Vissza

Összehasonlított termékek

Görkorcsolya Fila Mizar 80 Lady black/light blue - 37

Női görkorcsolya alumínium alvázzal, tartós műanyagból. A cipőrész puha, lélegző anyagból készül, amely kiváló szellőzést biztosít. több


Méret:  37

37 600 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

A FILA Mizar 80 Lady női görkorcsolyák modern görkorik, amelyek megfelelnek mind a kezdőknek, mind a haladó görkorcsolyázóknak. A SoftWear technológiának köszönhetően nagyon könnyűek és nem terhelik feleslegesen a lábakat, teljesen gördülékeny irányítással rendelkeznek. A lélegző és tartós anyag tökéletesen megfelel a lábadnak, és lehetővé teszi, hogy teljes kényelemben görkorizz. Mivel a korcsolyák speciális szellőztető rendszerrel vannak felszerelve (Air Flow technológia), lábaid mindig szárazak maradnak. Korcsolya jellemzője továbbá kiváló minőségű alumínium váz, profi rögzítési rendszer, amely kombinálja fűzőt és a csatokkal tépőzárral, hogy a lábad szilárdan rögzítve legyen. Fekete-világoskék színeivel és elegáns formatervezésével tökéletes választás. Alkalmasak mind sportolási, mind szabadidős célokra. Ha könnyen kezelhető korcsolyát keresel, ami maximális kényelmet nyújt, akkor ez a modell tökéletes választás.

Technikai adatok:

Alváz: 
alumínium
Szárrész: 
magas 
Rögzítés: 
csat, fűző és tépőzár
Kerekek: 
Fila 80mm/82A
Csapágyak: 
ABEC 5

Szín: 
fekete/világoskék


 

Vélemények

Értékelés: 4

80%

vásárlónk ajánlja

1

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 13. 5. 2020

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Elhasznalodott korcsolya

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!