Vissza

Összehasonlított termékek

Mágneses karkötő inSPORTline Fornax

Mágneses karkötő bio-kerémiás turmalin kristály belsővel, elektromágneses sugárzást elnyelő chip.  több


19 400 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Mágneses karkötő inSPORTline Fornax, mely bizonyíthatóan kedvező hatással van az emberi szervezetre. A termék csak a legkivállóbb biológiailag nem káros anyagokbó készült, mint: bio-kerámia, egészségügyileg tiszta szilikon, ferromágnesek, orvosi fém. A két ferromágnes, mely erőssége 600 Gauss, az elektromágneses sugárzást elnyelő chip által irányítva. Elősegítik a vér dsítását valamint a sejtregenerációt. A belső rész turmalint tartalmaz, mely kedvező hatása a szervezetre közismert. Az inSPORTline Fornax megfelel mindazoknak, kiknek fontos a pszichikai koncentráció, vagy  kik könnyen elfáradnak. A mágneses karkötők jótékony hatással vannak a rendeszeres vagy alkalmi sportolókra.

Hatások:
Dúsítja a vért, támogatja a sejtregenerációt, segít a vérnyomás kiegyensúlyozásában, valamint a szervezet káros anyagainak ürítésében. A mágneses termékek általánosságban kedvező hatással vannak az izomfájdalmak és izületfájdalmak enyhítésében, továbbá elősegítik a gyorsabb gyógyulást. Gyulladáscsökkentő hatással is bírnak. Használatuk javasolt mozgásszervi problémák esetén: teniszkönyök, achilles fájdalom. A nyaklánc hatásos gerincfájdalmak, vállfájdalmak esetén, melyet a tulterheléstől, balesettől, stressztől keletkeztek. Pozitív hatása van fogfájás esetén valamint menstruációs fájdalmaknál.

Technikai adatok - mágneses karkötő:

  • csúcsminőségű mágneses karkötő
  • minőségi kidolgozás
  • egészségre ártalmatlan szilikon anyag
  • turmalin kristállyal töltött bio-kerámia
  • elektromágneses sugárzást elnyelő chip
  • 2 db ferromágnes (2 x 600 gauss)
  • orvosi acél
  • elegáns design
  • ajándékdoboz


Figyelmeztetés: a karkötő rövidítése esetén, mindkét oldalát szimetrikusan vágja.

Mi a turmalin kristály?

A beilleszkedés köve. Lelki egyensúlyt teremt, megnyugtat és inspirál, a szívcsakra kristálya. A turmalinnak már az ókori emberek is különleges értéket tulajdonítottak. A XVII. században pedig a bölcsesség szimbólumának tekintették. Az arab hagyomány szerint a turmalin a nap köve, ami erősíti a testet, és megóvja a lelket a félelmektől. A holisztikus gyógyítás iránt érdeklődők a turmalint tartják a gyógyásványok királyának.








Videó

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!