Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller City Boss RX5 fekete - modell 2020

Nagy teljesítményű e-roller összecsukható szerkezettel, sebességtartó automatika, nagy fedélzet, 120 kg súlyhatárig. több


341 700 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az Elektromos roller City Boss RX5 fekete színben tökéletes nem csak a munkahelyre vagy iskolába történő közlekedéshez, hanem a városon belüli rollerezéshez és mindenféle kiránduláshoz. A biztonságos összecsukható mechanizmus lehetővé teszi a robogó 5 másodperc alatt történő bezárását / kinyitását. Mivel a robogó súlya csak 17,3 kg, nemcsak az autóba illeszkedik tökéletesen, hanem vonattal, busszal vagy villamossal is nyugodtan szállítható. Sőt, kompakt mérete megkönnyíti a tárolást.

Az 500 W-os, karbantartásmentes motor akár 100 kg-nál nehezebb teher esetén is simán felgyorsul egy meredek hegyre menet.

A képernyőn lévő gomb megnyomásával válthatsz 3 maximális sebességkorlátozási mód között. A robogó bekapcsolásakor az utoljára használt üzemmód marad aktív.
Lassú - kb. 15 km / h - alkalmas gyermekeknek vagy kedvezőtlen időjáráskor történő használatkor; Közepes - kb. 25 km / h - kényelmes haladási sebesség, amellyel betarod a közúti sebességkorlátozást;
Gyors - kb. 35 km / h - alkalmas kerékpáros utakra, idő spóroláshoz.

A sebességtartó automatika hosszabb utak során hasznos lesz, mivel a robogó fenntartja az aktuális sebességet anélkül, hogy folyamatosan le kellene nyomnod a fékkart. Ez könnyen kikapcsolható a kijelzőn.

A 13Ah Li-Ion akkumulátor teljes kapacitásra töltődik 5-7 órán belül. Csak annyit kell tenned, hogy csatlakoztatod a hordozható tápegységet egy 220 V-os aljzathoz. Normál működés közben a rollerrel megtehető távolság egyetlen töltéssel 35 km. Ezért rövidebb utazások során nem kell újratöltened. A távolság tartománya azonban eltérhet, mivel ez függ a felhasználó súlyától, tereptől, menetiránytól, a külső hőmérséklettől stb.  Ha szükséges, a rollert előre mozgathatod a talajon lenyomva (azaz a motort nem kell bekapcsolnod) .

A kijelző könnyen olvasható mind közvetlen napfényben, mind pedig éjszaka. A transzflexív kijelző lehetővé teszi az összes fontos információ követését, például az akkumulátor állapotát, aktuális sebességet, menetidőt és a megtett távolságot. Ezenkívül a kijelző hátulján található USB port lehetővé teszi a telefon / táblagép feltöltését út közben vagy megálláskor (a 2 órás időzítő használatával).

A 400 lumenen és 10 méterig világító fémfénnyel nincs szükség további fényre, még nagy sebességnél sem. A központi akkumulátor által táplált, az első és a hátsó lámpákat a kormányon lévő gomb megnyomásával is be lehet kapcsolni. A kormányon található a duda aktiválásának gombja. A robogót a hátsó tárcsafékkel lehet leállítani.

A repülés technikában használt alumíniumból készült keret 120 kg-os súlykorlátot tesz lehetővé. Az állítható hosszúságú, ergonómikus markolatokkal rendelkező kormánytámasz miatt a roller 150 - 210 cm magas felhasználók számára megfelelő. Biztonsági okokból ez a termék csak 16 éves vagy annál idősebb felhasználók számára alkalmas. A 48 cm hosszú és 15 cm széles fedélzet lehetővé teszi, hogy váltott lábbal hajtsd.

A 8 ”átmérőjű gumiabroncsok (az első felfújható, míg a hátsó nem felfújható) képesek megbirkózni az úton lévő egyenetlenségekkel, miközben mindkét kerék tartós rugós lengéscsillapítói elnyelik az ütéseket és a rezgéseket. A kerekeket sárvédők védik.

Az Elektromos roller City Boss RX5 fekete színben egy szuper termék egy új, környezetbarát világ számára. Ez a technológiailag kifinomult roller minden utazást rendkívüli élménnyé változtat!


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai leírás:

váz anyag repülési alumínium
elem Li-Ion
üzemi feszültség 48 V
motor típus kefe nélküli DC
max. felső szög 9,5° (17%)
motor teljesítmény 500 W
akkumulátor kapacitás 13 Ah / 48 V
max. sebesség 35 km/h
táv tartomány 1 töltéssel 35 km
töltési idő 5-7 h
max. terhelés 120 kg
súly 17,3 kg
gumi méret 8" (20,3 cm)
gumi típus elöl felfújható, hátul rögzített
fék hátsó tárcsa
3 sebesség üzemmód kb. 15 / 25 / 35 km/h
ajánlott életkor 16+
ajánlott magasság 150-210 cm
kormány magassága 95-125 cm
kormányrúd szélessége 55 cm
futófelület szélessége 15 cm
futófelület hossza 48 cm
futófelület magassága - felső 15 cm
futófelület magassága - alsó 8 cm
széthajtott roller méretei h110 x sz55 x m125 cm
összecsukott roller méretei h105 x sz17 x m40 cm
tempomat
többfunkciós kijelző transzflexes réteggel, központi akkumulátorral táplálva
duda
elülső / hátsó LED lámpa központi elemmel működik
USB port mobiltelefon / táblagép töltéséhez - központi akkumulátorral táplálva
összecsukható mechanizmus
állvány
sárvédők
első lengéscsillapító
hátsó lengéscsillapító
a töltőt tartalmazza


A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.


FIGYELMEZTETÉS: Az elektromos rollerek nem rendelkeznek közúti normál forgalomban történő közlekedéshez szükséges homologizációval. Csak saját felelősségére használja!

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 120 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 150 cm
Akkumulátor Li-Ion 13Ah / 48V
Hatótávolság 35 km
Maximális sebesség 35 km/ó
Maximális emelkedés 9.50 °
Súly 17.30 kg
Motor teljesítménye 500 W
Kerekek mérete 8"
Fékek hátsó tárcsafék
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 1250 x 550 x 1100 mm
Kerék típus felfújható + belső nélküli
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem
Nyereg nem

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!