Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller W-TEC Dealan 10" -üléssel - fekete AKCIÓ

Összecsukható e-roller kényelmes üléssel és felfüggesztett kerekekkel. Közúti forgalomba alkalmas, nagy hatótávolságú, sebességtartó automatika, felfújható kerekek, első lengéscsillapító és számos biztonsági funkció, elsősorban felnőttek számára! több


Szín:  fekete

461 600 Ft
30 nap legjobb ára: 537 600 Ft

537 600 Ft Áfával

-14%

Megtakarítás 76 000 Ft

Hűségkedvezmény 0%

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A W-TEC Dealan egy forradalmian új e-roller üléssel. 43 km / h maximális sebessége alkalmassá teszi a rollert a közúti közlekedésre. Az erőteljes, 600 W-os motor lélegzetelállító gyorsulást tesz lehetővé. 1300 fordulatával ez a roller csak úgy hasít az aszfalton. A hátsó kerékbe helyezett kefe nélküli motor karbantartást nem igényel. 120 kg-os súlykorlátjával a 10 fokos lejtésű utak nem jelentenek problémát ennek a rollernek, így alkalmassá teszik enyhe emelkedőkön való haladásra. Az állítható kormánymagassága (84 - 115 cm) alkalmassá teszi a W-TEC Dealan elektromos rollert használatát mind alacsonyabb, mind magasabb felhasználók számára. Sőt, a beállítás olyan egyszerű, hogy bárki egyszerűen és gyorsan elvégezheti azt. A W-TEC Dealan elektromos roller nemcsak a munkahelyre / iskolába való rollerezéshez alkalmas, hanem a szabadidős szórakozásra és kirándulásokra egyaránt tökéletes. 


 

Praktikus és kompakt társ az utazáshoz
Szeretnél egyszerre környezetbarát és stílusos lenni? A W-TEC Dealan elektromos roller használatával ez nem jelenthet problémát! Védd a környezetet, és használd az e-rollert, amellyel egy szempillantás alatt eljuthatsz bárhová, ahová csak szeretnél. Sőt, a könnyen használható összecsukható mechanizmusnak köszönhetően pillanatok alatt összecsukhatod és felszállhatsz vele a buszra / villamosra.



 

Kényelem mindenkor
A W-TEC Dealan e-roller fő jellemzője a rugós ülés, amely elnyeli a rezgéseket és elég széles ahhoz, hogy maximális kényelmet biztosítson az utazás során. Az ülés magassága könnyen beállítható (41 és 55 cm között).




 

Utazások túl a város határain
A 26Ah lítium akkumulátor 100 km távolság megtételét teszi lehetővé egyetlen feltöltéssel (az akkumulátor 11-12 óra alatt teljes kapacitásra tölt fel). Ennek eredményeként többször is használhatod a rollert, mielőtt újra kellene töltened az akkumulátort. Sőt, akkor is használhatod a rollert, ha az akkumulátor lemerült. A fellépőlapra helyezett akkumulátor nem zavar menet közben. Könnyedén töltheted fel a kompakt töltővel, amelyet bárhová magaddal vihetsz.




 

Első a biztonság
A 10 hüvelykes kerekek, kiváló minőségű gumik és felfüggesztés kombinációja lehetővé teszi a zökkenőmentes rollerezést és kiváló vezetési jellemzőket nyújt. A két megbízható tárcsafék nagy sebesség mellett is biztonságban tart Téged.




 

Még valami egyéb?
Hát persze! A világítás egy másik biztonsági funkció. Az akkumulátoros első és hátsó lámpák mellett a W-TEC Dealan e-roller féklámpával is rendelkezik, amely akkor világít, amikor a fék be van kapcsolva. Sőt, a hátsó jelzőfények segítségével jelezheted az irányváltást. A könnyen olvasható, háttérvilágítású kijelző lehetővé teszi, hogy követhesd az összes fontos információt, például az aktuális sebességet, az akkumulátor állapotát, az aktuális megtett távolságot, a teljes megtett távolságot és az időt. Ezenkívül a kijelző USB-porttal is rendelkezik, amellyel feltöltheted a mobiltelefonodat. Értékelni fogod a hangos elektromos dudát és a praktikus kitámasztót is. A két sárvédő kedvezőtlen időjárás esetén jól jön, míg a nagy fellépőlap kényelmesebbé teszi a hosszabb utakat. A széles kormány ergonómikus, puha habszivacs fogantyúval további kényelmet nyújt.





 


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai adatok - Elektromos roller W-TEC Dealan 10" -üléssel:

váz anyaga alumínium ABS burkolat
motor teljesítmény 600 W
motor típus brushless DC motor
maximális fordulatszám 1300/min
maximális nyomaték 9,5 Nm
sebesség módok 15/35/43 km/h
maximális lejtés 10° (17,36 %)
akkumulátor Li-Ion 26 Ah, 52 V
távolság tartomány egyetlen töltéssel 100 km.ig
töltési idő teljes kapacitásra 11 -12 h
fék tárcsás
gumi felfújható
gumi méret 10" (25,4 cm)
fellépő méretei 45 x 19 cm
fellépő magasság (felső) 20 cm
fellépő magasság (alsó) 13 cm
kormány magasság 82 - 118 cm
kormány szélesség 57 cm
ülés magasság 41 - 55 cm
világítás Első / hátsó lámpa, féklámpa (automatikus), hátsó lámpa, további első lámpák a fellépőlapon
méretek h121 x sz57,5 x m118 cm
összecsukott méretek h124 x sz25 x m40 cm 
minimális ajánlott felhasználói magasság 150 cm
terhelhetőség 120 kg
súly 23,7 kg
beállítható opciók tempomat, elindulás ellökve lábbal vagy anélkül, lassú elindulás
kiegészítők Összecsukható mechanizmus, multifunkcionális háttérvilágítású kijelző (akkumulátoros), hangos elektromos duda, kitámasztó, első lengéscsillapító, sárvédők, USB port a mobiltelefon töltéséhez


A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 120 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 150 cm
Akkumulátor Li-Ion 26Ah / 52V
Hatótávolság 100 km
Maximális sebesség 43 km/ó
Maximális emelkedés 10 °
Súly 23.70 kg
Motor teljesítménye 600 W
Kerekek mérete 10"
Fékek tárcsafék
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 1210 x 575 x 1180 cm
Kerék típus felfújható
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem
Nyereg igen

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!