Vissza

Összehasonlított termékek

Taposó-mászó gép Verticon inSPORTline Profi

Professzionális taposó- mászó gép magas teherbírással, állítható terheléssel és programokkal az intervallum edzésekhez. Csendes működés. Akár taposógépként is használhatod. több


1 780 400 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A Verticon inSPORTline Profi taposó-mászó gép szuper kiegészítője minden edzőteremnek. Ez az egyedülálló hegymászógép tökéletesen alkalmas az állóképességed javítására és az izmok erősítésére. A mászást imitálja, ami egy olyan mozgásforma, amelybe majdnem az összes izomcsoport bekapcsolódik. Az oldalt található markolatoknak köszönhetően akár taposógépként is használhatod, így tehát váltogathatod a teljes test edzést a láberősítéssel.

Az edzés intenzitását te magad határozod meg, a sebességedtől függően. Ha még nagyobb kihívásra van szükséged, akkor a terhelést növelheted a szabályozó kerék segítségével. Amennyiben mindez még nem lenne elég, a kompakt vezérlő panelen beállíthatsz néhány programot, és még egy saját intervallum programot is. A mágneses fékrendszernek köszönhetően a gép működése csendes és zökkenőmentes. A szerkezet 75°-ban dönthető, tehát olyan szögben edzhetsz, ami megfelel az ízületeidnek.

Mivel a felhasználók magasságai eltérőek, a markolatok magassága 4 különböző helyzetbe állítható. Ha pedig edzés után szeretnéd a gépet áthelyezni, segítségedre lesznek a szállítókerekek.

 

Intervallum edzés

A hegymászógép legnagyobb előnye, hogy egyáltalán nem kell az edzést stimulálni. Köszönhetően a kényelmes oldalsó markolatoknak akár pihentetheted a karjaidat is, csak a taposására koncentrálva. A karokat is bevonva a mozgásba pedig remek kardio edzésben lesz részed, amellyel megerősíted az összes izomcsoportot. A képernyőn kiválaszthatod az intervallumos edzést is – megadod az intervallum hosszát és a távolságot, és már indulhat is az edzés.






Folyamatos terheléses edzés

A mágnesfékes rendszernek köszönhetően a gép működéses teljesen hangtalan és akadozásmentes. Még a legnagyobb terhelés alatt sem zavarja meg az edzésedet semmilyen megakadás. A 8 terhelési fokozat közt az átállás sima és egyszerű. A terhelés mozgás közben teljesen hangtalan.







Megfelel minden testfelépítésnek

Minden embernek kicsit más a testfelépítése és egy olyan gépnél, mint a VERTICON HOME ennek figyelembevétele kiemelten fontos. A felső markolatok csavaros kialakításának köszönhetően a gép magasságát könnyen hozzá lehet idomítani a felhasználó magasságához, így az kényelmes lesz nagyobb tesmagasságú embereknek is. Nagy előny a fellépők mérete, melyek másolják a láb természetes dőlésszögét. Az eredmény, egy kényelmes mozgáspálya, még a legnehezebb edzés folyamán is.








Hatékony edzés, mely óvja az ízületeket

Annak ellenére, hogy a VERTICON kinézetre nagyon egyszerű szerkezetnek hat, nem szabad lebecsülnünk hatékonyságát. Praktikus oldaláról tekintve a használata határtalan intenzitásra képes, melynek csak a felhasználó kitartása szab határt, s így tökéletes az intervallumos edzésekhez. Fontos szempont, hogy egyáltalán nem terheli az izületeket, mivel a testúly osztódik a máaszás pozícióban a 4 végtagra. A használata javítja a koordinációs képességet, kitartást és az egész testet erősíti. Ezt mindent teljesen természetes mozgássorozattal.

 


Kulcs tulajdonságok:

  • vertikális hegymászó és taposó tréner
  • nagyon hatékony kalóriaégetés és egésztest erősítés
  • az oldalmarkolatoknak köszönhetően mint taposó is használható
  • használata a hegymászás mozgását utánozza
  • csendes és folytonos működés
  • 4 magasságpozíció
  • folyamatos terhelés szabályozás
  • összecsukható oldalmarkkolatok
  • nagy pedálok / fellépők
  • transzportkerekek
  • szintezési lehetőség a talaj egyenetlenségei miatt
  • a kijelzőn megjelenik: idő, sebesség, táv, kalória, intervallum, pulzus, lépésszám

Technikai leírás:

fékrendszer mágneses 
terhelés beállítása  manuális 
terhelésfokozatok folyamatos terhelés szabályozás
emelkedő 75°
manuális program igen
programok száma  3
mellkaspánt vevő  igen
mellkaspánt a csomag része  nem
szállítókerekek  igen
szintezés igen
teljes méret m237 cm x sz92 cm x h126 cm
csomagolás mérete  243 x 60 x 94 cm
maximális teherbírás  170 kg
súly  170 kg
tápegység  2x AA elem 
kategória  SC (dle EN 957)
használat  otthoni, edzőtermi 

 

Paraméterek

Maximális teherbírás (kg) 170 kg
Fékrendszer Mágnesfékes
Állítható ellenállás igen
Magasság 237 cm
Hossz 126.50 cm
Szélesség 92 cm
Súly 170 kg
Transzport kerekek igen
Szintezés beállítás igen

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!