Vissza

Összehasonlított termékek

Koffein stimuláns Nutrend Caffeine Caps, 60 kapszula

Edzéskiegészítő praktikus kapszulák formájában, mely energiát ad edzés előtt. több


2 800 Ft
15 053,76 Ft / 100 g

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A Nutrend Caffeine Caps gondosan kimért energiát ad! A koffein jó okkal az egyik legnépszerűbb stimuláns – hatása nagyon gyorsan jelentkezik. Az éberség és a koncentráció növelésére használják például a sofőrök vagy a diákok, és népszerűen adják a fizikai aktivitást támogató és az anyagcsere fokozására szolgáló termékekhez is abban az időszakban, amikor a felhasználó súlyát szeretné csökkenteni. Minden kapszula 600 mg természetes koffeint tartalmaz, és összesen 60 kapszula van a csomagban. A kapszulák jól felszívódnak.

Javasolt adagolás: Naponta maximum 1 kapszulát vegyél be edzés előtt 30 perccel vagy szükség szerint a nap folyamán. Ne használd lefekvés előtt. Ne lépd túl az ajánlott adagot.

Használata: Nyeld le a kapszulát az ajánlott adagolásnak megfelelően, és igyál sok vizet. Az alkoholos és tejes italok nem alkalmasak a kapszula bevételére. Ne rágd szét a kapszulát! Felbontás után 25°C alatt tárolandó és 3 hónapon belül felhasználandó.

Figyelmeztetés: Étrend-kiegészítő. Koffeint tartalmaz (200 mg / 1 kapszula) - nem alkalmas gyermekeknek és várandós vagy szoptató nőknek. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Tartsd távol gyermekektől. Hőtől, fagytól és nedvességtől védeni kell.

Nem helyettesíti a változatos étrendet. Tartsd távol gyermekektől! Tárold száraz helyen, legfeljebb 25 ° C-on, közvetlen napfénytől védve. Védd a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból és tárolásból eredő károkért.

Összetevők:
természetes koffein (Coffea arabica és Coffea canephora), zselatin kapszula (zselatin, titán-dioxid és vas-oxid színezékek).


Tápértékek:

  100 g 1 kapszula
Koffein 60,5 g 200 mg
A csomag tartalmának súlya 18,6 g (60 kapszula)

 
Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!