Vissza

Összehasonlított termékek

Barnító krém Tanny Maxx Gold 999,9 Dark Bronzing Lotion 200ml

Kiváló minőségű öregedésgátló barnító krém, amely optimális bőrtáplálást biztosít az egészséges és bronzos barnulás kialakulásához. Természetes összetevők és vitaminok kombinációja a selymesen sima bőrért. több


8 900 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A beltéri barnuláshoz alkalmas a Tanny Maxx Gold 999,9 Dark Bronzing Lotion 200 ml barnító krém,  amely öregedésgátló hatással is rendelkezik. HySilk hialuront tartalmaz, amely a molekulák alacsonyabb molekulatömege miatt behatol a bőr mélyebb rétegeibe, mint a hagyományos hialuron. Ezért lehetővé teszi a bőr regenerálódását és természetes nedvességének helyreállítását (ránctalanítás). A speciális bőrápolásnak köszönhetően a bőr simábbnak és feszesebbnek tűnik, és a bőr láthatóan „megfiatalodik” (öregedésgátló krém). A barnító krém karbamidot is tartalmaz, a szervezet által előállított anyag, amely elősegíti a bőr nedvesség megkötését és helyreállítja a repedezett, száraz bőrt; valamint a jojobaolaj nyugtatja a bőrz és segíti a barnulást. Kellemes aromája kellemes érzést biztosít.


Minden Tanny Maxx barnító krém:

VEGAN FRIENDLY - természetes összetevőkből készült
CRUELTY FREE - állatokon nem tesztelték
UV-RELAX-fototoxikus teszt

Hogyan kell használni:

Vigye fel a barnító krémet azonnal vagy napozás előtt 30 perccel
Vigye fel a krémet egyenletesen a tiszta bőrére
A legjobb eredmény és a legszebb ragyogás érdekében lassan és alaposan masszírozzad a bőrödbe a krémet


 
Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!