Vissza

Összehasonlított termékek

Roller Yedoo Steel S2016 20/16"

Stabil, kényelmes és nagyon fürge roller, eredeti acél vázzal és nagyszerű vezetési tulajdonságokkal, ideális mindennapi használatra több

  • Ingyenes szállítás

Szín: 

Válassz terméktípust

192 800 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 0-31 kg között-30.000 Ft feletti vásárlás esetén, 32 kg-tól nehezebb csomagoknál -200.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás első ajtóig ingyenes. Ez nem vonatkozik az összeszerelt és az outlet termékek kiszállítására.

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A Steel sorozat legkisebb modellje feltűnés nélkül, de biztosan megtalálja az utat nem csak a terepen, de a szívedhez is. A keskeny poligon szerkezet és a fémes szín a Stealth vadászgépeket idézi, és vezetési tulajdonságainak hála, le sem tagadhatja, hogy a Yedoo Alloy sportrollerek családjába tartozik. Innen örökölte a roller az alumínium villát, a duplafalú alufelniket és az egyéb csúcsminőségű alkatrészeket. Ne keress tovább, indítsd be a motort, és ámulj el, hogy milyen gyorsan és könnyen suhanhatsz..

A formájában eredeti váz a széles kormánnyal együtt példátlan stabilitást kölcsönöz, így a roller könnyen kezelhető és kiszámítható. A biztonságnak köszönhetően nyugodtan lazíthatsz, átadhatod magad az utazásnak, tested és lelked egyaránt relaxálhat a lábak ritmikus elrugaszkodása közben.
 



Hosszabb utakon sem hagy cserben

Az Steel rollerek acél vázból készülnek, melyek az ötletes geometriának köszönhetően számos előnnyel rendelkeznek. Mindenekelőtt kiválóan nyelik el a rázkódást.
Ez egy nagyon kényelmes és biztonságos utazást biztosít, anélkül, hogy a roller veszítene szilárdságából. A minőségi markolattal együtt – mellyel a Steel modelleket ellátták – ez azt jelenti, hogy például a hosszabb utakhoz sem kell kesztyűt használnod.



Tartozékok kompromisszum nélkül

A Yedoo Alloy profi rollerekhez hasonlóan a Steel is kiváló minőségű alkatrészekkel büszkélkedhet. Ilyenek például a kerekeken a duplafalú alufelnik, CNC-mart fékfelület, kényelmes ergonomikus, elfordulásgátlóval ellátott kormány, kiváló minőségű "V" TEKTRO alloy fékek, stb. A palacktartó előkészítés, a sárvédő vagy az oldalsó kitámasztó természetesen már mind-mind magától értetődő.



Biztonság és kényelem az első helyen

Remekül megbirkózik az egyenetlenségekkel, annak köszönhetően, hogy a fellépő szabad magassága enyhén emelkedik, amely még az indulási helyzetben is segít megtartani az optimális értékeket ahhoz, hogy a rollerezés a lehető legkevésbé legyen megerőltető, és hogy az alvázat se érje horzsolás az útfelület egyenetlenségéből adódóan. A kényelmes utazáshoz a hosszabb taposórésszel ellátott fellépő is hozzájárul, melyen strukturált PVC-ből készült, ellenálló csúszásmentes sávok találhatóak, amelyek a hőhatású formálásnak köszönhetően kiválóan bírják a nagy terhelést.


Technikai leírás

váz YEDOO Hi-ten ocel
villa YEDOO Hi-ten ocel
kormányszár ZOOM alloy
kormánycsapágy NECO alloy 1 1/8" menetes
kormány YEDOO Cross alloy
markolat ergonomikus elfordulásgátlóval
kormányszarv nem része a terméknek
fékkarok TEKTRO ML 520 alloy
fékek "V" TEKTRO alloy /"V" TEKTRO alloy
kerék 20"/16"
felnik duplafalú HJC alloy + CNC mart fékfelület
kerékagy NOVATEC alloy
kerékagy szélessége (első/hátsó) 74/74 mm
csapágy ipari
QR kar (első/hátsó) igen/igen
gumik (első/hátsó) KENDA (60TPI, kevlar guard)
kulacstartó előkészítés 1x
súly 9 kg
hossz 149 cm
fellépő 40 cm
kormánymagasság 92 - 98 cm
kormányszélesség 64 cm
szabad magasság (alsó/felső pozíció) 4,0/6,0 cm
fellépő földtől számított magassága (alsó/felső pozíció) 6,8/8,8 cm
felhasználó számára fenntartott hely 63 cm
felhasználó minimális magassága 150 cm
teherbírás 150 kg

 

Paraméterek

Keréktípus Felfújható
Váz Acél
Fékek Pofásfék
Maximális teherbírás 150 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 150 cm
Az első kerék mérete 20 "
Súly 9 kg
A hátsó kerék mérete 16 "
Állítható magasságú kormány igen
Kormány magassága 92-98 cm
Fellépőlap magassága a földtől 6.80 cm

Hasonló termékek

Termék árának követése