelefon töltéséhez


A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 150 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 150 cm
Akkumulátor-kapacitás 15000 mAh
Hatótávolság 58 km
Maximális sebesség 45 km/ó
Maximális emelkedés 10 °
Súly 19.50 kg
Motor teljesítménye 600 W
Kerekek mérete 10"
Fékek tárcsafék
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 1200 x 550 x 1150mm
Kerék típus felfújható
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!