Sport>Elektromos rollerek > Elektromos roller Powero City (Termékkód: ETW.PWR)

Elektromos roller Powero City

Karbantartást nem igénylő kerekek, nagy kapacitású Samsung akkumulátor, repülőgép alumíniumból készült váz, elektromágneses rekuperációs fékrendszer

Karbantartást nem igénylő kerekek, nagy kapacitású Samsung akkumulátor, repülőgép alumíniumból készült váz, elektromágneses rekuperációs fékrendszer több »

Szín
antracit kék indigó fekete fehér zöld piros
Raktári állapot:
Válasszon terméktípust
Az Ön ára:
422 400 Ft
Nettó ár:
332 598,43 Ft
Gyártói listaár:
485 800 Ft
- Megtakarítás 63 400 Ft (13%)
Hűségkedvezmény:
Hitelkalkulátor

Javasoljuk hozzávásárolni

  • Leírás
  • Paraméterek
  • Hasonló termék (8)

Elektromos roller Powero City

Egyértelmű, a rollerednek igazán strapabírónak kell lennie. Sérült féktárcsák, defektek, nyikorgó fékek, karcos felület – nyugodtan búcsút mondhatsz nekik, hiszen ez az elektromos roller tökéletes, megbízható társad lesz az utakon.
 

Egyszerűen tökéletes

Pontosan tudjuk, mit szeretnél a városi közlekedéshez, és mi most ezt kimaxoltuk neked. A roller egyik egyedi vonása az elektormágneses rekuperációs fékrendszere, amely nem használódik el könnyen és teljesen biztonságos megállást biztosít. A különösebb karbantartást nem igénylő kerekek, és az olcsó műanyagok helyett repülőgép alumíniumot használnak gyártásához. A csúcsminőségű Samsung akkumulátor és a teleszkópok olyan tulajdonságai az elektromos rollernek, amelyek miatt kiemelkedik a többi közül. Neked más dolgod már nincs is, mint időnként feltölteni a Powero City hatalmas akkuját.

Csupán 11,3 kg

Biztosan nem találsz még egy ilyen könnyű rollert ilyen paraméterekkel. A hihetetlen pehelysúlyának köszönhetően a gyerkőcök is elbírják, ráadásul az első és hátsó kerekek is teleszkóposak. Így a közlekedés a lehető legkomfortosabb és természetesen biztonságosabb is, főleg a rossz utakon. Ha pedig még hozzáadjuk a fantasztikus hatótávolságot is, rájössz, hogy nincs jobb választás, mint a Powero City elektromos roller.
 

Nagykapacitású Samsung akkumulátor

Ne érd be kevesebbel, mint a legjobbal. A Powero City elektromos roller is rendelkezik egy csúcsminőségű, nagykapacitású Samsung akkumulátorral. A 378 Wh elegendő, hogy akár 40 km- is haladj vele, szóval egy percig sem kell aggódnod, meddig tart még az ereje. Természetesen sokáig! Kipihenten érhetsz a célodhoz. Töltési idő? Csupán 3-4 óra alatt 0-ról 100%-ra.
 

Fantasztikus teljesítmény

A kis súly nem jelent alacsony teljesítményt. 500 W tökéletesen megfelel 36 km/h órás sebességhez, amire a városban nincs is igazán szükség. A teljesítménynek így inkább a gyorsulásnál vagy az emelkedőkön veheted legtöbb hasznát. A Powero city akár 25 fokos emelkedőkkel is könnyedén megbirkózik.
 

Rugós alváz

A jó minőségű kerekekkel rendelkező rollerek 20 kg-nál kezdődnek. Kivéve a Power City rollert. A hátsó rugós lengéscsillapítónak es az első teleszkóposnak köszönhetően felejthetetlen útazásban lesz részed. Felejtsd el a merev alvázat! A roller teherbírása 125 kg, szóval nem kell félned, ami tovább növeli a roller minőségét.
 

Akár 40 km hatótávolság

Minden rollernél az egyik fő szempont annak hatótávolsága, éppen ezért próbáltuk a Powero City esetében valami igazán kimagaslót alkotni. Ezzel a rollerrel többet nem kell aggódnod e miatt, még ha nem is mindig közlekedsz majd az ideálisnak nevezett körülmények között. A 11 kg súlyával a roller kisebb csodákra képes.
 

