Vissza

Összehasonlított termékek

BioTech CREA PUMP 1 000g

1000g, 7 különböző kreatint tartalmaz. több


5 900 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

CreaPUMP™

Multi-Interval Creatine Release Technology CreaRAGE™

Multi-Interval Creatine Transportation CarboX™


Kiterjedt kutatások azt mutatják, hogy a kreatin tartalmú táplálék-kiegészítők használata hatékonyan javítja a maximálisan kifejthető erőt és elősegíti az izomtömeg növekedést a sportolók számára. A tudományosan kifejlesztett CreaPUMP™ a CreaRAGE™ technológiával kiegészítve készült. Ez az együttes begyújtja a vulkánt az izmaidban, ami masszívan növeli az erőszintet az egész edzés alatt. A lassú és gyors felszívódást biztosító bázissal készült CreaPUMP™, egymás után szabadítja fel a hét különböző típusú kreatint (köztük a bufferált és mikronizált formulákat) a véráramba, hogy fentartsa a az erőszintet az izmokban akár edzés után is.

A CreaRAGE™ hatalmas hatékonysága a CarboX™-ban is rejlik, amely a kevert szénhidrát speciális összetételéből adódik. 5 különböző típusú szénhidrát segíti a többfázisú kreatin beépülését az izomsejtekbe, ahol a sejt mitokondriumán áthaladva ATP-vé (adenozintrifoszfát) szintetizálódik.

A CreaPUMP™ jellegét szintén meghatározza az aRECOVER™, amely egy speciálisan összeállított aminosav összetevő, többek között BCAA-ból, glutaminból, és arginin alfa-ketoglutarátból készül, amely kifejezetten az edzés utáni regenerációban játszik nagy szerepet.

A CreaPUMP™-pal eddig példátlan izomtömeg növekedést fogsz elérni.

Figyelmeztetés:

Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. Konzultáljon egy orvossal a használat előtt, ha bármilyen egészségügyi feltételek. Ne használja, ha terhes vagy szoptat. Gyermekek elől elzárva tartandó.
Ezek a kijelentéseket nem vizsgálta a Food and Drug Administration.

Felhasználási javaslat: Keverjen 50 g CreaPUMPTM-ot 300 ml hideg vízbe, vagy egyéb, ízlésének megfelelő folyadékba. Fogyasszon egy adagot az edzés vagy verseny közben vagy előtt. A kívánt íz és sűrűség elérése érdekében a folyadék mennyisége módosítható.

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni!

Várandós és szoptató anyáknak fogyasztása nem ajánlott!

A készítmény szedése előtt konzultáljon orvosával! Felbontás után a dobozt jól zárja vissza!

E110: Esetleges aktivitási és koncentrációs zavarokat idézhet elő gyermekeknél.

Minőségét megőrzi (hó, év): a dobozon jelzett hónap végéig.

Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Származási hely: EU

 



 

Vélemények

Értékelés: 4

80%

vásárlónk ajánlja

1

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 20. 2. 2013

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Ez nekem egy bevált márka.

Rendkívül hatékony, nincs feltöltő szakasz, fehérjén kívül nem kell hozzá más kiegészítő.

Kiszállítás után vettem észre, hogy felbontották előttem és kivették belőle a kanalat és a levegő miatt kissé "megromlott" az anyag. Postai úton ezért ezt nem ajánlom vásárolni, vagy ha így tesztek ellenőrizzétek még a futár előtt. Amúgy nincsenek hátrányai a terméknek, nyilván megterheli a vesét és a májat, de egészséges életmóddal nem lehet belőle probléma.

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!