Vissza

Összehasonlított termékek

Női crop top Nebbia Boho Style 3D pattern 660 - világos szürke

Extravagáns 3D mintás crop top, amely nem csak tökéletesen illeszkedik és hihetetlenül kényelmes, de az egyedi tervezésnek köszönhetően senki sem tudja figyelmen kívül hagyni. több


Szín:  világos szürke

Méret: 

Válassz terméktípust

8 600 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Kerülj a figyelem középpontjába a gyönyörű extravagáns Nebbia Boho Style 3D pattern crop topban, amely egyedi kialakítású anyagból készül, és hihetetlenül szexi! A Nebbia tervezőműhelyben olyan darabok készülnek, amelyek tökéletesen ötvözik a sportruházatot a legújabb divattrendekkel. Nőiesek, szexik és kiválóan alkalmasak sportoláshoz, ugyanakkor mindennapi viseletre is, akár a városban, tengerparton, sőt még akár egy buliban is.  

Ez a crop top egyike azoknak a daraboknak, amelyek forradalmi újítást jelentenek a fitneszruházatban. Az eredeti anyag szellős és különleges szerkezetű, ugyanakkor nagyon kellemes tapintású, és tökéletesen idomul a vonalaidhoz. A világos fehér-szürke kivitel lágy és üde megjelenést kölcsönöz. A puha anyag biztosítja a maximális kényelmet viseléskor, továbbá a derékon lévő ikonikus Nebbia-gumi a belső oldalon található kis szilikon "N" logóval együtt gondoskodik arról, hogy a leggings tökéletesen tartson edzés közben is. A hüvelykujj számára kialakított lyukak biztosítják az állandó komportérzetet és hogy a felső mindig a helyén maradjon. 

A tökéletes outfit érdekében a crop topot kombináld a Nebbia Boho Style 3D pattern crop leggingsszel.  


Technikai adatok:

  • elasztikus és lélegző anyag
  • crop szabás
  • eredeti „wavy“ hatás
  • puha és kellemes tapintású
  • Nebbia gumi a derékrészen
  • hüvelykujj számára kialakított lyukak az ujjakon
  • szilikon "N" logó a gumi belső oldalán
  • anyagösszetétel: 54% viszkóz, 45% polyamid, 1% elasztán
 

Mérettáblázat: 

Méret Mellbőség Derékbőség
XS 80 – 84 cm 54 – 58 cm
S 84 – 88 cm 58 – 62 cm
M 88 – 92 cm 62 – 68 cm
L 92 – 96 cm 68 – 74 cm
XL 96 – 102 cm 74 – 80 cm

 

Hasonló termékek

Termék árának követése