Sport>Sportok>Görkorcsolyák>Görkorcsolya kiegészítők>Görkorcsolya fékek > Fékpofák WORKER Jules korcsolyához (Termékkód: 3631)

Fékpofák WORKER Jules korcsolyához

Pót görkorcsolya fékpofa

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban.

Pót görkorcsolya fékpofa

Raktári állapot:
Webáruház
BP X.ker
Esztergom
EU
Az Ön ára:
Kedvezmény:

Javasoljuk hozzávásárolni

  • Testvédő szett WORKER Kinder 6 részes

    2 900 Ft
  • Görkorcsolya WORKER Jules

    14 700 Ft
  • Leírás
  • Hasonló termék (7)

Fékpofák WORKER Jules korcsolyához

Pót gökorcsolya fékpofák WORKER Jules görkorcsolyához. Az in-line görkorcsolya modellek adott típusával kompatibilis. Hogy a görkorcsolyás suhanás mellett a megállás se legyen nehéz.

Megrendelésnél megjegyzésben tüntesse fel a görkorcsolya megnevezését, melyhez a pót fékpofát szeretné.

WORKER Jules görkorcsolya az idei szezon csúcsminőségű gyermek görkorcsolyája . A görkorcsolya cipő minőségi szilárdított anyagból készült, anatómiailag kiképzett belső szivacsozással. A görkorcsolya tökéletes rögzítését 3 szintű rögzítő rendszer biztosítja. A görkorcsolya a klasszikus fűző mellett egy rögzítő csattal is ki van egészítve a boka résznél, valamint egy tépőzáras pánt biztosítja a lábfej rögzítését. Az erős műbőrből készült cipő könnyű, szilárd műanyag vázra épült, mely biztosítja a remek gördülő tulajdonságokat. A kényelmes, komfortos szivacsozású cipő modern technológiával készült, használata közben kiküszöböli az esetleges hólyagképződést. A 2011-es év innovatív dizájnja teszi egyedivé a WORKER Jules gyermek görkorcsolyát. A WORKER Jules görkorcsolya mérete speciális eltolható beállítással módosítható, ahol az alsó részen található gomb megnyomását követően pontosan beállítható valamelyik kijelölt méret. Például, amennyiben a láb mérete 34, az S méretű (33-36) görkorcsolya könnyen beállítható erre a méretre.

Fékpofák WORKER Jules korcsolyához - ezen kategóriákba besorolva:

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg. További információk Elfogadom