Vissza

Összehasonlított termékek

BioTech Grape seed

70Tab, Igazán erős antioxidáns hatású szőlőmag kivonatot tartalmazó készítmény, amely szinte megfiatalítja a sejteket. több


2 800 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

Igazán erős antioxidáns hatású szőlőmag kivonatot tartalmazó készítmény, amely szinte megfiatalítja a sejteket.

A szőlőmag kivonat egyike a természet leghatékonyabb antioxidánsainak. Kimutatták, hogy antioxidánsként 18, 5-szer erősebb a C-vitaminnál és 50-szer erősebb az E-vitaminnál. Az antioxidánsok többek között megakadályozzák az emberi sejtek, szövetek károsodását, idő előtti öregedését és megkötik a káros szabadgyököket. Erősítik az érfalakat, csökkentik a szív- és érrendszeri, valamint a daganatos betegségek és az érelmeszesedés kialakulásának esélyét, továbbá ajánlott látászavarok ellen és gyulladásos folyamatok esetén. Kötőszöveti betegségeket is gyógyít, mert védi, erősíti a bőrben lévő kollagént, amely a bőr természetes összetevője. Ezeken túlmenően szerepe van a bőr rugalmasságának és nedvességtartalmának megőrzésében, valamint késlelteti a ráncok kialakulását is.

Felhasználási javaslat: Fogyasszon 2 tablettát naponta (ha lehetséges egyszerre) vízzel.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekektől elzárva tárolja! A készítmény szedése előtt kérem, konzultáljon orvosával! Felbontás után a dobozt jól zárja vissza!

Minőségét megőrzi: (nap/hó/év) lásd a csomagoláson jelzett időpontig

Tárolás: száraz, hűvös helyen, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó!

Származási hely: EU

Kiszerelés: 70 tabletta

Grape_Seed_magyar_SF



 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!