Vissza

Összehasonlított termékek

Cross Elektrobicikli Devron 28161 28" - modell 2019 - fekete

Erős hátsó meghajtás, hosszú hatótávolság, alumínium keret, felfüggesztő villák, 24 fokozatú váltókar, minőségi kivitelezés. több


Vázméret: 

Szín:  fekete

550 600 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A 2019-es tipusú Devron 28161 Cross elektromos kerékpár, egy új cross elektromos kerékpár model, amely a tervezésnek köszönhetően minden típusú utazásra alkalmas. A haladást akár 25 km/h sebességig egy erős és megbízható 250 W-os ETM X2 motor biztosítja, ami a hátsó kerékagyon található. Ez további számos előnnyel jár - jobb nyomatékátvitel, könnyebb manőverezhetőség és lehetőséget a terepen való kerékpározáshoz. A jobb súlyeloszlás érdekében az akkumulátort az alsó vázra helyezték. Az akkumulátor nagy kapacitása 11 Ah hosszú hatótávolságot biztosít egészen 110 km-ig. A kerékpár hosszabb kirándulásokra vagy túrákra is alkalmas. Az LCD kijelzőn minden szükséges információ egyértelműen megjelenik. Ezen kívül egy USB-port található a kijelző oldalán, amely lehetővé teszi, hogy mobiltelefonodat feltöltsd  a kerékpár akkumulátorából.

A Devron 28161 Cross elektroktromos kerékpár, könnyű és tartós alumíniumkerettel, Suntour függesztőkarral, 63 mm-es lökettel és kiváló minőségű Shimano-alkatrészekkel rendelkezik. A 24 fokozatú váltókar és a megbízható Mitas abroncsok kényelmes utazást biztosítanak. A tökéletes biztonság érdekében a gumiabroncsok fényvisszaverő csíkkal vannak ellátva, amely jelentősen növeli a láthatóságot a legrosszabb körülmények között is. A kényelmes nyereg, puha kormányfogantyú és a praktikus állvány szintén nagy előnyei a terméknek. Az elektromos kerékpárban ami kifinomult dizajnjal rendelkezik biztosan nem fogsz csalódni. További nagy előnye, hogy a kábelek a keretcsövön vannak vezetve, ami nem okoz zavart, és nem akadályoz a biciklizésben. Mindezek a funkciók teszik a Devron 28161 cross elektromos kerékpárt kiváló termékké minden kerékpáros számára.


Hátsókerék meghajtás

Az elektromos kerékpár hátsó részén lévő motorok jelenleg a legelterjedtebb motorok közé tartoznak, elsősorban az ideális ár / teljesítmény arány miatt. A hátsó meghajtás különösen alkalmas mérsékelt terepen való biciklizésre, de a normál úton való kerékpározásra is, ezért a hátsó kerék elektromos meghajtása leggyakrabban trekking vagy hegyi kerékpárokra van szerelve.





 

 

Könnyen használható

Néhány gomb segítségével a kormányon szabályozhatsz mindent, amire szükséged van. Így a segítségnyújtáshoz és a fokozat beállításához szükséges bekapcsolás is nagyon kényelmes lesz. Ezzel egyidejűleg átkapcsolja a megjelenítési információkat.


 

 

Nagy kapacitású akkumulátor

A 11 Ah teljesítmenyű akkumulátor az elektromos kerékpár vázán található a tökéletes egyensúly érdekében. Ennek eredményeként nem fogsz változást észlelni a vezetési jellemzőkben, és a szokásos módon kerékpározhatsz. Ugyanakkor az akkumulátor könnyen kezelhető, ami különösen hasznos a töltés során.




 

Áttekinthető kijelző

A nagy és áttekinthető LCD kijelző megmutatja mindazt, amit tudni akarsz és tudnod szükséges. Így tájékoztatást kaphatsz az összes lényeges információról az utazás során, és az utazást a saját igényeidhez igazíthatod. Ezenkívül a kijelző oldalán található USB-porton keresztül töltheted fel a mobiltelefonodat.
 


