Vissza

Összehasonlított termékek

BioTech Grapefruit seed

60Tab, Méregtelenítő, csíra- és baktériumölő, gyulladáscsökkentő grépfrút mag kivonatot tartalmazó természetes antibiotikum hatású termék. több


2 500 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

Méregtelenítő, csíra- és baktériumölő, gyulladáscsökkentő grépfrút mag kivonatot tartalmazó természetes antibiotikum hatású termék.

A készítmény grépfrút mag kivonatot tartalmaz. A polifenolok antioxidáns és szabadgyök megkötő hatásúak, amelyek hozzájárulhatnak a szervezetben lejátszódó káros oxidatív folyamatok megállításához.

A grapefruitmag-kivonat bioflavonoidot, glikozidot, C-vitamint és fehérjéket tartalmaz. A készítményt a gyümölcs magjából és a gyümölcshús egyes részeiből nyerik. A mag hatóanyagai elpusztítják a kórokozók citoplazmájának membránját és szabályosan "kiéheztetik" őket anélkül, hogy az emberi szervezetet károsítanák, ezáltal természetes módon semmisíti meg a betegségeket okozó vírusokat, baktériumokat, gombákat és parazitákat. Kutatásokat végeztek, amelyekben az eredmények igen figyelemre méltóak voltak. Kimutatták, hogy a magból készített kivonat már kis töménységben is ugyanolyan hatásos, mint bármelyik hagyományos antibiotikum.

Az immunrendszert mozgósítja és egyaránt hatékony baktériumok, vírusok, gombák és az egysejtű parazitákkal szemben, azzal a lényeges különbséggel, hogy a hasznos bélbaktériumokat nem károsítja.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy alkalmazása elsősorban a gyomor- és bélpanaszok, a gombás betegségek, meghűlések, torok-, orr-, fülfertőzések, köröm-, bőrgombás betegségek, fogínygyulladás és hüvelyfertőzés esetén vált be. De tumorok, daganatos betegségek megelőzésére is ajánlják.

Felhasználási javaslat: Fogyasszon 2 tablettát naponta folyadékkal. A tabletta savanyú ízű lehet, ha hosszabb ideig a szájban tartjuk.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekektől elzárva tárolja! A készítmény szedése előtt kérem, konzultáljon orvosával! Felbontás után a dobozt jól zárja vissza!

Minőségét megőrzi: (nap/hó/év) lásd a csomagoláson jelzett időpontig

Tárolás: száraz, hűvös helyen, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó!

Származási hely: EU

Kiszerelés: 60 tabletta

 



 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!