Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller Joyor Y10 fekete

Összecsukható elektromos roller, felfújható gumik, 500 W motor, 70 km távolság megtétele egy töltéssel, nagy fellépőlap, első és hátsó lámpák, felnőtteknek ajánlott több


704 800 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A Joyor Y10 Black elektromos roller nem csak az iskolába / munkába való rollerezéshez tökéletes, hanem akár nyaralás során is hasznos társ tud lenni. Az egyszerű összecsukható mechanizmusnak köszönhetően a roller még a kocsi csomagtartójában is elfér, vagy magaddal viheted a vonaton / buszon. Az 500 W motornak köszönhetően a roller akár 120 kg-os felhasználók számára is alkalmas. Ezenkívül az emelkedő sem okoz neki gondot. Sík terepen a legnagyobb sebessége 35 km / h. A minimális teljesítményveszteség elkerülése érdekében a lánc nélküli motor a hátsó kerékbe van beépítve, ennek eredményeként nem kell többé aggódnod a lánc tisztítása és beállítása miatt.

A Li-Ion akkumulátor teljes töltöttséget biztosít 10-15 órán belül. Egyetlen töltéssel 70 km megtételére képes az elektromos roller, aminek köszönhetően hosszabb túrákra is alkalmas. Az akkumulátor elektronikusan védve van a túltöltés / túlterhelés ellen. A kompakt töltővel (a csomag része) könnyen feltöltheted.

A Joyor Y10 Black elektromos roller 3 sebességváltó móddal rendelkezik. Mivel a motor az első nyomást követően aktiválódik (azaz a rollernek mozgásban kell lennie), nem kell aggódnod a motor véletlen elindulásától. A többfunkciós színes kijelzőn minden fontos információt nyomon követhetsz. Az első és a hátsó lámpák (mindkettő tápellátása a fő akkumulátorból származik) lehetővé teszi, hogy sötétben is rollerezhess. Az első lámpa is szintén féklámpa.

A hosszú és széles csúszásgátló gumis borítással ellátott fellépőlap lehetővé teszi, hogy mindkét lábadat kényelmesen felrakva rollerezhess. Az állítható magasságú kormány lehetővé teszi, hogy akár 200 cm magas felhasználók is élvezhessék a Joyor Y10 Black elektromos roller nyújtotta élményeket. Könnyű, de tartós Aerospace-alumíniumból készült, a váz 120 kg-os terhelhetőséget biztosít. 25,4 cm átmérőjű, felfújható gumik csillapítják a rezgéseket, így lehetővé teszik a zökkenőmentes és biztonságos utazást. Továbbá az első lengéscsillapító is tompítja a rezgéseket. 


Technikai adatok - Elektromos roller Joyor Y10 fekete:

váz Aerospace alumínum
motor teljesítmény 500 W
motor típus DC kefe nélküli
maximális sebesség 35 km/h
3 sebesség mód 15/25/35 km/h (középső mód a leginkább üzemanyag-takarékos)
tempomat igen
maximális lejtés 9,5° (17%)
akkumulátor Li-Ion 26 Ah, 48 V
egy töltéssel megtehető távolság 70 km
teljes feltöltési idő 10 - 15 h
fék tárcsás
gumi felfújható
gumi méret 10" (25,4 cm)
fellépőlap méret 48 x 21 cm
fellépőlap magasság (felső) 20 cm
fellépőlap magasság (alsó) 12 cm
kormány magasság 99 - 122 cm
kormány szélesség 57 cm
lámpa első és hátső, féklámpa (középső akkumulátorral működik)
roller méretei 120 x 57 x 119 cm
roller összecsukott méretei 115 x 21 x 43 cm
ajánlott minimális felhasználói magasság 155 cm
terhelhetőség 120 kg
ajánlott felhasználói súly 100 kg-ig
súly 23 kg
kiegészítők összecsukható mechanizmus,szines kijelző, duda a világításba építve, kitámasztó, első lengéscsillapító, USB töltő


A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.


FIGYELMEZTETÉS: Az elektromos rollerek nem rendelkeznek közúti normál forgalomban történő közlekedéshez szükséges homologizációval. Csak saját felelősségére használja!

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 120 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 150 cm
Akkumulátor-kapacitás 26000 mAh
Hatótávolság 70 km
Maximális sebesség 35 km/ó
Maximális emelkedés 9.50 °
Súly 23 kg
Motor teljesítménye 500 W
Kerekek mérete 10"
Fékek tárcsafék
Vezérlés kar a kormányon
Méretek 1150 x 540 x 1180 mm
Kerék típus felfújható
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése hátsó kerékben
Energia visszanyerés nem
Nyereg nem

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!