Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos gyerek roller KooWheel E3

Elektromos gyerek roller könnyű kezelhetőséggel, megfelelő erővel és szuper világítással! Könnyű, így a gyermeknek és a szülőnek sem kell vele feleslegesen bajlódnia. több


78 400 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A KooWheel E3-at mintha gyerekeknek teremtették volna! Könnyű vázzal, 10 km / h maximális sebességgel, és ahová csak nézel apró lámpákkal - egy szórakoztató és biztonságos választás minden kis csibésznek. Kezelése egyáltalán nem bonyolult, elég megnyomni a bekapcsológombot a fellépőlapon, a jármű elindul, és kész is! Ezután a hátsó kerékben lévő motort egyszerűen tudja fékezni a gyermek a taposófékkel. Az akkumulátor körülbelül 4,2 km hatótávot bír, mely ideális a kis kalandorok szükségleteihez. Utazás közben a fellépőlap, az első kerék és a kormányszáron lévő kis lámpák is világítanak, így a roller nem lesz észrevehetetlen szürkületben sem. Ezen kívül mindössze 3,8 kg-t nyom, így nem kell aggódnod, hogy feleslegesen bajlódnál vele.

Kulcsfontosságú tulajdonságok:

  • könnyű alumínium váz
  • LED világítás – utazás közben felgyullad a taposó, az első kerék és a kormányszár
  • mechanikus hátsó fék - ergonómikusan kialakítva a biztonságos és könnyű fékezéshez
  • maximális sebessége 10 km/h - biztonságos utazás gyermeke számára
  • 3,5"-os kerekek – az első PU, a hátsó gumiból + csúszásmentes és vízálló
  • 100 W-os motor - a hátsó kerékben található, ideális teljesítmény a gyermek utazásához
Figyelmeztetés: Az akkumulátort (vagy az egész terméket az akkumulátorral együtt) 10 ° C és
20°C közötti száraz, fénytől védett helyen tárold. Hosszabb kihasználatlanság idején töltsd fel
teljesen, és legalább havonta egyszer töltsd fel 100% -ig.

Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai adatok:

ajánlott korosztály gyermekeknek 5 éves kortól
maximális sebesség 10 km/h
tömeg 3,8 kg
összecsukott méret 63 x 28 x 75,5 cm
kormánymagasság 75,5 cm
akkumulátor teljesítmény 2000 mAh
maximális emelkedés 10%
maximální teherbírás 40 kg
vízállóság IP31
maximális teljesítmény 100W
maximálisan megtehető táv 4,2 km
első kerékméret 3,5“
hátsó kerékméret 3,5“
maximális töltési idő 2,5 óra
csomagolás tartalma roller, használati útmutató, külső töltő

Megjegyzés: A várható maximálisan megtehető táv nagyban függ a különböző körülménytől. Ezen tényezők közé tartozik a választott támogatás szintje, a felhasználó súlya, a terep jellege, a szél, a gumiabroncsnyomás és a mintázatuk, valamint a környezeti hőmérséklet. Minden hatótávolság az optimális körülmények között érvényes. Az optimális vagy ideális feltételek a következők: gazdaságos vezetési mód használata, sík / lapos terep ellenszél nélkül, 20°C környezeti hőmérséklet , a guminyomás megfelelő beállítása, a gyártó által megadott, ajánlott teherbírás betartása. Általában növelheti a hatótávolságot, ha segíted a rollert elrugaszkodással, például az indulásnál vagy hegymenetnek felfelé haladva.


A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.


FIGYELMEZTETÉS: Az elektromos rollerek nem rendelkeznek közúti normál forgalomban történő közlekedéshez szükséges homologizációval. Csak saját felelősségére használja!

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 40 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 100 cm
Akkumulátor Li-Ion 2Ah / 16,8V
Hatótávolság 4.20 km
Maximális sebesség 10 km/ó
Súly 3.80 kg
Motor teljesítménye 100 W
Kerekek mérete 3,5"
Fékek hátsó sárvédő
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 630 x 280 x 755 mm
Kerék típus belső nélküli
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem
Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!