Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller MA-MI MOUNTAIN gyors töltővel - narancssárga

Teleszkópos felfüggesztéssel és tárcsafékekkel öröm lesz az utazás bármely terepen! Ha az elektromos hajtás lemerülne, akkor átválthatsz a klasszikus módra. több


Szín:  narancssárga

799 800 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A MA-MI MOUNTAIN elektromos rollerrel bátran nekiindulhatsz a kalandozásnak! A teleszkópos villáknak köszönhetően, a terep sem okoz majd gondot a rollernek. Megbízható tárcsafékek megtartanak a lejtőkön is. A maximális 25 km / h sebességgel biztos lehetsz benne, hogy nagyszerű élmény lesz a rollerozás! A motor be van építve az elülső kerékagyba és a 10 Ah-os akkumulátorba, amely teljesen el van rejtve a futófelületen, így első pillantásra nem is látszódik, hogy a roller elektromos meghajtással rendelkezik. Az elektromos segítséget nem kell folyamatosan használni - a szabadkeréknek köszönhetően a roller klasszikus módon is vezethető.

A motort a fogantyú forgó elemével indítsd el. A kormányrúdon közepén egy könnyen áttekinthető LCD-kijelző található, ahol egyszerűen kiválaszthatod a támogatás szintjét, vagy csökkentheted a maximális sebességet.
5 segítségnyújtási szint közül választhatsz, attól függően, hogy mennyire szeretnéd kihasználni a segítséget az elrugazkodás során. Ha teljesen elfordítod a fogantyút, akkor egyáltalán nem kell elrugazkodnod, ahelyett élvezheted a gyors és pihentető utazást! A MA-MI MOUNTAIN ideális a vidéki túrákhoz, és a felfüggesztésnek köszönhetően bármilyen felületen való rollerezésre.


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai leírás:

váz anyaga acél
villák Ahead Suntour XCR32 RL DISC, lehetőség alsó helyzetben történő reteszelésre
motor teljesítménye 250 W
motortípus szénkefe nelküli
maximális sebesség 25 km/h
sebesség módok 5
akumulátor Li-Ion 10 Ah/36V, beépítve a futófelületbe, súlya 2,9 kg
töltő 4A
hatótávolság egy töltéssel 25-30 km
teljes töltés ideje 2,5-3 óra
fékek FORCE tárcsafék (160)
gumik elöl MTB MITAS 26x2,25, hátul RMX Rubena 20x2.0
gumi mérete 26", 20"
fellépőlap mérete 390 x 150 mm
fellépőlap magasság (felső) 95 - 100 mm (terhelés nélkül)
fellépőlap magasság (alsó) 60 - 65 mm (terhelés nélkül)
roller mérete h176 x sz70 x m102 cm
összecsukott méret ***
kormányszélesség 620 mm
ajánlott minimális felhasználói magasság 145 cm
terhelhetőség 130 kg
súly 20 kg
kiegészítők LCD kijelző


A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.


FIGYELMEZTETÉS: Az elektromos rollerek nem rendelkeznek közúti normál forgalomban történő közlekedéshez szükséges homologizációval. Csak saját felelősségére használja!

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 130 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 145 cm
Akkumulátor Li-Ion 10Ah / 36V
Hatótávolság 30 km
Maximális sebesség 25 km/ó
Súly 20 kg
Motor teljesítménye 250 W
Kerekek mérete 26"+20"
Fékek tárcsafék
Vezérlés gáz fogantyú
Méretek 1760 x 700 x 1020 mm
Kerék típus felfújható
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése első kerékben
Az első kerék mérete 26 "
Energia visszanyerés nem
A hátsó kerék mérete 20 "

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!