Vissza

Összehasonlított termékek

BioTech AMINO ST 5300

120Tab, Amino ST 5300 Aminosav tabletták a tiszta izomtömegért. több


4 000 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

AMINO ST 5300

Aminosav tabletták a tiszta izomtömegért.

Az Amino ST 5300 100 százalékban kristálytiszta, gyógyszerészeti minőségű aminosavakból készül, melyeket tejfehérjéből és tojásfehérjéből nyernek ki. A tabletták olyan aminosavakat tartalmaznak, amelyek azonnal bejutnak a véráramba, segítenek a pozitív nitrogén-egyensúly fenntartásában, serkentik az anabolikus izomnövekedést és csökkentik a testzsír mennyiségét. Az emberi testben az aminosavak nemcsak a vázizmok építőkövei, de például a szívizom építésében is szerepet játszanak. Az Amino ST 5300 egy tudományosan összeállított termék, amely biztosítja a pozitív nitrogén-egyensúlyt.

A kutatások kimutatták, hogy az elágazó-láncú aminosavak (BCAA) hiánya a test növekvő fizikai megterhelése mellett az izomszövetek feléléséhez vezethet, hogy a szervezet kielégíthesse nitrogénszükségletét. A BCAA többek között segíti a zsír szállítását a sejtekbe, melyek energiát termelnek, valamint stimulálja az agyalapi mirigyet a növekedési hormon kiválasztására, ami a tiszta izomszövetek építésében vesz részt. Ezen kívül mobilizálja a zsírszövet zsírsavait (ezáltal csökkenti a testzsírt) és ellátja a testet nitrogénnel.

Kiszerelés: 120 tabletta

Felhasználási javaslat: Fogyasszon egy adagot 15 perccel edzés előtt és egy adagot rögtön edzés után. Pihenőnapokon vegyen be egy-egy adagot reggel és este.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni!

Terhes vagy szoptató anyáknak fogyasztása nem javasolt!

A készítmény szedése előtt konzultáljon orvosával! Felbontás után a dobozt jól zárja vissza!

E110: Esetleges aktivitási és koncentrációs zavarokat idézhet elő gyermekeknél.

Minőségét megőrzi (hó, év): lásd a csomagoláson jelzett hónap végéig.

Tárolás: Gondosan lezárva, száraz, hűvös helyen, közvetlen napfénytől, hőtől és csapadéktól elzártan.

Származási hely: EU

 Amino_ST_2300_magyar_SF



 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!