Rekuperációs fékezés

A Power City igazán egyedi technológiával rendelkezik, amit talán a Forma-1-nek köszönhetően ismerhetsz, mint az utcáról. Fékezésnél a Powero City rekuperáció segítségével tölti az akkumulátort, akárcsak néhány F1-es autó. Mivel ez a rollert a városba tervezett modell, egészen biztos sokat fogod használni a féket, kár lenne tehát a kinetikus energiát elpazarolni. A speciális fékrendszernek köszönhetően rövidül a töltési idő és egyúttal nő a hatótávolság is.
 

36 km/h maximális sebesség

Sokkal több, mint amennyire a városban valójában szükséged van. És ez jó, hiszen mindig biztos lehetsz benne, hogy elegendő teljesítmény áll a rendelkezésedre. Ezt főleg a gyorsulásnál veszed majd észre. A sebességet korlátozhatod és egyúttal növelheted a hatótávolságot is. A roller rendelkezik tempomattal is. Már csak a körülményeken múlik milyen sebességgel száguldasz, hiszen ez a roller sokra képes.
 

Könnyen összecsukható

A Powero City rollert gyorsabban összecsukod, mint elolvasod ezt a mondatot. A pehelysúlyának és a könnyű összecsukhatóságának hála gyakorlatilag bárhova magaddal viheted vagy beteheted a csomagtartóba, vonatra, buszra, villamosra, az asztal alá, hátizsákodba vagy az irodába. Senkinek nem fog feltűnni, sőt a paramétereinek köszönhetően alig lehet megkülönböztetni a klasszikus rollertől. Persze csak míg rá nem állsz és nem száguldasz el vele.

A motorról

A motort az első kerékben helyezték el. Nincs szükség láncra, olajra és semmilyen karbantartásra. A kerékagyban található így elképesztően hatékony. A por nem száll bele, így hosszabbodik az 500 W teljesítményű brushless motor élettartama is, amely 1000 km után sem használódik el. A rollert nem egy évre vásárolod, és nem kis befektetést jelent, éppen ezért válassz olyat, amely nem igényelt különösebb karbantartást.
 

Különleges kerekek

A roller azért van, hogy téged szolgáljon, akár 1000 km után is. Éppen ezért rendelkezik a roller karbantartást nem igénylő kerekekkel, amelyek csak úgy nem kapnak defektet, ráadásul nagyon rugalmasak és kényelmes haladást biztosítanak. A kerekek speciális technológiával készültek – a kerék kis légkamrákkal rendelkezik és ez biztosítja a defektmentes biztonságos vezetést. A legtöbb rollernek a kerekei nem ezzel a technológiával készülnek, hanem inkább felfújhatóak, ami azt jelenti, hogy gyakoribbak a defektek is. Ám ha Powero City rollert választod, soha többé nem lesz erre gondod.
 

Nem fél a sötétben

Nem hát, hiszen nagyon erős fényű első és hátsó lámpákkal felszerelt – így te is jól látsz és téged is jól látnak majd. A LED diódákat beállíthatod magadnak menet közben is vagy választhatod az automata üzemmódot is. Ha valaki kiugrik eléd a csengővel figyelmeztetheted.
 

Zero start funkció

A roller nem indul el magától, csupán a gázkar meghúzásával, hanem megvárja míg lábbal meghajtva elindítod, akárcsak a klasszikus, mechanikus rollert. Ám ha te mégis szeretnél azonnal alindulni, ezt a biztonsági funkciót ki is kapcsolhatod a roller egyik menüpontjában.
 

Tempomat

Hosszabb útra készülsz? Használd a tempomatot. Elég, ha egyenletes sebességgel haladsz egy ideig, ő azt megjegyzi. Bátran elengedheted a gázkart, és szabadon élvezheted a száguldást. Addig a pillanatig, amíg a fékhez nem érsz, mert akkor a sebességtartó berendezés kikapcsol. Ezt a funkciót bármikor ki- és bekapcsolhatod, csak úgy mint a sebességkorlátozó funkciót.
 

