Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller Hikerboy Urban Comfort AKCIÓ

Erős, összecsukható szerkezet, tempomat, számos biztonsági funkció, felfújható kerekek, felnőttek számára több


325 800 Ft
30 nap legjobb ára: 399 600 Ft

399 600 Ft Áfával

-18%

Megtakarítás 73 800 Ft

Hűségkedvezmény 0%

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az E-Scooter Hikerboy Urban Comfort elektromos roller kiváló ár-érték arányt kínál. A 30 km / h maximális sebességgel, a hátsó kerék karbantartást nem igénylő brushless motorjával és a 120 kg-os súlyhatárral, valamint a 10° -os emelkedés már csak hab a tortán, ami alkalmassá teszi a rollert emelkedőn történő haladásra. Az e-roller gyors, költséghatékony és környezetbarát megoldás munkába vagy iskolába menni, valamint kirándulásokhoz.

Erős, de könnyű és egyszerűen tárolható
A könnyű alumínium váznak köszönhetően a roller csak 16 kg (méretétől függetlenül). Gyorsan összecsukható, ami lehetővé teszi a könnyű szállítást.

 

Töltés? Csak alkalmanként
A 10Ah lítium akkumulátor akár 25 km távolságot tesz lehetővé egyetlen töltéssel, ami elegendő több alkalmas rollerezéshez. Az akkumulátor teljes töltési ideje 4 - 6 óra. Mivel azonban a roller elektronikus segítség nélkül is használható, akkor is elérheted az úticélodat, ha az akkumulátor lemerül. A fellépőlapon elhelyezett akkumulátor nem zavar rollerezés közben. Könnyen újratölthető a kompakt töltővel, amit bárhova magaddal vihetsz.

 

Minden ellenőrzés alatt áll
Állítható kormánymagassága (82 - 114 cm) teszi az E-Scooter Hikerboy Urban Comfort elektromos rollert magas és alacsony felhasználók számára is alkalmassá. Az egyszerűen áttekinthető, színes kijelző lehetővé teszi az összes fontos információ követését, például az aktuális sebességet, az akkumulátor állapotát, az aktuális távolságot, a teljes távolságot és az időt. Ezenkívül a kijelzőn van egy USB-port is, amelyet a mobiltelefon feltöltésére használhatsz.

 

Tempomat
Sík úton haladsz? Használd a tempomatot. Automatikusan aktiválódik, ha a roller egy bizonyos ideig ugyanolyan sebességgel halad, így elengedheted a gáz kart és teljes mértékben csak az útra fókuszálhatsz. Fékezéskor kikapcsol. Ha egyáltalán nem akarod használni a tempomatot, azt a menüben kikapcsolhatod.

 

Kényelem és biztonság
Az E-Scooter Hikerboy Urban Comfort elektromos roller kiváló minőségű. A 10 ”-es felfújható kerekek minőségi gumiabroncsokkal és felfüggesztéssel biztosítja a zökkenőmentes rollerezést. A megbízható tárcsafékekkel nagy sebességgnél is biztonságban vagy.

 

Indíts el :)
Mivel a motor az első lökést követően aktiválódik (azaz a rollernek mozgásban kell lennie), nem kell aggódnod, hogy a motor véletlenül elindul. Ha azonban a motor segítségével szeretnél elindulni, nincs probléma - beállítható a menüben. Továbbá módosíthatod a motoros rásegítés intenzitását is.

 

További funkciók?
Természetesen! A világítás egy másik biztonsági funkció. Az E-Scooter Hikerboy Urban Comfort elektromos roller az akkumulátoros, elülső és hátsó lámpákon (szürkület érzékelővel) kívül féklámpával is rendelkezik, amely a fék aktiválásakor világít. A hangos dudát is garantáltan értékelni fogod. A két sárvédő a kedvezőtlen időjárási körülmények között is hasznos, míg a nagy fellépőlap kényelmesebb lesz a hosszabb utakon.

Az elektromos roller nemcsak a rövid túrákhoz és kirándulásokhoz alkalmas, hanem a gyorsabb haladást is segíti.


Figyelmeztetés: Az akkumulátort száraz helyen és fénytől távol kell tartani, 10 ° C és 20 ° C közötti hőmérsékleten. Hosszabb ideig tartó tárolása előtt töltsd fel az akkumulátort teljes kapacitással. Ismételd meg a folyamatot minden hónapban.


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai adatok - Elektromos roller Hikerboy Urban Comfort:

váz

alumínum

motor teljesítmény

350 W

motor típus

brushless

max motorfordulatszám

800/min

max sebesség

30 km/h

sebesség módok

15/23/30 km/h

max emelkedés

10° (17.6%)

akkumulátor

Li-Ion 10 Ah, 36 V

egy töltéssel megtehető távolság

Up to 25 km

teljes töltési idő

4 - 6 h

fék

első és hátsó, tárcsás

gumik

első és hátsó, felfújható

gumi méret

10" (25.4 cm)

maximálisan felfújható

3.1 bar / 45 psi

fellépőlap mérete

44 x 24.5 cm

fellépőlap magasság (felül)

17 cm

fellépőlap magasság (alul)

10 cm

kormány magasság

82 - 114 cm

kormány szélesség

54 cm

világítás

első és hátsó (szürkületérzékelő, automatikus aktiválás), automatikus féklámpa

méretek

110 x 58 x 110 cm

összecsukott méretek

109 x 22.4 x 36 cm

ajánlott minimális felhasználói magasság

150 cm

terhelhetőség

120 kg

súly

16 kg

beállítások

tempomat, elindulás lábbal való rásegítéssel vagy anélkül

kiegészítők 

összecsukható mechanizmus, színes többfunkciós kijelző (központi akkumulátorral működtetve), kitámasztó, sárvédő, csengő, USB bemenet a telefon töltéséhez


 



A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.


FIGYELMEZTETÉS: Az elektromos rollerek nem rendelkeznek közúti normál forgalomban történő közlekedéshez szükséges homologizációval. Csak saját felelősségére használja!

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 120 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 150 cm
Akkumulátor-kapacitás 10000 mAh
Hatótávolság 25 km
Maximális sebesség 30 km/ó
Maximális emelkedés 10 °
Súly 16 kg
Motor teljesítménye 350 W
Kerekek mérete 10"
Fékek tárcsafék
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 1100 x 580 x 1100 mm
Kerék típus felfújható
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem
Nyereg nem

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!