Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller Powero City - piros

Karbantartást nem igénylő kerekek, nagy kapacitású Samsung akkumulátor, repülőgép alumíniumból készült váz, elektromágneses rekuperációs fékrendszer több


Szín: 

591 900 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Egyértelmű, a rollerednek igazán strapabírónak kell lennie. Sérült féktárcsák, defektek, nyikorgó fékek, karcos felület – nyugodtan búcsút mondhatsz nekik, hiszen ez az elektromos roller tökéletes, megbízható társad lesz az utakon.
 

Egyszerűen tökéletes

Pontosan tudjuk, mit szeretnél a városi közlekedéshez, és mi most ezt kimaxoltuk neked. A roller egyik egyedi vonása az elektormágneses rekuperációs fékrendszere, amely nem használódik el könnyen és teljesen biztonságos megállást biztosít. A különösebb karbantartást nem igénylő kerekek, és az olcsó műanyagok helyett repülőgép alumíniumot használnak gyártásához. A csúcsminőségű Samsung akkumulátor és a teleszkópok olyan tulajdonságai az elektromos rollernek, amelyek miatt kiemelkedik a többi közül. Neked más dolgod már nincs is, mint időnként feltölteni a Powero City hatalmas akkuját.

Csupán 11,3 kg

Biztosan nem találsz még egy ilyen könnyű rollert ilyen paraméterekkel. A hihetetlen pehelysúlyának köszönhetően a gyerkőcök is elbírják, ráadásul az első és hátsó kerekek is teleszkóposak. Így a közlekedés a lehető legkomfortosabb és természetesen biztonságosabb is, főleg a rossz utakon. Ha pedig még hozzáadjuk a fantasztikus hatótávolságot is, rájössz, hogy nincs jobb választás, mint a Powero City elektromos roller.
 

Nagykapacitású Samsung akkumulátor

Ne érd be kevesebbel, mint a legjobbal. A Powero City elektromos roller is rendelkezik egy csúcsminőségű, nagykapacitású Samsung akkumulátorral. A 378 Wh elegendő, hogy akár 40 km- is haladj vele, szóval egy percig sem kell aggódnod, meddig tart még az ereje. Természetesen sokáig! Kipihenten érhetsz a célodhoz. Töltési idő? Csupán 3-4 óra alatt 0-ról 100%-ra.
 

Fantasztikus teljesítmény

A kis súly nem jelent alacsony teljesítményt. 500 W tökéletesen megfelel 36 km/h órás sebességhez, amire a városban nincs is igazán szükség. A teljesítménynek így inkább a gyorsulásnál vagy az emelkedőkön veheted legtöbb hasznát. A Powero city akár 25 fokos emelkedőkkel is könnyedén megbirkózik.
 

Rugós alváz

A jó minőségű kerekekkel rendelkező rollerek 20 kg-nál kezdődnek. Kivéve a Power City rollert. A hátsó rugós lengéscsillapítónak es az első teleszkóposnak köszönhetően felejthetetlen útazásban lesz részed. Felejtsd el a merev alvázat! A roller teherbírása 125 kg, szóval nem kell félned, ami tovább növeli a roller minőségét.
 

Akár 40 km hatótávolság

Minden rollernél az egyik fő szempont annak hatótávolsága, éppen ezért próbáltuk a Powero City esetében valami igazán kimagaslót alkotni. Ezzel a rollerrel többet nem kell aggódnod e miatt, még ha nem is mindig közlekedsz majd az ideálisnak nevezett körülmények között. A 11 kg súlyával a roller kisebb csodákra képes.
 

Rekuperációs fékezés

A Power City igazán egyedi technológiával rendelkezik, amit talán a Forma-1-nek köszönhetően ismerhetsz, mint az utcáról. Fékezésnél a Powero City rekuperáció segítségével tölti az akkumulátort, akárcsak néhány F1-es autó. Mivel ez a rollert a városba tervezett modell, egészen biztos sokat fogod használni a féket, kár lenne tehát a kinetikus energiát elpazarolni. A speciális fékrendszernek köszönhetően rövidül a töltési idő és egyúttal nő a hatótávolság is.
 

36 km/h maximális sebesség

Sokkal több, mint amennyire a városban valójában szükséged van. És ez jó, hiszen mindig biztos lehetsz benne, hogy elegendő teljesítmény áll a rendelkezésedre. Ezt főleg a gyorsulásnál veszed majd észre. A sebességet korlátozhatod és egyúttal növelheted a hatótávolságot is. A roller rendelkezik tempomattal is. Már csak a körülményeken múlik milyen sebességgel száguldasz, hiszen ez a roller sokra képes.
 

Könnyen összecsukható

A Powero City rollert gyorsabban összecsukod, mint elolvasod ezt a mondatot. A pehelysúlyának és a könnyű összecsukhatóságának hála gyakorlatilag bárhova magaddal viheted vagy beteheted a csomagtartóba, vonatra, buszra, villamosra, az asztal alá, hátizsákodba vagy az irodába. Senkinek nem fog feltűnni, sőt a paramétereinek köszönhetően alig lehet megkülönböztetni a klasszikus rollertől. Persze csak míg rá nem állsz és nem száguldasz el vele.

A motorról

A motort az első kerékben helyezték el. Nincs szükség láncra, olajra és semmilyen karbantartásra. A kerékagyban található így elképesztően hatékony. A por nem száll bele, így hosszabbodik az 500 W teljesítményű brushless motor élettartama is, amely 1000 km után sem használódik el. A rollert nem egy évre vásárolod, és nem kis befektetést jelent, éppen ezért válassz olyat, amely nem igényelt különösebb karbantartást.
 

