Vissza

Összehasonlított termékek

Kerékpársisak FILA WOW - M(56-58) AKCIÓ

Női inline sisak ergonómikusan vezetett szellőző nyílásokkal, megfelelve a TÜV-GS nemzetközi biztonsági szabványoknak, a sisakhéj az In.Mold, a legmodernebb fröccsöntési technológiával gyártva. több


Méret:  S (52-56)

4 300 Ft
30 nap legjobb ára: 4 900 Ft

4 900 Ft Áfával

-12%

Megtakarítás 600 Ft

Hűségkedvezmény 0%

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

A Fila Wow LADY inline sisak egy modern női inline sisak görkorcsolyázáshoz, gördeszkázáshoz, vagy kerékpározáshoz. A felújított, női motívumokat megjelenítő dizájn, a komfortos kidolgozás és a német TÜV-GS európai CE-1078 szabványának megfelelő európai biztonsági standard biztosítják a magas minőséget, kényelmet, és a maximális szintű biztonságot. A Fila Wow LADY In-Mold technológiával (a poliészter közvetlenül a héjba fröccsöntése) készült. Ez kitűnő stabilitást és egyúttal a sisak lehető legkisebb súlyát biztosítja. A Fila Wow LADY ergonómikus szellőzőnyílás garnitúrával, rovarvédő hálóval, komfortos belső párnázással és a fej körüli pontos rögzítést lehetővé tevő biztonságos rögzítő szettel van felszerelve. Extra könnyű és ellenálló anyagának és ergonómikus alakjának köszönhetően a Fila Wow LADY keresett biztonsági inline felszerelés.

Technikai adatok - Fila WOW női biciklisisak:
  • a legmodernebb In-Mold- a poliészter közvetlen fröccsöntése a sisakhéjba- technológiával készült minőségi héjú női inline sisak
  • a rögzítési rendszere által könnyen állítható méret
  • rovarhálós szellőzőnyílások biztosítva a fej egyenletes szellőzését
  • komfortos belső antiallergén párnázás
  • beállítás az áll alatti pántok segítségével
  • nagyon könnyű
  • alkalmas inline, gördeszka, kerékpározás és egyéb, olyan sportok kellékeként, ahol a fej magasabb balesetveszélynek van kitéve.


 

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!