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Tippjeink - esetleg ezek az infók fontosak lehetnek:

  • Nem tudod, hogyan kell kiválasztani a megfelelő kerékpárméretet és -típust? Többet megtudhatsz a tanácsadónkból.
  • Nem tudod, hogyan válassz elektromos kerékpárt? Látogasd meg tanácsadónkat

Műszaki leírás:

Váz Aluminium Diamond Type, DT Battery Mount, Internal Cable Routing, V-Brake Type
Motor ETM X2, hátsó meghajtás, 36V, 250W
Akkumulátor Phylion 11 Ah, 396Wh
         Hatótáv
akár 110 km
Villa SR Suntour SF14 NEX, V-Brake Mount, 63mm
 Sebességfokozat  24 fokozat
    Váltókar   Shimano Altus SL-M310 RapidFire Plus, 3x8 Speed
Hátsó váltó    Shimano Altus M310, Direct Attachment
Első váltó Shimano Tourney TX800
Fékek pofafék, Tektro V-Brake
Köpenyek Mitas V66 Flash 28x1,75 (47-622), fényvisszaverő csíkokkal
Felnik Cerurim, 36H, duplafalú, alumínium
Hajtómű Prowheel 28x38x48T
Racsni Shimano Altus CS-HG31, 11-32T
Lánc KMC Z-8.1
Kormánycsapágy CH Components CH-9280, 1-1/8”
Kormány Devron MTB Bar, 720mm, alloy black
Markolatok XH-G14 130mm, TPR
Kormányszár Aluminium, 28,6mm
Nyereg DDK
Nyeregcső Aluminium, 30.4x350mm
Kitámasztó Ursus King, állítható
Váz mérete 19", 20,5"
Súly 22,3 kg
Maximális terhelőség 150 kg (120 kg-os személy + kerékpár és kiegészítők)


Figyelem: Gyárilag a sebességkorlátozást 25 km/h-ra állítják be, hogy megfeleljenek az elektromos kerékpárokkal közutakon való közlekedésre vonatkozó előírásoknak. Bár a sebességkorlátozást egyes márkák esetében magasabb értékre lehet állítani, tudatosítani kell, hogy ebben az esetben az elektromos kerékpár már nem felel meg a vonatkozó előírásoknak, és nem használható közutakon!


MegjegyzésA várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ilyen pl. a választott rásegítési szint, a vezető súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális / ideális körülmények: lapos terep szél nélkül, környezeti hőmérséklet 20 ° C, rendkívül szűk profilmentes gumik, 70 kg-nál kisebb súlyú kerékpáros.

 

Paraméterek

Motor (hátsó meghajtás), Etrotek ETM-X2
Akkumulátor típusa Phylion, 11 Ah
Kerékméret 28" (155 cm magasság felett)
Fokozatok száma 24
Hatótáv 110 km
Motorteljesítmény 250 W
Kijelző Etrotek LCD
Váz anyaga Alumínium
Fékek Pofás
Váz Aluminium Diamond Type
Meghajtás hátsó kerék
Teleszkópos villa igen
Villa SUNTOUR SF-14 NEX, rugós, emelés 63 mm
Hátsó fék Tektro V-brake
Első fék Tektro V-brake
Hátsó kerékpár külső Mitas V66 Flash 47-622
Első kerékpár külső Mitas V66 Flash 47-622
Sebességváltó SHIMANO Altus SL-M310 Rapidfire Plus
Váltókar típusa karos váltó
Váltó Shimano Tourney FD-TX800
Váltó SHIMANO Altus M310
Váltókar ProWheel 28x38x48T
Fogaskoszorú Shimano HG-31, 11-32z
Lánc KMC Z-8.1
Felni Cerurim, 36H, Duplafalú, Alloy
Hátsó felni Cerurim, 36H, Duplafalú, Alloy
Markolat 170 mm, alumínium
Kormány Devron MTB Bar, 720mm, Alloy
Markolat XH-G14, 130 mm, TPR
Kormányszár Alloy 28,6 mm
Kormánycsapágy CH Components CH-9280, 1-1/8"
Nyereg DDK
Nyeregcső 30.4 mm / 350 mm, Alloy
Első lámpa AXA Pico
Hátsó lámpa Spanninga Ruby
Elektromos kerékpár típusa Cross
Motor Etrotek
Súly 22.30 kg
Maximális teherbírás (kg) 120 kg
Év 2019

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!