Vissza

Összehasonlított termékek

Ital Nutrend Carnitine Magnesium Activity Drink 750 ml

Pótold a sport közben elvesztett folyadékot, magnéziumot és energiát L-karnitin itallal és tegyél meg mindent a jó alakért több


Íz:  bodza+mentol

500 Ft
66,67 Ft / 100 ml

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

 A legendás és milliók által kedvelt L-karnitin ital most egy magnéziummal és B6 vitaminnal dúsított verziójával jelent meg. A frissítő, enyhén szénsavas, cukormentes L-karnitin tartalmú italban nagy mennyiségű magnézium található, amelynek hiányától a populáció nagy százaléka szenved.

A magnézium jelentős mértékben hozzájárul az izmok és az idegrendszer megfelelő működéséhez, és a csontok egészségének megőrzéséhez. A Carnitine Magnézium Activity Drink-ben található B6 vitamin 100%-ban megfelel a referencia beviteli értéknek, ezzel hozzájárulva az immunrendszer megfelelő működéséhez és a vörösvértestek termeléséhez. A Carnitine Magnézium Activity Drink magas L-karnitin tartalommal rendelkezik (1000 mg), színezék mentes, cukormentes és sót sem tartalmaz.

Ajánlott használat: Napi 1 palack. A palack tartalmának fogyasztását 20-30 perccel az edzés megkezdése előtt. Tréning közben és azután is fogyasztható.

Felhasználás: Az italt 24 órán belül el kell fogyasztani a palack felbontása után!

Figyelmeztetés: Szénsavas ízesített alkoholmentes ital L-karnitin adalékkal, magnéziummal és B6 vitaminnal dúsítva, édesítőszerekkel. Nem ajánlott gyermekeknek. várandósoknak, szoptatós kismamáknak. Óvd a hőtől, fagytól, nedvességtől és a napsugárzástól.

 


Összetétel: bodza ízestés + menta: víz, polidextróz stabilizátor, citromsav savanyúság szabályozó, magnézium citrát – Aquamin, szén-dioxid, L-karnitin, aroma, tartósítószerek (kálium szorbát, átrium benzoát), édesítőszerek (K-aceszulfám, szukralóz), piridoxin hidroklorid.


Tápérték

  100 ml 1 üveg (750 ml)
Energiaérték 12 kJ/3 kcal 88 kJ/21 kcal
Zsírok 0 g 0 g
   abból telített zsírsavak 0 g 0 g
Szacharidok 0,1 g 0,8 g
   abból cukrok 0 g 0 g
Rostok 0,3 g 2,3 g
Fehérjék <0,1 g 0,5 g
0 g 0 g
L-karnitin 133,3 mg 1000 mg
Magnézium 28,4 mg = 7,6 % * 213 mg = 57 % *
B6-vitamin 0,2 mg = 14 % * 1,4 mg = 100 % *
* Referencia beviteli érték

 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!