Vissza

Összehasonlított termékek

Withings Pulse HR aktivitásmérő (2019) fekete

Minőségi anyagok, jobb akkumulátor élettartam, multisport mód, alvási ciklus követése, vízálló több


37 700 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

A Withings Pulse HR aktivitásmérő egy fejlett tevékenység-nyomkövető óra, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén nyomon tudd követni a napi tevékenységeid és az edzéseid. Méri a pulzusszámot, hogy segítsen a lehető legtöbbet kihozni az edzésből. 
Séta, futás, úszás: az összes napi tevékenységet automatikusan rögzíti, hogy az egészségedről és a napi tevékenységi céljaidról a lehető legjobb áttekintést kapd meg a Health Mate alkalmazás segítségével. Az adatok kéznél vannak, hisz a méréseket az óra automatikusan szinkronizálja a Health Mate alkalmazással, ami azt jelenti, hogy az eredményeket könnyen olvasható táblázatokban jeleníti meg. Mindez tartalmazza az egyes pulzus-zónákban töltött időt (könnyű, közepes, intenzív és csúcspont), hogy segítse az edzésekre való összpontosítást és a valós eredmények elérését. Az automatikus felismerés mellett a nap 24 órájában, minden adott napi mozgás rögzítődik az alkalmazásban. 
Ha az edzést a lehető legpontosabban szeretnéd követni, egyszerűen tartsd lenyomva az oldalsó gombot, és válassz a több, mint 30 tevékenység közül. Ezzel elkezdheted az edzést optimalizálva a mozgásformád. 
A GPS-el csatlakozva az útvonalat is megvizsgálhatod. A csatlakoztatott GPS-funkcióval, amelyhez az okostelefonon keresztül férhetsz hozzá, térképet kapsz, figyelheted a távolságot, a magasságot és a tempót. Ehhez a funkcióhoz Bluetooth-kapcsolat szükséges egy okostelefonnal, és a helymeghatározó szolgáltatásokat be kell kapcsolni. 
Az alváskövetést is megfigyelheted napi alvási pontszámmal. Minden reggel a Pulse HR friss információkat nyújt az éjszakai alvásról (könnyű és mély alvás, valamint megszakítások) az Health Mate alkalmazásban. A Smart Wake-Up funkcióval az óra csendes vibrációs riasztással rendelkezik, amely az alvási ciklus optimális idejében felébreszthet téged a lehető legjobb napkezdethez. Az éjszakai alvás hossza nem mindig garantálja a minőséget. Nézd meg az alvási pontszámot az alkalmazásban, amikor felébredsz, és olvasd le azokat a tényezőket, amelyek befolyásolják a pihenés minőségét, így javítva azt!
Ráadásul a teljesen testre szabható okostelefon-értesítésekkel kapcsolatban nem maradsz le a fontos dolgokról. Függetlenül attól, hogy hívásokat, szövegeket, eseményeket vagy kedvenc alkalmazásokat szeretnél látni-használni - élvezheted azt a fajta szabadságot, amely azzal jár, hogy nem kell a telefont kivenned a zsebedből.
A prémium 316L készülék rozsdamentes acél tokkal, megerősített polikarbonát felületi bevonattal készült, minimalista stílusú darab. A Pulse HR felveszi a versenyt egy hosszú élettartamú, akár 20 napos töltöttségi idővel rendelkező akkumulátorral.


Technikai leírás:

- Kompatibilitás: 
iPhone, iPad vagy iPod touch iOS 10 vagy újabb verzióval, okostelefon / táblagép Android 6 vagy újabb verzióval
- Kapcsolódás: Alacsony energiaigényű Bluetooth. A csatlakoztatott GPS funkció élvezéséhez engedélyezni kell a Bluetooth kapcsolatot a helybeállításokkal
- 316L rozsdamentes acél hátsó tok 
- Edzett polikarbonát felső tok 
- Anodizált alumínium csuklópántok 
- Szilikon karkötő: 200 mm-ig / 7,9 "-ig csuklóra illeszthető. 
- Vízálló 50 méterig (165 láb)
- Méretek: sz 18,16 mm - v 10,45 mm - m 44,4 mm 
- Készülék magassága (csuklópánttal együtt): 252,5 mm (csukló minimális mérete: 140 mm (5,5 hüvelyk), csukló maximális mérete: 200 mm (7,9 hüvelyk)) 
- Súly: 45 g (bruttó 100 g)
- Az akkumulátor töltése: legfeljebb 20 nap normál használat esetén, legfeljebb 5 nap edzésmódban
- Töltési idő: Kb. 2 óra - 100%, körülbelül 1 óra - 80%

 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!