Éljünk egészségesen

Az elektromobilitás jót tesz a bolygónk jövőjének, jobbá teszi azt, és ökologikussá és egészségesebbé az utókor számára. A roller energiafelhasználása sokkal kisebb, mint más közlekedési eszközé, még ha az elektromos is, így minimalizálja az ökolábnyomodat is.
 

Hiteles gyártó

A Powero rollereket az E-TWOW gyártja, amely a Powero City számára igazi csúcsfelszereltséget biztosított, így az egyik legmegbízhatóbb modelljévé téve. Tehát nem egy újoncról van szó, aki néhány év múlva eltűnik a piacról, hanem egy olyan gyártóról, aki már kilencedik éve gyártja a jobbnál jobb darabokat és forgalmazza ezeket világszerte. Az összes szükséges szabvánnyal rendelkezik és megfelel minden normának: EN 61000-6-1: 2007, EN 61000-6-3: 2007 + A1: 2011, EN ISO 12100: 2010.


Technikai leírás: 

Súly: 11,3 kg (az akkumultorral együtt)
Akkumulátor SAMSUNG Li-Po (Lithiumpolymer) 36 V 378 Wh (10,5 Ah)
Töltő: UL szabvány- 3 A
Töltési idő 3 - 4 óra
Maximális sebesség akár 36 km/h
Sebességkorlátozó 12 / 20 / 25 km/h, kikapcsolható
KERS technológia: igen, rekuperációs fékrendszer
Vezérlés fék - fékkar és lábfék, gáz- gázkar
Tempomat: igen, kikapcsolható a Beállításokban
Kick-start funkció:  igen, kikapcsolható a Beállításokban
Teljesítmény: 500 W
Emelkedő: akár 25 fok (a körülményektől és a súlytól függően)
Motor: brushless, DC, a kerékagyban
Hatótávolság: akár 40 km
Teherbírás: 125 kg
Anyag: ultraszilárd alumínium 6061 T6
Világítás: Első LED lámpa (6 db)  CPU ellenőrzéssel + automatikus szenzor + hátsó lámpa a sárvédőn
Motor motor a kerékagyban
Alváz: teleszkópos első és hátsó kerék
Fék: kétféle fékrendszer (első elektromágneses fékek - KERS, hátsó lábfék), javított fékrendszer, csak 6 m  25 km/h sebességnél és 70 kg súlynál 
Paraméterek összecsukott állapotban h97 cm x m33 cm x sz14,5 cm
Paraméterek  h102 cm x m116 cm x sz38 cm
Gumik: Karbantartást nem igényel, üreges rendszer
Kormány szélessége: 67 cm
Fellépőlap magassága: 9 cm
Kormányszár magassága 77-91-100 cm (3 méret), 100 cm elég akár az óriásoknak is
Energiafelhasználás: 7,7 Wh/km
Összecsukhatóság: teljesen összecsukható, fogantyúval együtt

FIGYELMEZTETÉS: Az elektromos rollerek nem rendelkeznek közúti normál forgalomban történő közlekedéshez szükséges homologizációval. Csak saját felelősségére használja!

Elektromos roller Powero City - Termékparaméterek

Maximális teherbírás
125 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság
120 cm
Akkumulátor
Li-Po 10,5Ah / 36V
Hatótávolság
40
Maximális sebesség
36 km/h
Maximális emelkedés
14
Súly
11.30 kg
Motor teljesítménye
500 W
Kerekek mérete
8"
Fékek
első elektronikus, hátsó sárvédő
Vezérlés
kar a kormányon
Méretek
1020 x 380 x 1160 mm
Kerék típus
belső nélküli
Motor típus
kerékagyas
Motor elhelyezkedése
első kerékben
Energia visszanyerés
igen

Elektromos roller Powero City - alternatívák - minden raktáron!

-37%
Elektromos roller Joyor X5S - fekete
Elektromos roller Joyor X5S - fekete
382 900 Ft
Külső raktáron
Több információ
-37%
Elektromos roller Joyor Y10 fekete
Elektromos roller Joyor Y10 fekete
510 500 Ft
Külső raktáron
Több információ
-34%
Elektromos roller Hikerboy City Rider
Elektromos roller Hikerboy City Rider
254 400 Ft
Külső raktáron
Több információ

Elektromos roller Powero City - ezen kategóriákba besorolva: