Vissza

Összehasonlított termékek

Stepper inSPORTline Holister

Forradalmi taposógép mozgatható markolatokkal, amelynek köszönhetően átmozgathatod az egész tested. A robosztus szerkezetének köszönhetően és a mágneses fékrendszere miatt garantált a hosszú élettartam. több


743 300 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az inSPORTline Holister taposó egy megbízható gépezet, amely a lejtőn való felkapaszkodást, illetve lépcsőzést szimulálva erősíti meg a comb- és ülőizmokat. Masszív szerkezete 130 kg teherbírású, és a mágneses fékrendszerének köszönhetően biztos lehetsz a hosszú élettartamban. A 25 cm-s lépésmagasság segít az említett izomcsoportok és testrészek megerősítésében. Az edzés biztonságáról a széles és csúszásgátlós felületű taposók gondoskodnak, továbbá a két pár fogantyú, amelyek közül az egyik stabil a másik pedig mozgatható. A taposó a szilárd markolatokba rögzített pulzusmérőkkel is rendelkezik. A kisebb lépések ergonomikusabb és természetesebb mozgást biztosítanak. A taposógépről természetesen nem hiányozhatnak a szállítókerekek, kulacstartó, tablettartó vagy a talaj kiegyenlítésére szolgáló rendszer sem.

Tartsd az edzést ellenőrzés alatt!

Hogy az edzésed minden értékét áttekinthetően megfigyelhesd a taposó számítógépe kiváló minőségű 7" kijelzővel rendelkezik, amelynek kezelése pofonegyszerű. Ezen látható a teljesítmény, percenkénti fordulatszám, idő, sebesség, távolság, kalória és a pulzusszám.



Égesd a kalóriákat!
 

A programok széles választékának köszönhetően inSPORTline Holister taposó esetében mindenki ki tudja választani a legideálisabb programot. A sportolóknak, akik nem szeretnének bajlódni a beállításokkal, rendelkezésére áll a stepperen található gyors start funkció. A taposógép intervallum edzés programjainak köszönhetően pedig kihozhatod magadból a maximumot.
 

Mozgasd át az egész tested!

A inSPORTline Holister stepperen található speciális mozgatható fogantyúknak köszönhetően új szintre emelheted az edzést, hiszen így nem csak a tested alsó részét erősíted, de megmozgatod a felsőtested is. Ráadásul a taposógép szerkezetét úgy tervezték, hogy kímélje az ízületek, hogy te könnyebben elérhesd céljaid.


Tulajdonságok:

  • otthoni taposó robosztus szerkezettel
  • elektronikus vezérlés
  • hosszú élettartamú megbízható fékrendszer
  • gazdag programkínálat
  • áttekinthető kijelző
  • elektronikusan állítható ellenállás
  • egyszerű és egyértelmű irányítás
  • lehetőség telefon és tablet töltésére
  • kijelzőn látható adatok: idő, szint, távolság, elégetett kalóriák, teljesítmény (WATT), sebesség, fordulatszám/perc (PRM), pulzus
  • Cardio, azaz HRC program: a gép úgy állítja be a teljesítményt, hogy a felhasználó mindig a megfelelő pulzuszónában maradjon.


Technikai leírás:

lendkerék súlya 5,5 kg
vezérlés elektronikus
terhelésfokozatok száma 16
lépésmagasság 25,3 cm
programok száma 13
előre beállított programok 9
felhasználói programok 4
HRC program igen 
WATT program nem
manuális program igen 
pulzusmérő igen 
tablettartó igen 
kulcstartó igen 
mellkasi öv vevő igen, kódolatlan analóg 5kHz-es jelhez
a Sigma 5kHz-et (hatótávolság 1 méter, elemcsere lehetőségével) vagy Polar T34-t (hatótávolság 4 m, elemcsere nem lehetséges) ajánljuk
mellkasi öv a csomag része nem
szállítókerekek igen 
szintezés igen 
méretek  118 x 79 x 181 cm
felhasználó magassága korlátlan
maximális teherbírás 130 kg
súly 82,6 kg
fékrendszer mágneses
tápegység 220V, 230V
kategória  HC (EN957 norma szerint)
használat otthoni

 

Paraméterek

Célcsoport Otthoni használatra
Állítható ellenállás igen
Mozgás típusa klasszikus
Gumiszalagok nem
Súly 82.60 kg
Maximális teherbírás (kg) 130 kg
Lépésmagasság állítás nem
Lépésszámláló igen
Pulzusmérés igen
Taposás sebessége igen

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!