Vissza

Összehasonlított termékek

SUP kiegészítőkkel Jobe Aero SUP Neva 12.6 - 2019

Minél nagyobb, annál jobb! Ez egy rendkívül gyors SUP deszka, amelyen nagyon szórakoztató lesz a kedvenc helyeid felfedezése több


480 500 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A Jobe Aero SUP Neva 12.6 - 2019 SUP keskeny alakú tű orral, ennek köszönhetően rendkívül gyors, így azok számára is ideális, akik gyorsan és nagy távolságokat szeretnének egyszerre megtenni. Más szóval, ez a deszka tökéletes a felfedezőknek és kalandoroknak. Mivel keskeny és meglehetősen hosszú, nagyon nehéz irányítani, így tapasztalt felhasználók számára alkalmas. Azonban egy kis gyakorlás után akár a kezdők számára is ideális lesz. A SUP alkalmas tavakra, lassú folyókra vagy kisebb csatornákra. Értékelni fogod a két bungee zsinórt a rakomány rögzítéséhez, D-gyűrűt a leash-t - biztonsági pórázt a csatlakoztatásához, valamint a fogantyút a könnyebb szállításhoz.

A SUP deszkához tartozik állítható üvegszálas lapát, leash-biztonsági póráz - és kézi pumpa a gyors felfújás érdekében. Minden (beleértve a SUP deszkát is) egy praktikus, vízálló hátizsákba van csomagolva, amely lehetővé teszi a könnyű szállítást. Mindössze annyit kell tenned, hogy kinézed az úticélt, felfújod a deszkát, felpattansz rá és már el is kezdheted az evezést.

X-Stitching - új technológia a könnyebb és merevebb SUP deszkákhoz

A deszka belseje már nem több száz egyedi nylonszálból áll, hanem csak egyetlen egyből, amely az egész deszkán keresztül vezet. Ennek eredményeképpen a kettős rétegű PVC-t olyan hatékonyan csatlakoztatja, mint még előtte soha, ezáltal rendkívül merev a paddleboard felfújásakor. Hozzáadva a „hőre kötött” technológiát (az egyes rétegeket magas hőmérsékleten géppel rögzítik, nem pedig kézzel ragasztva) egy nem mindennapi, különleges SUP deszkát kapunk, kiváló tulajdonságokkal. Az oldalsó védőszalagok megakadályozzák a levegő szivárgását és további megerősítést biztosítanak.









A Jobe SUP deszkák kifinomult felépítésének és fejlett technológiájának köszönhetően nem hajlanak el nyomás alatt, fenntartva kiváló úszó tulajdonságát.









A nem márkás deszkák nem olyan szilárdak és ezáltal nem képesek megbirkózni a szokásos terheléssel. Ennek eredményeképpen a deszka meghajlik középen. 

 

A SUP evezés nemcsak remek szabadidős tevékenységet biztosít, hanem komplex gyakorlatok sorozatát is. Tekintsd meg, hogy melyik izmokat nyújtod és erősíted az evezés során.

 


Az evezés pozitív hatását tükrözi az elégett kalóriák száma is. Az intenzitástól függően óránként akár 1-125 kalóriát is elégethetsz:
 

                                          


Technikai adatok - SUP kiegészítőkkel Jobe Aero SUP Neva 12.6 - 2019:

  • gyors és hosszú távú evezésre alkalmas
  • keskeny alakú hegyes orral
  • csúszásgátló felület
  • alkalmas tavakra, enyhe folyókra és csatornákra
  • leash- biztonsági póráz, lapát, szivattyú, hátizsák, fin, javító készlet a csomag tartalma
  • két bungee zsinór a rakomány rögzítéséhez
  • D-gyűrű a leash biztonsági póráz rögzítéséhez
  • markolat a könnyű szállításért
  • súly: 9,1 kg (beleértve a fin-t/úszót is)
  • űrtartalom: 320L
  • terhelhetőség: 120 kg
  • méretek: 381 x 76,2cm
  • anyag: 2 réteg PVC
  • vastagság: 15cm

 

Paraméterek

Kategória Vállalati, Kalandos, Csendes víz, Kevésbé csendes víz
Teherbírás 120 kg
Deszka hossza 381 cm
Deszka szélessége 76 cm
Deszka vastagsága 15 cm
Kapacitás 320 l
Tartozékok darabszáma 6
Súly 9.10 kg
Maximális létszám 1 felnőtt + 1 gyerek
Anyag PVC

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!