Vissza

Összehasonlított termékek

Joola Air Fibre konkáv ütőfa

JOOLA AIR, a legújabb ütőfa-széria – Ilyen könnyű nyerni! több


E-shop: Raktáron

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár

A szállítás várható ideje 2-4 napon belül.

Elérhetőség a boltokban
Budapest nem elérhető
Esztergom RAKTÁRON
Központi EU raktár nem elérhető
28 000 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

A JOOLA a legújabb Air-szériával két első osztályú ütőfát mutat be a legkisebb súlycsoportból. Egy speciális szárítási eljárás és a fafurnérok meghosszabbított raktározási idejének segítségével sikerül a fából a lehető legnagyobb mértékben kivonni a nedvességet. Ennek eredménye pedig két kiváló játéktulajdonságokkal bíró, extrém könnyű ütőfa. A játékosnak kevesebb erőre van szüksége az ütők tartáshoz, így az ezzel megspórolt erőt az ütések kontrollált kivitelezéséhez használhatja fel. Ezen felül a gyártási folyamat során egy speciális és körültekintő kiválasztási eljárás garantálja, hogy a megadott súlyértékeket szigorúan betartsák, amelyet a JOOLA minden körülmények között garantál. A JOOLA Air életre fogja kelteni a játékot!
A JOOLA AIR Fibre-rel a JOOLA egy csúcsminőségű ütőfát mutat be. A drága fafurnérok a legmagasabb minőségi igényeket szem előtt tartva kerülnek kiválasztásra. Ezáltal válik lehetségessé egy olyan pihekönnyű ütőfa kialakítása, amely mindössze 59-60g-ot nyom. A mindkét oldalról kiváló minőségű üvegszállal bevont, 4 mm erősségű balsa belső furnér kimagasló kontrollértékekkel gondoskodik a „tiszta labdaérzékről.” Egy élmény ezzel a fával játszani! A JOOLA AIR Fibre valószínűleg az egyetlen olyan fa a világon, amely garantáltan csupán 60 grammot nyom!



 

Hasonló termékek

Termék árának követése