Fitness>Egészség és pihenés>Mágneses ékszerek>Mágneses karkötők inSPORTline > Mágneses karkötő inSPORTline Fornax (Termékkód: 4487)

Mágneses karkötő inSPORTline Fornax

Mágneses karkötő bio-kerémiás turmalin kristály belsővel, elektromágneses sugárzást elnyelő chip. 

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban.

Mágneses karkötő bio-kerémiás turmalin kristály belsővel, elektromágneses sugárzást elnyelő chip. 

Raktári állapot:
Webáruház
BP X.ker
Esztergom
EU
Az Ön ára:
15 300 Ft Áfával
Nettó ár:
12 047,22 Ft
Gyártói listaár:
17 900 Ft
- Megtakarítás 2 600 Ft (15%)
Kedvezmény:

Javasoljuk hozzávásárolni

 • Leírás
 • Hasonló termék (8)
 • Videó (1)

Mágneses karkötő inSPORTline Fornax

Mágneses karkötő inSPORTline Fornax, mely bizonyíthatóan kedvező hatással van az emberi szervezetre. A termék csak a legkivállóbb biológiailag nem káros anyagokbó készült, mint: bio-kerámia, egészségügyileg tiszta szilikon, ferromágnesek, orvosi fém. A két ferromágnes, mely erőssége 600 Gauss, az elektromágneses sugárzást elnyelő chip által irányítva. Elősegítik a vér dsítását valamint a sejtregenerációt. A belső rész turmalint tartalmaz, mely kedvező hatása a szervezetre közismert. Az inSPORTline Fornax megfelel mindazoknak, kiknek fontos a pszichikai koncentráció, vagy  kik könnyen elfáradnak. A mágneses karkötők jótékony hatással vannak a rendeszeres vagy alkalmi sportolókra.

Hatások:
Dúsítja a vért, támogatja a sejtregenerációt, segít a vérnyomás kiegyensúlyozásában, valamint a szervezet káros anyagainak ürítésében. A mágneses termékek általánosságban kedvező hatással vannak az izomfájdalmak és izületfájdalmak enyhítésében, továbbá elősegítik a gyorsabb gyógyulást. Gyulladáscsökkentő hatással is bírnak. Használatuk javasolt mozgásszervi problémák esetén: teniszkönyök, achilles fájdalom. A nyaklánc hatásos gerincfájdalmak, vállfájdalmak esetén, melyet a tulterheléstől, balesettől, stressztől keletkeztek. Pozitív hatása van fogfájás esetén valamint menstruációs fájdalmaknál.

Technikai adatok - mágneses karkötő:

 • csúcsminőségű mágneses karkötő
 • minőségi kidolgozás
 • egészségre ártalmatlan szilikon anyag
 • turmalin kristállyal töltött bio-kerámia
 • elektromágneses sugárzást elnyelő chip
 • 2 db ferromágnes (2 x 600 gauss)
 • orvosi acél
 • elegáns design
 • ajándékdoboz


Figyelmeztetés: a karkötő rövidítése esetén, mindkét oldalát szimetrikusan vágja.

Mi a turmalin kristály?

A beilleszkedés köve. Lelki egyensúlyt teremt, megnyugtat és inspirál, a szívcsakra kristálya. A turmalinnak már az ókori emberek is különleges értéket tulajdonítottak. A XVII. században pedig a bölcsesség szimbólumának tekintették. Az arab hagyomány szerint a turmalin a nap köve, ami erősíti a testet, és megóvja a lelket a félelmektől. A holisztikus gyógyítás iránt érdeklődők a turmalint tartják a gyógyásványok királyának.

Mágneses karkötő inSPORTline Fornax - Letölthető fájlok

pdf Uzivatelsky-manual.pdf

Mágneses karkötő inSPORTline Fornax - video


Mágneses karkötő inSPORTline Fornax - ezen kategóriákba besorolva:

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg.  További információk Elfogadom