Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller inSPORTline Billar - fekete

A jármű ideális bevásárláshoz vagy kirándulásokhoz, kényelmes ülés állítható magassággal, összecsukható kormány. több


Szín:  fekete

360 700 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az inSPORTline Billar elektromos roller minimalista kialakítású, amelyben minden részlet a kényelem és az egyszerű használat kombinációjában egyesül. A robosztus, ugyanakkor kompakt, összecsukható kialakítás, a hosszú, stabil kormány és nyereg kényelmes és izgalmas vezetési élményt nyújt. A robogó a fiatalabb és idősebb felhasználók számára egyaránt megfelelő. Az elektromos meghajtásnak köszönhetően még egy fáradt utas is mindig elérheti úti célját.

Egyszerűen eljuthatsz az iskolába, munkahelyre, könnyedén elkerülheted a forgalmi dugókat. Szabadidődben pedig ezzel ellentétben a kerékpáros útvonalak és erdei utak varázsát élvezheted. A jármű hátulján lévő kosárnak köszönhetően ideális apróbb dolgok vásárlására és szállítására. Ráadásul a rollerrel olyan helyekre is eljuthatsz, ahova az üzemanyag meghajtású járművek nem hajthatnak be. A 12"-os felfújható kerekek a sebesség ideális és kiegyensúlyozott kombinációját, valamint az esetleges felszíni egyenetlenség kiküszöbölését is biztosítják.

Ha olyan kirándulásra indulsz, ahol az út meglehetősen egyenes és belátható, használhatod a tempomatot. Elegendő, ha hagyod, hogy a roller adott ideig ugyanazzal a sebességgel haladjon, és a tempomat automatikusan aktiválódik. Ezután elengedheted a gázt, és átadhatod magad a felhőtlen utazásnak. Fékezéskor a tempomat kikapcsol. Ha egyáltalán nem akarsz tempomatot használni, akkor ez a funkció a menüben deaktiválható.

Az inSPORTline Billar elektromos roller egyebek között kiváló közlekedési eszköz lehet különféle raktárak, kölcsönzők és általában minden olyan cég számára is, ahol időnként valamit szét kell hordani.


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai adatok:

váz anyaga alumínium
motor teljesítmény 350 W
motortípus kefe nélküli
maximális sebesség 25 km/h
sebesség mód 15/20/25 km/h
maximális emelkedés 7,2° (12,6 %)
elem/akkumulátor Li-Ion 10 Ah, 36 V
egy töltéssel megtehető táv akár 30 km
teljes töltési idő 2 - 3 h
fék hátsó tárcsafék
gumiabroncsok első és hátsó felfújható
gumik mérete 12" (30,5 cm)
maximálisan felfújható 2,75 bar / 4 psi
fellépőlap méretei 39 x 20 cm
fellépőlap magassága (felső) 22 cm
fellépőlap magassága (alsó) 16 cm 
kormánymagasság 89 cm
kormányszélesség 49 cm
ülésmagasság 67 - 83 cm
világítás elöl lámpa, hátsó fényvisszaverő prizma
roller méretei 122 x 59 x 95 cm
összecsukott roller méretei 122 x 25 x 60 cm
kosár méretei 33 x 28 x 13 cm
felhasználó ajánlott minimális magassága 150 cm
teherbírás 120 kg
tömeg 16 kg
beállítási lehetőségek
tempomat, világítás bekapcsolása nyomógombbal vagy automatikusan a sötétség érzékelő szenzor segítségével
egyéb felszerelés gázkar, kormányösszecsukható mechanizmus, megvilágított multifunkciós kijelző (központi akkumulátorral működtetve), kitámasztó, sárvédők, csengő


A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 120 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 150 cm
Akkumulátor Li-Ion 10Ah / 36V
Hatótávolság 35 km
Maximális sebesség 25 km/ó
Maximális emelkedés 7.20 °
Súly 16 kg
Motor teljesítménye 350 W
Kerekek mérete 12"
Fékek tárcsafék
Vezérlés gáz fogantyú
Méretek 1220 x 590 x 950 mm
Kerék típus felfújható
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!