Különleges kerekek

A roller azért van, hogy téged szolgáljon, akár 1000 km után is. Éppen ezért rendelkezik a roller karbantartást nem igénylő kerekekkel, amelyek csak úgy nem kapnak defektet, ráadásul nagyon rugalmasak és kényelmes haladást biztosítanak. A kerekek speciális technológiával készültek – a kerék kis légkamrákkal rendelkezik és ez biztosítja a defektmentes biztonságos vezetést. A legtöbb rollernek a kerekei nem ezzel a technológiával készülnek, hanem inkább felfújhatóak, ami azt jelenti, hogy gyakoribbak a defektek is. Ám ha Powero City rollert választod, soha többé nem lesz erre gondod.
 

Nem fél a sötétben

Nem hát, hiszen nagyon erős fényű első és hátsó lámpákkal felszerelt – így te is jól látsz és téged is jól látnak majd. A LED diódákat beállíthatod magadnak menet közben is vagy választhatod az automata üzemmódot is. Ha valaki kiugrik eléd a csengővel figyelmeztetheted.
 

Zero start funkció

A roller nem indul el magától, csupán a gázkar meghúzásával, hanem megvárja míg lábbal meghajtva elindítod, akárcsak a klasszikus, mechanikus rollert. Ám ha te mégis szeretnél azonnal alindulni, ezt a biztonsági funkciót ki is kapcsolhatod a roller egyik menüpontjában.
 

Tempomat

Hosszabb útra készülsz? Használd a tempomatot. Elég, ha egyenletes sebességgel haladsz egy ideig, ő azt megjegyzi. Bátran elengedheted a gázkart, és szabadon élvezheted a száguldást. Addig a pillanatig, amíg a fékhez nem érsz, mert akkor a sebességtartó berendezés kikapcsol. Ezt a funkciót bármikor ki- és bekapcsolhatod, csak úgy mint a sebességkorlátozó funkciót.
 

Éljünk egészségesen

Az elektromobilitás jót tesz a bolygónk jövőjének, jobbá teszi azt, és ökologikussá és egészségesebbé az utókor számára. A roller energiafelhasználása sokkal kisebb, mint más közlekedési eszközé, még ha az elektromos is, így minimalizálja az ökolábnyomodat is.
 

Hiteles gyártó

A Powero rollereket az E-TWOW gyártja, amely a Powero City számára igazi csúcsfelszereltséget biztosított, így az egyik legmegbízhatóbb modelljévé téve. Tehát nem egy újoncról van szó, aki néhány év múlva eltűnik a piacról, hanem egy olyan gyártóról, aki már kilencedik éve gyártja a jobbnál jobb darabokat és forgalmazza ezeket világszerte. Az összes szükséges szabvánnyal rendelkezik és megfelel minden normának: EN 61000-6-1: 2007, EN 61000-6-3: 2007 + A1: 2011, EN ISO 12100: 2010.


Technikai leírás: 

Súly: 11,3 kg (az akkumultorral együtt)
Akkumulátor SAMSUNG Li-Po (Lithiumpolymer) 36 V 378 Wh (10,5 Ah)
Töltő: UL szabvány- 3 A
Töltési idő 3 - 4 óra
Maximális sebesség akár 36 km/h
Sebességkorlátozó 12 / 20 / 25 km/h, kikapcsolható
KERS technológia: igen, rekuperációs fékrendszer
Vezérlés fék - fékkar és lábfék, gáz- gázkar
Tempomat: igen, kikapcsolható a Beállításokban
Kick-start funkció:  igen, kikapcsolható a Beállításokban
Teljesítmény: 500 W
Emelkedő: akár 25 fok (a körülményektől és a súlytól függően)
Motor: brushless, DC, a kerékagyban
Hatótávolság: akár 40 km
Teherbírás: 125 kg (hosszú távú tesztelés alapján), 110 kg (optimális maximális terhelhetőség)
Anyag: ultraszilárd alumínium 6061 T6
Világítás: Első LED lámpa (6 db)  CPU ellenőrzéssel + automatikus szenzor + hátsó lámpa a sárvédőn
Motor motor a kerékagyban
Alváz: teleszkópos első és hátsó kerék
Fék: kétféle fékrendszer (első elektromágneses fékek - KERS, hátsó lábfék), javított fékrendszer, csak 6 m  25 km/h sebességnél és 70 kg súlynál 
Paraméterek összecsukott állapotban h97 cm x m33 cm x sz14,5 cm
Paraméterek  h102 cm x m116 cm x sz38 cm
Gumik: Karbantartást nem igényel, üreges rendszer
Kormány szélessége: 67 cm
Fellépőlap magassága: 9 cm
Kormányszár magassága 77-91-100 cm (3 méret), 100 cm elég akár az óriásoknak is
Energiafelhasználás: 7,7 Wh/km
Összecsukhatóság: teljesen összecsukható, fogantyúval együtt


FIGYELMEZTETÉS: Az elektromos rollerek nem rendelkeznek közúti normál forgalomban történő közlekedéshez szükséges homologizációval. Csak saját felelősségére használja!

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 125 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 120 cm
Akkumulátor-kapacitás 10500 mAh
Hatótávolság 40 km
Maximális sebesség 36 km/ó
Maximális emelkedés 14 °
Súly 11.30 kg
Motor teljesítménye 500 W
Kerekek mérete 8"
Fékek első elektronikus, hátsó sárvédő
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 1020 x 380 x 1160 mm
Kerék típus belső nélküli
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése első kerékben
Energia visszanyerés igen
Nyereg nem

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!