Vissza

Összehasonlított termékek

Gimnasztikai matrac MCM001 AKCIÓ

Gimnasztikai matrac MCM001 - speciális habszivaccsal bélelt, mérete 200 x 120 x 5 cm, megerősített sarkok, kidolgozott stílus több


38 700 Ft
30 nap legjobb ára: 53 600 Ft

53 600 Ft Áfával

-28%

Megtakarítás 14 900 Ft

Hűségkedvezmény 0%

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Függetlenül attól, hogy milyen szakágban edz, legyen szó éles, kontakt harci sportról, tornáról vagy nyugtató jógáról - a legjobb matracra van szüksége. A harcművészetek számára a legjobb edzőmatracot szeretnénk ajánlani, például karate, kick-box, judo vagy ju-jitsu számára, garantálva a megfelelő erőt és merevséget. A torna gyakorlatok során is tökéletesen felhasználható, mert kiváló védelmet nyújt Önnek! Élvezze a pihentető jóga- vagy thai-chi edzéseket - a matrac szilárd alapot nyújt egy nyugtató munkához.

Alkalmazott megoldások:
Megerősített sarkok: Ami a legjobb minőségű matracban számít, az a legtartósabb. Különösen az Ön számára erősítettük meg matracaink sarkát, hogy biztosítsuk a maximális élvezetet és  emellett hosszú évekig szolgálhassuk Önt.
Anyag: Matracaink csak a legjobb minőségű anyagból készülnek. A matracok gyártásához a plavil speciálisan megerősített változatát használjuk - ez egy poli (vinil-kloriddal) (közkedvelt PVC) bevont anyag, amely biztonságos, rendkívül tartós és szakadásnak ellenálló felület a testedző számára. Ne hibázzon, hogy olcsó és petyhüdt, bőrszerű anyagból készült matracot választ, és ne essen bele a "legnagyobb akció" csapdájába, amelyek a legolcsóbb ponyva anyagot használják. Egy profi nem engedheti meg magának a kompromisszumot!

Hab:Fontolja meg, hogy ami a matracban a legfontosabb, az nem látható a szem számára. A matracainkban kiváló minőségű visszavágó habot használunk, amelynek t90 merevsége van. Ez egy olyan anyag, amely megfelelő merevséget és szenzációsan hatékony védelmet nyújt a fájdalmas esések ellen. Nézze meg a különbséget a termékünk és a versengő termékek között. Kiderült, hogy pontosan ugyanazokkal a méretekkel a matracunk még kétszer olyan nehéz is, mint a versengő termék. Tudod, hogy ez miből ered? Igen, az a különbség, hogy a legáltalánosabb, olcsóbb habbal töltik meg őket.

Varrás: Nem egy szezonra nyújtunk matracot, hanem egy olyan terméket, amely sok éven át szolgál. Ezt garantálják az általunk használt anyagok és gyártási technológiák. A matracaink gyártásához a legerősebb műbőrt használjuk - a kopásnak és szakadásnak ellenálló professzionális anyagot, amelyet a legszélsőségesebb kihívásokkal szembesülő termékek gyártásához használunk. A legújabb generáció legjobb Coats Epic magszálait használjuk, amelyek egyesítik a nagy szakítószilárdság előnyeit a sokoldalú felhasználással és a kiváló teljesítménnyel. Az általunk használt Durkopp Adler márkájú gépek biztosak a legpontosabb varrásban.


Technikai leírás:
  • Hossz: 200 cm
  • Szélesség: 120 cm
  • Vastagság: 5 cm
  • Anyaga: megerősített plavil, nem tartalmaz káros anyagokat
  • merevség: t140

 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!