Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller City Boss V5 fehér AKCIÓ

Összecsukható mechanizmus, nagy távolság, tempomat, nagy fellépőlap, első és hátsó lámpa, sárvédő több


353 000 Ft
30 nap legjobb ára: 374 700 Ft

374 700 Ft Áfával

-6%

Megtakarítás 21 700 Ft

Hűségkedvezmény 0%

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A City Boss V5 White elektromos roller tökéletes nem csak a munkahelyre vagy iskolába való közlekedéshez, hanem a városon belüli rollerezéshez, valamint számos kiránduláshoz is. A biztonságos összecsukható mechanizmus lehetővé teszi a roller összecsukását illetve szétnyitását 5 másodpercen belül. Összecsukva a roller 115 cm hosszú és 19,2 kg súlyú, ennek köszönhetően nemcsak autóba fér be könnyedén, hanem vonattal vagy busszal is egyszerűen szállítható. Sőt, kompakt mérete megkönnyíti a tárolását (például a garázsban) is.

Az 500 W-os, karbantartást nem igénylő motor simán gyorsul, akár 100 kg-nál nehezebb teher esetén is, és felmegy meredek dombra is. 0 -ról 25 km/h-ra gyorsul 8 másodperc alatt (felhasználói súly: 85 kg).

A képernyőn lévő gomb megnyomásával válthatsz 3 maximális sebesség mód között. A roller bekapcsolásakor az utoljára használt mód lesz aktív: Lassú - 15 km / h - alkalmas gyermekeknek vagy kedvezőtlen időjárás esetén; Közepes - 25 km / h - kényelmes haladási sebesség, amely betartja a közúti sebességhatárt; Gyors - 35 km / h - alkalmas kerékpáros utakra, időt spórolva.

A tempomat hosszabb utak során hasznos lesz, mivel a rolller fenntartja az aktuális sebességet anélkül, hogy folyamatosan nyomni kellene a gázkart. Kikapcsolható a kijelzőn.

A 15,4Ah Li-Ion akkumulátor teljes kapacitásra 6-7 óra alatt töltődik fel. Csak annyit kell tenned, hogy csatlakoztatod a hordozható tápegységet egy 220 V-os aljzathoz. Normál működés közben az elektromos roller egyetlen töltéssel 45km táv megtételére képes. Ezért rövidebb utazások során nem kell újratöltened. A távolság tartomány azonban függ a felhasználó súlyától, a tereptől, a vezetési stílustól, a külső hőmérséklettől stb. Előre haladhatsz a rollerral ha a földhöz nyomod (azaz a motornak nem kell bekapcsolnia) .

Könnyen olvasható mind közvetlen napsütésben, mind éjszaka. A transzflexív kijelző lehetővé teszi az összes fontos információ követését, például az akkumulátor állapotát, az aktuális sebességet, a menetidőt és a megtett távolságot. Ezenkívül a kijelző hátulján található USB port lehetővé teszi a telefon / tablet feltöltését út közben vagy ha megállsz (a 2 órás időzítő használatával).

A központi elemmel működő első és hátsó lámpát a kormányon lévő gomb megnyomásával is be lehet kapcsolni. A kormányon található gomb segítségével aktiválhatod a dudát. A hátsó fék lámpa fékezés közben kigyullad.

A rollert akkor is megállíthatod, ha nagy sebességgel haladsz a független első és hátsó mechanikus tárcsafékeknek köszönhetően. A repülőgép alumíniumból készült, az ISO-tanúsítvánnyal ellátott, stabil váz 150 kg-os terhelhetőséget tesz lehetővé. Az állítható magasságú kormány és ergonómikus markolatoknak köszhetően 150-210 cm magas felhasználók számára alkalmas. Biztonsági okokból City Boss V5 White elektromos roller 16 éves kor felett ajánlott. Az 50 cm hosszú és 21 cm széles fellépőlap lehetővé teszi, hogy a lábak egymás mellett is kényelmesen elférjenek.

Az elektromos roller kompatibilis az eltávolítható, összecsukható üléssel.

10,4 mm átmérőjű szélesebb gumik (2,5 ”; 6,4 cm) nemcsak a nedves felülethez tapadnak, hanem az ütéseket és a rezgéseket is elnyelik. A gumik olyan jók, hogy nincs szükség kiegészítő vázfelfüggesztésre. A kerekeket sárvédők védik.

A roller gumikat otthon is problémamentesen lecserélheted.

Az elektromos roller megfelel a következő biztonsági előírásoknak: ISO 12100: 2010, EN 12184: 2014 (CE 2006/42 / EC).

A City Boss V5 White elektromos roller egy új, környezetbarát világ számára lett tervezve. Ez a technológiailag kifinomult roller minden utazást rendkívüli élménnyé változtat.


Figyelem: Az akkumulátort száraz helyen, fénytől távol, 10 ° C és 20 ° C közötti hőmérsékleten kell tárolni. Mielőtt hosszabb ideig tárolnád, töltsd fel az akkumulátort teljesen. Ismételje meg a folyamatot minden hónapban.


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai adatok - Elektromos roller City Boss V5 fehér:

váz anyaga: repülőgép alumínium
akkumulátor típus: Li-Ion
feszültség: 48 V
motor típus: brushless, DC motor
max. fordulatszám: 1280 / min.
max. forgatónyomaték: 25 N.m
max. dőlésszög: 9,5° (17%)
motor erő: 500 W
akkumulátor kapacitás: 15,4 Ah / 48 V
max. sebesség: 35 km/h
távolságtartomány egy töltéssel: 45 km
töltési idő: 6-7 h
terhelhetőség: 150 kg
súly: 19,2 kg
gumi méret: 10 x 2,5" (25,4 x 6,4 cm)
gumi típus: 2xfelfújható CST
fék: tárcsás
3 sebesség mód: 15 / 25 / 35 km/h
ajánlott életkor: 16+
ajánlott felhasználói magasság: 150-210 cm
kormány magasság: 82-115 cm
kormány szélesség: 56 cm
fellépőlap szélesség: 21 cm
fellépőlap szélesség: 50 cm
fellépőlap magassága-felső: 16 cm
fellépőlap magasság-alsó: 9 cm
teljes méret: 115 x 56 x 115 cm
összecsukott méret: 115 x 24 x 38 cm
tempomat
multifunkcionális transzflexív kijelző központi akkumulátorral
duda
első / hátsó LED világítás központi elemmel működik
központi elemmel működő LED féklámpa
USB port telefon / tablet töltéséhez - központi elemmel működik
összecsukható mechanizmus
kitámasztó
sárvédő
a töltő a csomag része


A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.


FIGYELMEZTETÉS: Az elektromos rollerek nem rendelkeznek közúti normál forgalomban történő közlekedéshez szükséges homologizációval. Csak saját felelősségére használja!

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 150 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 150 cm
Akkumulátor Li-Ion 15,4Ah / 48V
Hatótávolság 45 km
Maximális sebesség 35 km/ó
Maximális emelkedés 9.50 °
Súly 19.20 kg
Motor teljesítménye 500 W
Kerekek mérete 10"
Fékek tárcsafék
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 1150 x 560 x 1150 mm
Kerék típus felfújható
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!