Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller Joyor Y10 fehér

Összecsukható szerkezet, felfújható kerekek, 500 W motor, 70 km távolság, széles fellépőlap, első és hátsó lámpa, felnőtteknek ajánlott több


704 800 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az elektromos roller Joyor Y10 tökéletes nem csak a munkába vagy iskolába járáshoz, hanem a városon belüli rollerezéshez, valamint kiránduláshoz is. A biztonságos összecsukható szerkezete miatt a rollert 5 másodpercen belül összecsukhatod, és máris viheted is tovább autóval tömegközlekedéssel, vonattal vagy csak simán tárolhatod a garázsban. Az 500 W teljesítményű motor könnyen gyorsul, akár 120 kg terhelésig, és akár meredekebb dombon is felkapaszkodhatsz vele. Sík terepen akár 35 km/h sebességgel is száguldhatsz a hátsó kerékbe integrált láncnélküli motornak köszönhetően.

Az akkumulátor a legújabb memória nélküli Li-lon technológia szerint működik. Az akumulátor teljesen 10-15 óra alatt töltődik fel, és akár 70 km megtételére is képes. Így már akár hosszabb utaknak is nekivághatsz, és nem kell olyan gyakran töltened sem. Töltheted szinte báhol, akárcsak egy mobiltelefont, és a töltő pedig természetesen a csomag része.
Joyor Y10 elektromos roller 3 üzemmóddal rendelkezik. Az elektromos roller csak az első, lábbal történő meghajtás után indul és lép működésbe, így tehát nem kell tartanunk a hirtelen elindulástól. Minden hasznos információt megtalálsz a többfunkciós színes kijelzőn. Köszönhetően az első és hátsó lámpának, sötétedés után is bátran használhatod. A hátsó lámpa féklámpaként is működik.

A széles fellépőlap és annak csúszásmentes gumi borítása igazán biztonságos és kényelmes haladást biztosít. Az állítható kormány magas fokú stabilitást kölcsönöz az elektromos rollernek, és akár 200cm magasságú személyek is használhatják ezt a praktikus kis eszközt. A repülőgép alumíniumból készült váz igen könnyű ám akár 120 kg terhelést is kibír. Az első és hátsó, felfújható, 25,4 cm átmérőjű kerekek tökéletesen haladnak akár egyenletlen talajon is, így a rollerrel való közlekedés nagyon biztonságos és kényelmes. Az úthibák általi rázkódást tovább tompítja az első lengéscsillapító is. A Joyor Y10 elektromos roller további hasznos tartozéka a kitámasztó is.


Technikai leírás:

Váz anyaga repülőgép alumínium
maximális teljesítmény 500 W
motor típus brushless
maximális sebesség 35 km/h
3 sebesség mód 15/25/35 km/h (a középső üzemmód a legenergiatakarékosabb)
tempomat igen
maximális dőlésszög 9,5° (17%)
akkumulátor Li-Ion 26 Ah, 48 V
max. távolság egy töltéssel 70 km
töltés idő 10 - 15 h
fékek tárcsafék
gumik felfújható
kerék méret 10" (25,4 cm)
fellépőlap méretei 48 x 21 cm
fellépőlap magassága (felső) 20 cm
fellépőlap magassága (alsó) 12 cm
kormány magassága 99 - 122 cm
kormány szélessége 57 cm
világítás első, hátsó, féklámpa (az akummulátorra kapcsolva)
teljes méret h120 x sz57 x m119 cm
összecsukott méret h115 x sz21 x m43 cm
minimális magasság 155 cm
teherbírás 120 kg
ajánlott max.terhelés do 100 kg
súly 23 kg
további felszerelés összecsukható szerkezet, színes, többfunkciós kijelző (az akkumulátorra kötve)  duda, kitámasztó, első lengéscsillapító, USB port


A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.


FIGYELMEZTETÉS: Az elektromos rollerek nem rendelkeznek közúti normál forgalomban történő közlekedéshez szükséges homologizációval. Csak saját felelősségére használja!

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 120 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 150 cm
Akkumulátor-kapacitás 26000 mAh
Hatótávolság 70 km
Maximális sebesség 35 km/ó
Maximális emelkedés 9.50 °
Súly 23 kg
Motor teljesítménye 500 W
Kerekek mérete 10"
Fékek tárcsafék
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 1150 x 540 x 1180 mm
Kerék típus felfújható
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem
Nyereg nem

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!