Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller City Boss GX2 fekete 8"

Nagy teljesítményű, ultrakönnyű, összecsukható roller tempomattal akár 100 kg teherbírással. több


154 800 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A City Boss GX2 elektromos roller városon belüli kisebb távolságokra ajánlott. Az összecsukható szerkezetének köszönhetően az munkahelyedre vezető út is sokkal egyszerűbb, és több közlekedési eszközt is kombinálhatsz suliba menet.

A praktikus, hiszen 3 másodperc alatt összecsukható és szétszedhető, és az összecsukott 106 cm váznak és a 11,2 kg súlynak köszönhetően könnyen befér a liftbe, csomagtartóba, vonatba, és tárolhatod gyakorlatilag bárhol – otthon vagy a garázsban. Mivel a roller kitámasztható, nincs szükséged állványra sem.

A 250 W motor alkalmas 80 kg súlyig, és meredekebb dombon rá is segíthetsz. A keskeny fellépőlap és az alacsony motor ellenállás miatt nagyobb megerőltetés nélkül akár lemerül akkumulátorral is használhatod.

Az LCD érintőképernyőn 3 sebesség üzemmód közül választhatsz. A roller bekapcsolása után mindig a legutóbb használt üzemmód kapcsol be: lassú 15 km/h; közepes 20km/h; gyors 25km/h.

Li-Ion 6 Ah akkumulátort hordozható töltővel 220 V töltheted 3 óra alatt a maximumra. Átlagos körülmények közt egy töltéssel akár 12 km-t is megtehetsz. A teljes távolság lehet persze hosszabb vagy rövidebb, mindig a felhasználó súlyától, a terep minőségétől és a vezetési stílustól függ, de a hőmérséklettől is.

Az LCD kijelzőn láthatod az akkumulátor aktuális állapotát, aktuális sebességet és a megtett távolságot. A központi tápegységre csatlakoztatott első és hátsó lámpát a képernyőn található gombbal kapcsolod be. A rollert a hátsó elektronikus vagy a fellépőlapon található fékkel állítod meg.

A roller váza repülőgép alumíniumból készült és akár 100kg teherbírású. Biztonsági okokból csak 12 éven felüliek számára ajánlott. Az összecsukható szerkezet elhasználódása esetén a váz beállítható úgy, hogy az ne legyen zavaró menet közben.

A két erős gumiabroncs a defekt kockázata nélkül eljuttat a célba, és a 8" nagyságú kerekek biztonságosan megbírkóznak az apróbb egyenletlenségekkel is. Az első és hátsó rugók csillapítják a kellemetlen rezgéseket. A kerekek sárvédővel védettek.

A roller CE 2006/42 / EC tanúsítvánnyal rendelkezik. A City Boss elektromos roller egy új, környezettudatos világ új vízióját képviseli. A csúcstechnológiával felszerelt roller minden utat egy élménnyé varázsol.


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai leírás:

Váz anyaga repülőgép alumínium
akkumulátor Li-Ion
használati feszültség 48 V
motor típusa brushless, egyirányú
maximális emelkedő 9,5° (17%)
motor teljesítmény 250 W
akkumulátor teljesítménye 6 Ah / 24 V
maximális sebesség 25 km/h
távolság egy töltéssel 12 km
töltési idő 3 h
maximális teherbírás 100 kg
súly 11,2 kg
abroncs méret 8" (20,3 cm) 
abroncsok első hátsó szilárd
fékek hátsó elektronikus és fellépőlapi 
3 üzemmód cca 15 / 20 / 25 km/h
ajánlott életkor 12+
ajánlott felhasználói magasság  155 - 200 cm
kormány magassága 97 cm
kormány szélessége 43 cm
fellépőlap szélessége 13 cm
fellépőlap hossza 44 cm
fellépőlap magassága - felülről 11 cm
fellépőlap magassága - alulról 6,5 cm
roller méretei  h106 x sz38 x m109 cm
roller méretei összecsukott állapotban  h106 x sz22 x m49 cm
központi tápegységre csatlakoztatott LCD kijelző
központi tápegységre csatlakoztatott első/hátsó LED lámpa
központi tápegységre csatlakoztatott LED féklámpa
összecsukható mechanizmus
sárvédő
első lengéscsillapító
hátsó lengéscsillapító
a töltő a csomagolás része


A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.


FIGYELMEZTETÉS: Az elektromos rollerek nem rendelkeznek közúti normál forgalomban történő közlekedéshez szükséges homologizációval. Csak saját felelősségére használja!

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 100 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 155 cm
Akkumulátor 6 Ah / 24 V
Hatótávolság 12 km
Maximális sebesség 25 km/ó
Maximális emelkedés 9.50 °
Súly 11.20 kg
Motor teljesítménye 250 W
Kerekek mérete 8"
Fékek hátsó elektronikus, hátsó taposófék
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 1060 x 380 x 1090 mm
Kerék típus belső nélküli
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!