Vissza

Összehasonlított termékek

Verticon Home hegymászógép

Taposó és mászó CORE tréner 2 az 1-ben, intenzív CORE tréning otthonra több

  • Ingyenes szállítás

E-shop: Raktáron: 2-7 nap

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár
Elérhetőség a boltokban
Budapest nem elérhető
Esztergom nem elérhető
Központi EU raktár RAKTÁRON
360 000 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az összeszerelést három csoportra osztjuk idő és műszaki nehézség szerint. Összeszerelés megrendelése esetén kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot, és időpont egyeztetés után elvégezzük az összeszerelést. Az olcsóbb gépeket általában saját kezűleg is összeszerelheted, de ha nem bízol magadban, vagy nem szeretnél ezzel foglalkozni megrendelheted "szakszerű összeszerelés" szolgáltatásunkat.

  • 0-31 kg között-30.000 Ft feletti vásárlás esetén, 32 kg-tól nehezebb csomagoknál -200.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás első ajtóig ingyenes. Ez nem vonatkozik az összeszerelt és az outlet termékek kiszállítására.

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A Verticon inSPORTline Home egy egyedülálló gép, amellyel több száz kalóriát égethetsz el.

Rendkívül egyszerű a használata is – csak fel kell szállni rá, és elkezdeni mászni vagy sétálni. Ez a hegymászó szimulátor annyira átgondolt kialakítású, hogy az oldalfogantyúknak köszönhetően klasszikus stepperként is használható. Ha használod a kezet is, tökéletesen edzed az összes izmot, és a test középpontjának (CORE) erősítésén fogsz dolgozni. Magasságodhoz igazíthatod a fogantyúk helyzetét.

Beállíthatod az edzés intenzitását – minél gyorsabban mozogsz, annál intenzívebb az edzés. Ha még nagyobb kihívást szeretnél magadnak, a szabályozó gomb segítségével növelheted az ellenállást (8 különböző ellenállási szint van).

A mágneses fékrendszer egyenletes és csendes futást tesz lehetővé. A gép 75 fokos szögben meg van döntve, így az ízületek számára előnyös testhelyzetben edzhetsz. A gép 50 centiméteres lépéshosszt kínál. Teljesen rajtad múlik, milyen erőteljesek lesznek a lépéseid.

A könnyen kezelhető kijelzőn minden fontos edzésadat látható, mint az idő, sebesség, távolság, kb. elégetett kalóriák vagy lépések száma – van egy gomb, amellyel válthatsz közöttük. Ha a gépet más helyre szeretnéd vinni, ezt a szállítókerekeknek köszönhetően megteheted.

 

Két gép egyben

A mászógép legnagyobb előnye, hogy egyáltalán nem kell rajta kizárólagosan imitálni a hegymászást! A gép oldalán található markoltaoknak köszönhetően bármikor pihentetni tudod az edzés közben a kezeidet és csak a taposásra koncentrálni. Amennyiben viszont a kezeidet is használod, hirtelen egy szuper intenzív kardio edzésben találod magad, melyben a tested minden porcikáját megmozgatod. A gyakorlatokat végezheted kényelmesen a saját tempód szerint, vagy használhatod a gépet edzés előtti bemelegítésre, de akár HIIT típusú intenzív edzéshez is. 


Folyamatos terheléses edzés

A mágnesfékes rendszernek köszönhetően a gép működéses teljesen hangtalan és akadozásmentes. Még a legnagyobb terhelés alatt sem zavarja meg az edzésedet semmilyen megakadás. A 8 terhelési fokozat közt az átállás sima és egyszerű. A terhelés mozgás közben teljesen hangtalan. 


Megfelel minden testfelépítének

Minden embernek kicsit más a testfelépítése és egy olyan gépnél, mint a VERTICON HOME ennek figyelembevétele kiemelten fontos. A felső markolatok csavaros kialakításának köszönhetően a gép magasságát könnyen hozzá lehet idomítani a felhasználó magasságához, így az kényelmes lesz nagyobb tesmagasságú embereknek is. Nagy előny a fellépők mérete, melyek másolják a láb természetes dőlésszögét. Az eredmény, egy kényelmes mozgáspálya, még a legnehezebb edzés folyamán is. 


Hatékony edzés, mely óvja az ízületeket

Annak ellenére, hogy a VERTICON kinézetre nagyon egyszerű szerkezetnek hat, nem szabad lebecsülnünk hatékonyságát. Praktikus oldaláról tekintve a használata határtalan intenzitásra képes, melynek csak a felhasználó kitartása szab határt, s így tökéletes az intervallumos edzésekhez. Fontos szempont, hogy egyáltalán nem terheli az izületeket, mivel a testúly osztódik a máaszás pozícióban a 4 végtagra. A használata javítja a koordinációs képességet, kitartást és az egész testet erősíti. Ezt mindent teljesen természetes mozgássorozattal. 

 

Kulcsfontosságú tulajdonságok:

  • vertikális hegymászó és taposó tréner
  • nagyon hatékony kalóriaégetés és egésztest erősítés
  • az oldalmarkolatoknak köszönhetően mint taposó is használható
  • használata a hegymászás mozgását utánozza
  • csendes és folytonos működés
  • 5 magasságpozíció
  • 8 terhelési fokozat
  • méretes pedálok / fellépők 
  • transzportkerekek
  • szintezési lehetőség a talaj egyenetlenségei miatt
  • a computer kijelzője: idő, sebesség, táv, az elégetett kalóriák hozzávetőleges száma, lépésszám, scan

 


Technikai adatok:

fékrendszer mágneses
terhelés állítás kézi
terhelési fokozatok 8
fellépés magassága 18 cm
a talprész mérete 11 x 11 cm
dőlésszög 75°
manuális program igen
automata programok 0
mellkasi öv vevőegység nem
mellkasi öv nem
transzportkerekek igen
szintezés igen
összeállított méret m235 cm x sz80 cm x h109,4 cm
a hátsó alap szélessége 62 cm
az alapok távolsága 103 cm
csomagolt méret h151 x sz57 x m32 cm
max. terherbírás 136 kg
súly 32,5 kg
táp 2x AAA elem
kategória HC (EN 957)
használati mód otthoni


Videó


Vélemények

Értékelés: 5

100%

vásárlónk ajánlja

8

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 18. 1. 2022

Vásárlás helye: inSPORTline.sk

(automatikus fordítás)

Ha gyors és intenzív edzéssel szeretné tónusba hozni és feszesíteni a testét, akkor ez a megfelelő termék az Ön számára. Kiváló minőségű és tökéletesen megtervezett edzőgép szinte az egész test megfelelő feszesítéséhez.

Nagyon jó minőségű termék

Hihetetlenül intenzív, szinte teljes testre kiterjedő edzés

Esztétikailag szép termék

Kiváló minőségű kivitelezés és anyagok

A gép jó kezelhetősége

Szilárd gépalapzat

Otthoni fenevad

Eddig nem vettem észre semmilyen


Paraméterek

Maximális teherbírás (kg) 136 kg
Fékrendszer Mágnesfékes
Állítható ellenállás igen
Magasság 235 cm
Hossz 109.40 cm
Szélesség 80 cm
Súly 32.50 kg
Transzport kerekek igen
Szintezés beállítás igen
Mozgás típusa klasszikus

Hasonló termékek

Termék árának követése