Vissza

Összehasonlított termékek

BioTech AMINO FUEL

120Tab, Amino Fuel Aminosav tabletták a tiszta izomtömegért. több


2 800 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

AMINO FUEL

Aminosav tabletták a tiszta izomtömegért.

Az Amino Fuel 100 százalékban kristálytiszta, gyógyszerészeti minőségű aminosavakból készül és az izomfejlődés elősegítése érdekében optimális aminosav profillal bír. A tabletták olyan aminosavakat tartalmaznak, melyek azonnal bejutnak a véráramba, segítenek a pozitív nitrogén-egyensúly fenntartásában, serkentik az anabolikus izomnövekedést és csökkentik a testzsír mennyiségét.

BCAA többek között segíti a zsír szállítását a sejtekbe, melyek energiát termelnek, valamint stimulálja az agyalapi mirigyet a növekedési hormon kiválasztása érdekében, ami az izomszövet felépítéséhez szükséges. Mobilizálja a zsírszövet zsírsavait (ezáltal csökkenti a testzsírt) és ellátja a szervezetet nitrogénnel.

 

Kiszerelés: 120 tabletta

Felhasználási javaslat: Fogyasszon 4 tablettát 15 perccel edzés előtt, és még egyet rögtön edzés után. Pihenőnapokon vegyen be egy adagot reggel és egy adagot este.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni! Felbontás után a terméket zárja le. Tartsa távol közvetlen napfénytől!

Terhes- és szoptató anyáknak fogyasztása nem ajánlott!

A készítmény gyógyszeres kezelés alatt állók számára nem javasolt.

Használat előtt konzultáljon orvosával!

Minőségét megőrzi (nap, hó, év): lásd a flakon oldalán.

Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Származási hely: Európai Unió

 Amino_Fuel_120_magyar_SF



 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!