Sport>Elektromos rollerek > Elektromos roller inSPORTline Fulmino (Termékkód: 19888-2)

Elektromos roller inSPORTline Fulmino

Nagyon könnyű roller modern kivitelben, amely különlegessé teszi az utadat

Nagyon könnyű roller modern kivitelben, amely különlegessé teszi az utadat több »

Szín
fekete fehér
Raktári állapot:
Webáruház
BP X.ker
Esztergom
EU
Az Ön ára:
188 300 Ft
Nettó ár:
148 267,72 Ft
Gyártói listaár:
216 600 Ft
- Megtakarítás 28 300 Ft (13%)
Hűségkedvezmény:
Hitelkalkulátor

Javasoljuk hozzávásárolni

  • Leírás
  • Paraméterek
  • Hasonló termék (8)

Elektromos roller inSPORTline Fulmino

Az inSPORTline Fulmino elektromos roller minimalista, mégis modern kialakítása garantáltan felhívja a figyelmet. Egy töltöttséggel 25 km távolság megtételére képes. Kialakításának köszönhetően sima és kényelmes utazást tesz lehetővé, míg könnyű (12,5 kg) és összecsukható felépítése lehetővé teszi a roller könnyű szállítását.

Az elektromos rollernek két sebességmódja van, maximális sebessége 20 km / h. A kombinált tárcsa / elektromos fékrendszer, a minőségi világítás (6 m hosszan világít) és a csúszásgátló fogantyúk biztonságot és kényelmet nyújtanak még hosszabb utakon is.

A csúszásgátló mintázatú 8,5 hüvelykes kerekek elnyelik az ütéseket, sima utazást biztosítva még nedves utakon is. A karbantartás nélküli brushless hajtást az első kerékbe helyezik.A 350W-os motor két sebesség módot kínál: a lassú üzemmódot, amelynek maximális sebessége 15 km / h, és a gyors üzemmódot, amely megfelel a közúti közlekedési szabályoknak, így akár 20 km / h sebességgel is képes haladni. Könnyen olvasható mind közvetlen napfényben, mind éjszaka a kormányon lévő kijelző, amely lehetővé teszi az összes fontos információ követését, például az akkumulátor állapotát vagy az aktuális sebesség üzemmódot. Mivel az összes funkciót (beleértve az első lámpát is) egyetlen gombbal lehet irányítani, bárki számára könnyen kezelhető. A piros féklámpa automatikusan világít fékezéskor. 

A Li-Ion akkumulátor 5 óra alatt tölthető fel teljesen. Csak annyit kell tenned, hogy csatlakoztatod a hordozható tápegységet egy 220 V-os aljzathoz. Az akkumulátor egy töltéssel akár 25 km táv megtételére képes. Ezért rövidebb utazások során nem kell újratöltened. A kijelzőn nyomon követheted az akkumulátor töltöttségi állapotát. Ha az akkumulátor lemerül, akkor a rollerral tovább haladhatsz ha a földhöz nyomod (azaz a motornak nem kell bekapcsolnia).

Az inSPORTline Fulmino elektromos roller kiválóan alkalmas városi forgalomba, valamint városon kívüli utakra is.

Figyelem: Az akkumulátort száraz helyen, fénytől távol, 10 ° C és 20 ° C közötti hőmérsékleten kell tárolni. Mielőtt hosszabb ideig tárolnád, töltsd fel az akkumulátort teljes kapacitással. Ismételd meg a folyamatot minden hónapban.


Akkumlátorok tárolása és karbantartása: Az akkumlátorokoat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumlátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai adatok - Elektromos roller inSPORTline Fulmino:  

váz alumínium
motor teljesítmény 350 W
motor típus brushless
max sebesség 20 km/h
sebesség mód 15/20 km/h
akkumulátor Li-Ion, 7,8 Ah, 280 Wh, 36 V
egy töltéssel megtehető távolság  25 km-ig
töltési idő (teljes töltöttség) kb 5 óra
fék hátsó tárcsafék, első elektromos
gumi felfújható első és hátsó
gumi méretek 8,5" (21,6 cm)
maximálisan felfújható 3,4 bar / 50 psi
fellépőlap méretek 41 x 14,5 cm
fellépőlap magasság (felső) 16 cm
fellépőlap magasság (alsó) 10 cm
kormány magasság 111 cm
kormány szélesség 42 cm
világítás első és hátső, automatikus féklámpa
méretek 108 x 43 x 114 cm
összecsukott méretek 108 x 43 x 49 cm
ajánlott minimum felhasználói magasság 150 cm
terhelhetőség 100 kg
súly 12,5 kg
kiegészítők összecsukható mechanizmus, kitámasztó, kijelző az aktuális töltöttségi állapottal és sebesség móddal, sárvédő, csengő

A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.

Elektromos roller inSPORTline Fulmino - Letölthető fájlok

pdf Használati útmutató

Elektromos roller inSPORTline Fulmino - Termékparaméterek

Maximális teherbírás
100 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság
150 cm
Akkumulátor
Li-Ion 7,8Ah / 36V
Hatótávolság
25
Maximális sebesség
20 km/h
Súly
12.50 kg
Motor teljesítménye
250 W
Kerekek mérete
8,5"
Fékek
első elektronikus, hátsó tárcsafék
Vezérlés
kar a kormányon
Méretek
1080 x 430 x 1140 mm
Kerék típus
felfújható
Motor típus
kerékagyas
Motor elhelyezkedése
első kerékben
Energia visszanyerés
nem

Elektromos roller inSPORTline Fulmino - ezen kategóriákba besorolva: