Vissza

Összehasonlított termékek

Fitbit Inspire HR okoskarkötő lila

Fitbit okoskarkötő, pulzusszám, alvásfázis, elégetett kalóriák mérése több


37 700 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Szeretnél a fizikai erőnléteden és az életstílusodon dolgozni? A Fitbit Inspire HR okoskarkötő optikai csuklóérzékelővel nappal és éjjel is figyeli a pulzusodat, és segít a legtöbbet kihozni a fizikai aktivitásból.
Csatlakozhathatod a telefon GPS-hez is, tehát ha gyakran szabadban edzel, akkor teljes áttekintést kapsz arról, hogy hova és milyen messzire mentél, futottál vagybicikliztél. Úszni  is mehetsz benne mert - 50 m-en belül semmi nem történik vele, és kiszámítja azt is, hogy mit teljesítettél.

A háttérvilágítású érintőképernyő is örömödre lesz Meríts ihletet, változtass életmódot, és örömmel és elszántsággal kezd el a fizikai munkát. A Fitbit Inspire modellek mindenkihez alkalmazkodnak, így többféle szín és méret közül választhatsz. A csomagban két karkötő található - nagyobb és kisebb változat, így kiválaszthatod a megfelelőt. Mivel a karkötő szíja leszerelhető, több színvariációt is beszerezhetsz különböző alkalmakra.

EGÉSZ NAP MÉRI AZ AKTIVITÁST ÉS AZ ELÉGETETT KALÓRIÁKAT
 

A céljaid eléréséhez a nap minden szakasza számít, ezért a Fitbit Inspire egész nap méri a megtett lépéseket és távolságot, a testmozgással töltött perceket és az elégetett kalóriákat.

CSATLAKOZTATÁS

A karkötő automatikusan szinkronizálódik a mobiltelefonnal Bluetooth-on keresztül, így bárhol és bármikor hozzáférést biztosít fitnesz- és egészségügyi adataidhoz. Az Inspire több mint 200 iOS, Android és Windows eszközzel kompatibilis.

.

 

ALVÁSFÁZISOK

Az Inspire HR eszközön és a Fitbit alkalmazásban láthatod, mennyi időt töltesz a felületes, a mély és a REM alvásfázisban és tanácsot kaphatsz az alvásminőséged javításához. Automatikus alváskövetés és csendes ébresztés a csuklódon, hogy jobban megértsd és javíthasd pihenési szokásaidat, emlékeztetők a lefekvéshez és hasznos tippek az alkalmazásban.

 

0–24 ÓRÁS PULZUSMÉRÉS

A 0–24 órás pulzusméréssel a legtöbbet hozhatod ki az edzéseidből, láthatod a pulzustartományokat és alvásfázisokat, még jobban követheted az elégetett kalóriákat. Tudd meg, mikor vagy a zsírégető, kardio vagy csúcs zónában, így tudod optimalizálni az edzéseket a megfelelő erőkifejtéssel, és rögzítheted nyugalmi pulzusodat.

 

AUTOMATIKUS EDZÉSFELISMERÉS
 

Az Inspire HR a SmartTrack segítségével automatikusan felismeri az edzés típusát, mint például gyalogolás, futás, úszás, kerékpározás és még továbbiakat, és rögzíti ezeket a Fitbit alkalmazásban.

ÉRTESÍTÉSEK

Menet közben is maradj kapcsolatban, fogadd a közösségi média alkalmazások híreit, hívás-, naptár-, és üzenetértesítéseket. Akkor érhető el az eszközön, ha a mobiltelefonod a közelében van.

 

TÖBB MINT 15 CÉLKITŰZÉSEN ALAPULÓ EDZÉSMÓD

Válaszd ki a kerékpározást, futást, jógát vagy más edzést, állítsd be, mennyi kalóriát szeretnél elégetni, milyen távot vagy edzésidőt szeretnél, és valós idejű értesítést kapsz, mikor eléred a célt.







Technikai leírás:

  • Bluetooth 4.0
  • GPS-funkció, amikor csatlakozik a telefonhoz
  • Az akkumulátor élettartama akár 5 nap egyetlen töltéssel
  • Automatikus pulzusmérő PurePulse (optikai csuklóérzékelő)
  • SmartTrack sporttevékenység automatikus felismerése
  • Célérték beállítása több mint 15 sportnál, beleértve az úszást is
  • Tényleges testállapot kiszámítása az impulzusmérés alapján
  • Szürkeárnyalatos OLED érintőképernyő háttérvilágítással
  • Könnyen cserélhető heveder
  • Kompatibilitás: iOS, Android, Windows
  • Töltési idő: 2 óra
  • Kijelző átlója: 40 mm
  • Kijelző mérete: 37 x 16 mm
  • Karkötő szélessége: 16 mm
  • Vízálló: 50 m
  • Szíj anyaga: szilikon
  • Csukló kerülete: 14-18 cm (S), 18-22 cm (L); mindkét méretet tartalmazza
  • Tömeg: 20 g
  •  

EGÉSZ NAP MÉRI AZ AKTIVITÁST ÉS AZ ELÉGETETT KALÓRIÁKAT
A céljaid eléréséhez a nap minden szakasza számít, ezért a Fitbit Inspire egész nap méri a megtett lépéseket és távolságot, a testmozgással töltött perceket és az elégetett kalóriákat.

AUTOMATIKUS EDZÉSFELISMERÉS

A Fitbit Inspire a SmartTrack segítségével automatikusan felismeri az edzés típusát, mint például gyalogolás, futás, úszás, kerékpározás és még továbbiakat, és rögzíti ezeket a Fitbit alkalmazásban.


AKÁR 5 NAPOS AKKUMULÁTORIDŐ

Akár 5 napos akkumulátoridejével a Fitbit Inspire éjjel-nappal inspirációval szolgál. A használattól és más tényezőktől függ.


50 M-IG VÍZÁLLÓ + ÚSZÁSKÖVETÉS

A Fitbit Inspire vízálló, így viselheted a zuhany alatt, a medencében, bárhol. Emellett azt
is automatikusan méri, mennyit úszol.


ALVÁSKÖVETÉS

Automatikus alváskövetés és csendes ébresztés a csuklódon, hogy jobban megértsd és javíthasd pihenési szokásaidat; emlékeztetők a lefekvéshez és hasznos tippek az alkalmazásban.


NŐI EGÉSZSÉGKÖVETÉS

Értsd meg még jobban a tested működését, rögzítsd tüneteidet a Fitbit alkalmazásban, kövesd ciklusodat az aktivitásmérődön.


KIEGÉSZÍTŐK, CSAK DIVATOSAN

A Fitbit Inspire könnyű és stílusos, letisztult megjelenése tökéletesen illeszkedik kedvenc ékszereidhez.

 
PÁNTOK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

Viseld, ahogy csak szeretnéd, a klasszikus pánt helyett válassz vidám mintájú pántot, kifinomult fémhálós pántot, a prémium Horween® bőrszíjat vagy egy visszafogott csíptetőt. Ezek külön vásárolhatók meg. A csíptető csak a Inspire-hoz érhető el.


 

Paraméterek

Vízállóság 50 m
Vízállóság Úszás, búvárkodás légzőkészülék nélkül
Kódolt frekvencia igen
Alulvilágított kijelző igen
Cseh kezelőfelület igen
Test anyaga Szilikon
Testkompozíció elemzés nem
Kalória igen
Riasztójelzés igen
Stopper igen
Dátum igen
Tréningadat memória igen
Külső hőmérséklet nem
Elem élettartama 5 n
Súly (g) 20 g
GPS nem
Mellkasi öv nem
Nappali aktivitás követés igen
Alvásfigyelés igen
Tölthető elem igen
Érzékelés típusa csukló

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!