Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller inSPORTline/W-TEC Zitter

Robosztus összecsukható szerkezet, közúti forgalomra alkalmas, nagy távolságig, sebességtartó automatika, felfújható gumik, számos biztonsági funkció, elsősorban felnőttek számára. több


384 900 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az inSPORTline/W-TEC Zitter egy kiemelkedő összecsukható elektromos roller A 45 km / h maximális sebességgel, erőteljes, 500 W-os motorral és 960 fordulatával ez a roller villámgyors. A hátsó kerékbe helyezve a kefe nélküli motor karbantartást nem igényel. A 150 kg-os súlykorlátozással a 10% -os lejtésű utak nem jelentenek problémát ennek a rollernek, ezért felfelé történő haladásra is alkalmassá teszik. Az elektromos roller inSPORTline/W-TEC Zitter tökéletes nem csak a munkahelyi / iskolai utazáshoz, hanem a szabadidős rollerezéshez és mindenféle kiránduláshoz is.

Robusztus, de könnyű és kompakt

Annak ellenére, hogy ez egy nagy roller, súlya csak 18,5 kg (köszönhetően a könnyű repülőkhöz is használt alumínium keretnek). Ráadásul a rollert egyszerűen felhajthatod vagy kinyithatod, így könnyedén hordozható és / vagy tárolható.

Utazások messze túl a város határán

A 15Ah-os lítium akkumulátor akár 55 km-es távolságot tesz lehetővé egyetlen feltöltés mellett (az akkumulátor teljes kapacitásra tölthető 6-8 óra alatt). Ennek eredményeként többször is használni tudod, mielőtt újra kellene tölteni az akkumulátort. Sőt, akkor is használhatod a rollert, ha az akkumulátor lemerült. A fedélzetbe helyezett akkumulátor az út során nem fog zavarni. Könnyen feltöltheted a kompakt töltővel, amelyet bárhová magaddal vihetsz.

Minden ellenőrzés alatt

Állítható kormánykar magassága (84 - 115 cm) az inSPORTline Zitter-t majdnem minden magasságú felhasználó számára alkalmassá teszi. A könnyen olvasható, háttérvilágítással ellátott kijelző lehetővé teszi az összes fontos információ megjelenítését, például az aktuális sebesség, az akkumulátor töltöttségi szintje, az aktuálisan megtett távolság, teljes megtett távolság és az idő. Ezenkívül a kijelző USB porttal is rendelkezik, amely segítségével feltöltheted a mobiltelefonodat.

Tempomat

Hosszabb útra mész? Használd a tempomatot. Csak hagyd, hogy a roller egy ideig ugyanolyan sebességgel fusson, és a tempomat automatikusan aktiválódik. Ezután elengedheted a fojtószelepet és rollerezhetsz.
A tempomat fékezés közben ki van kapcsolva. Ha egyáltalán nem akarod használni, akkor a roller menüben kikapcsolhatod.

Kényelem és biztonság

Az inSPORTline/W-TEC Zitter elektromos roller kiváló minőséggel rendelkezik. A 10 hüvelykes kerekek, a tökéletes minőségű gumik és a felfüggesztés kombinációja lehetővé teszi a sima utazást és kiváló vezetési tulajdonságokat. A két megbízható tárcsafék nagy sebességnél is biztonságos.

Indulás :)

A roller nem indul el önmagában (azaz amikor véletlenül meglököd a fékkart). Le kell nyomnod a talajt, hogy elinduljon (csakúgy, mint a hagyományos rollernél). Ha azonban a motort a get-go funkcióban szeretnéd használni, akkor ezt megteheted - csak annyit kell tenned, hogy módosítod a kijelző menü beállításait (ahol kiválaszthatod, hogy az indítás milyen agresszív legyen).

 

Még valami?

Biztonság! A világítás egy fontos biztonsági funkció. Az akkumulátorral működő első és hátsó lámpákon kívül az inSPORTline/W-TEC Zitter elektromos roller  fékjelzővel is rendelkezik, amely a fék aktiválásakor világít.
Sőt, a hátsó jelzőfények segítségével jelezheted az irányváltást. Értékelni fogod a hangos dudát is. A két sárvédő kedvezőtlen időjárási körülmények között is jól használható, míg a nagy fedélzet kényelmesebbé teszi a rollert hosszabb utakon. Az ergonómikus, puha habfogantyúval ellátott széles kormány további kényelmet nyújt.

Ez a divatos roller mindenféle kiránduláshoz, valamint szabadidős utazáshoz egyaránt alkalmas.


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai leírás:

keret anyag repülőgép alumínium
motor 500 W
motor típus kefe nélküli DC
legnagyobb motorfordulatszám 960/min
maximális nyomaték 20 Nm
sebesség módok 25/35/45 km/h
maximális dőlésszög 10° (17,36 %)
akkumulátor Li-Ion 15 Ah, 48 V
egy töltéssel megtehető távolság max. 55 km
teljes feltöltési idő 6 - 8 h
fék lemez
gumik felfújható
gumi méret 10" (25,4 cm)
maximális nyomás 3,1 bar / 45 psi
felület méretei 50 x 21,5 cm
futófelület magassága (felső) 16,5 cm
futófelület magassága (alsó) 10,5 cm
kormány magasság 84 - 115 cm
kormányrúd szélesség 56 cm
világítás elöl és hátul, automatikus fék, hátsó irányjelzők
roller méretei 120 x 56 x 115 cm
összecsukott méretek 115 x 24 x 38 cm
minimális ajánlott magasság 150 cm
terhelhetőség 150 kg
súly 18,5 kg
beállítási lehetőségek tempomat, kezdés ugrálással / ugrálással, kezdés simán
egyéb kiegészítők összecsukható mechanizmus, háttérvilágítású többfunkciós kijelző (központi elemmel működik), hangos duda, állvány, sárvédők, USB-port a mobiltelefon töltéséhez, lyukak egy további ülés rögzítéséhez

Megjegyzés: a fénykép csak illusztráció, a logó eltérő lehet


A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 150 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 150 cm
Akkumulátor 15Ah / 48V, Li-Ion
Hatótávolság 55 km
Maximális sebesség 45 km/ó
Maximális emelkedés 10 °
Súly 18.50 kg
Motor teljesítménye 500 W
Kerekek mérete 10"
Fékek tárcsafék
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 1200 x 560 x 1150 mm
Kerék típus felfújható
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!