Vissza

Összehasonlított termékek

Nutrend BCAA Complex 120 aminosav kapszula

Esszenciális aminosav L-karnozinnal, L-alaninnal, L-karnitinnal dúsítva. Alkalmazható nagyobb erőkifejtés ideje alatt. több


7 000 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A kapszulák jelentős mennyiségű B1-vitamint tartalmaznak, amely nagyban hozzájárul a szervezet helyes energiametabolizmusához és a szív helyes működéséhez.  A kapszula továbbá csökkenti a fáradtságot a benne található B6-vitaminnak köszönhetően.

  • BCAA
  • L-karnitin
  • L-alanin
  • L-karnozin
  • B1, B6 vitaminok


Ajánlott adagolás: 6 kapszula (3g BCAA) edzés előtt. A kevésbé megerőltető edzés előtt szétosztható 3 kapszulára edzés előtt és további 3 kapszulára edzés után. Tartsd be az ajánlott adagolást.

Használat: a fenti adagolás alapján fokozatosan nyeld le a kapszulákat megfelelő mennyiségű vízzel. Az alkoholos és tejes italok fogyasztása nem ajánlott. A kapszulát egyben nyeld le, ne harapd szét. Kibontás után tárold 25° C-on, ezt követően 3 hónapig fogyasztható.

Figyelmeztetés: Nem helyettesíti az étkezést. Nem ajánlott gyermekeknek, állapotos nőknek és szoptató kismamáknak. Gyermekektől távol tartandó. Tárold szobahőmérsékleten, száraz helyen óvva a napsugárzástól, fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a helytelen fogyasztás, és tárolás által keletkezett károkért.
 


Összetétel: L-leucin, L-izoleucin, L-valin, zselatin kapszula (zselatin, titán dioxid, a vas oxidja), L-karnitin tartrát, L-alanin, L-Karnozin, tiamin hidroklorid, piridoxin hidroklorid.

BCAA COMPLEX  100 g 6 kapszula
L-leucin 33,2 g 1500 mg
L-isoleucin 16,6 g 750 mg
L-valin 16,6 g 750 mg
L-karnitin tartrát 9,8 g 444 mg
L-alanin 6,6 g 300 mg
L-karnosin 1,3 g 60 mg
Thiamin (B1-vitamin) 23,8 mg = 2 164 % * 1,1 mg = 100 % *
B6-vitamin 4,6 mg = 329 % * 0,21 mg = 15 % *
1 kapszula – 755 mg
A csomagolás teljes súlya: 90,6 g
* Referencia beviteli érték

 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!