Vissza

Összehasonlított termékek

BioTech CREATINE ETHYL-ESTER

300g, CREATINE ETHYL ESTER • Gyorsan felszívódó kreatin • Nincs feltöltési periódusa • Óriási erő- és teljesítménynövekedés több


5 000 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

CREATINE ETHYL ESTER

- Gyorsan felszívódó kreatin

- Nincs feltöltési periódusa

- Óriási erő- és teljesítménynövekedés

A Creatine Ethyl Ester HCL (CEE) nem más, mint a kreatin monohidrát észterifikált változata. A kreatin monohidrátról közismert, hogy hatékonyan növeli a tiszta, zsírmentes izomtömeget, erő- és teljesítménynövelő hatású, így javítja a sportteljesítményt. A hagyományos kreatin monohidrát nehezen szívódik fel a szervezetben – hasznosulása a felhasználó sejt abszorbáló képességén múlik.

Az észterifikált kreatin hatékonyabban jut át a sejtfalon és így a sejten belül fejti ki hatását, sokkalta jobban hasznosul, mint a hagyományos kreatin készítmények. Ez annyit tesz, hogy nem kell hatalmas mennyiségeket fogyasztani a megfelelő napi adag eléréséhez, mert a felszívódás sokkalta jobb, így megszűnik a kreatin túladagolás kellemetlen mellékhatása.

Kiszerelés: 300 g - (0.66 lbs.)

Felhasználási javaslat: 5 g por 200 ml vízben vagy gyümölcslében feloldva, 20 perccel edzés előtt.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni!

Ha gyógyszeres kezelés alatt áll, fogyasztása előtt konzultáljon orvosával!

Terhes és szoptató nőknek nem ajánlott.

Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson(nap/hó/év )

Származási hely: EU



 
Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!