Vissza

Összehasonlított termékek

Nutrend AAKG Compressed Caps 120 aminosav kapszula

Az L-arginin aminosavból és az alfa-ketoglutarátból létrejött Arginin-Alfa-Ketoglutarát egy praktikus kis kapszulában. több


7 200 Ft
4 651,16 Ft / 100 g

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az L-arginin aminosavból és az alfa-ketoglutarátból létrejött Arginin-Alfa-Ketoglutarát egy praktikus kis kapszula formában biztosítja az AAKG ideális adagolását. A zselatin kapaszula nagyon könnyen emészthető és a hatóanyag megfelelő mennyiségét tartalmazza.

Az L-arginin aminosav nagyobb nitrogénmennyiséget tartalmaz és jelentős mennyiségű komplex fehérjét. A szervezet izomszöveteinek megújulásában segít a megfelelő mennyiségű fehérje bevitel, illetve a nitrogénegyensúly megtartásában is jelentős szerepet játszik. A sportolók ezt a terméket főleg a nitrogén-monoxid termelése és az ennek kapcsán történő jobb vazodilatáció érdekében használják.  A vazodilatáció értágulást jelent, aminek következtében több vér áramlik az izmokban, értelemszerűen több oxigén is, aminek köszönhetően tehát azok nagyobb intenzitással képesek dolgozni.

  • 1 100 mg AAKG egy kapszulában
  • praktikus forma
  • könnyen felszívódik

AAKG Compressed Caps megfelelő:

  • intenzív fizikai teljesítményhez
  • intenzíven edző sportolók számára

AAKG Compressed Caps ajánlott adagolása: 60 perccel edzés előtt vegyél be egy kapszulát és a következőt pedig az edzés után. A maximum napi adag 2 kapszula.

AAKG Compressed Caps használata: az ajánlott adagolás alapján nyeld le a kapszulát megfelelő mennyiségű vízzel. A kapszula használata idején nem ajánlott az alkoholos, illetve tejes italok fogyasztása. A kapszulát ne harapd szét.

Figyelmeztetés: A táplálékkiegészítő főleg sportolóknak ajánlott. Nem helyettesíti az étkezést. Nem megfelelő gyermekeknek, várandósoknak, illetve szoptatós kismamáknak. Gyermekektől távol tartandó. Tárolja száraz helyen, 25° C-on és óvja a napsugárzástól, fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a helytelen használat, illetve tárolás okozta károkért.



 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!