Vissza

Összehasonlított termékek

Fitbit Inspire okoskarkötő fekete

Fitbit Inspire aktivitásmérővel, könnyen kezelhető, 0–24 órás pulzusmérést, kalóriakövetést és bátorító emlékeztetők több


25 900 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Alakíts ki új ritmust a Fitbit Inspire-rel, ezzel a napi használatra tervezett aktivitásmérővel, amely követi a napi aktivitásodat, alvásodat, az elégetett kalóriákat és a testmozgással töltött időt is; motiváló emlékeztetőkkel.
A Fitbit Inspire modellek mindenkihez alkalmazkodnak, így színt és méretet is tudsz választani. A csomagban két karkötő található - nagyobb és kisebb változat, így kiválaszthatod a számodra megfelelő karkötőt.
Mivel a karkötő szíja leszerelhető, több színvariációt is beszerezhetsz a különböző alkalmakra.
 

AKÁR 5 NAPOS AKKUMULÁTORIDŐ

Akár 5 napos* akkumulátoridejével a Fitbit Inspire éjjel-nappal inspirációval szolgál. *A használattól és más tényezőktől is függ.

CSATLAKOZTATÁS

A karkötő automatikusan szinkronizálódik a mobiltelefonnal Bluetooth-on keresztül, így bárhol és bármikor hozzáférést biztosít fitnesz- és egészségügyi adataidhoz. Az Inspire több mint 200 iOS, Android és Windows eszközzel kompatibilis.

 

ALVÁSFÁZISOK

Az Inspire eszközön és a Fitbit alkalmazásban láthatod, mennyi időt töltesz a felületes, a mély és a REM alvásfázisban és tanácsot kaphatsz az alvásminőséged javításához. Automatikus alváskövetés és csendes ébresztés a csuklódon, hogy jobban megértsd és javíthasd pihenési szokásaidat, emlékeztetők a lefekvéshez és hasznos tippek az alkalmazásban.


 

0–24 ÓRÁS PULZUSMÉRÉS

A 0–24 órás pulzusméréssel a legtöbbet hozhatod ki az edzéseidből, láthatod a pulzustartományokat és alvásfázisokat, még jobban követheted az elégetett kalóriákat. Tudd meg, mikor vagy a zsírégető, kardio vagy csúcs zónában, így tudod optimalizálni az edzéseket a megfelelő erőkifejtéssel, és rögzítheted nyugalmi pulzusodat.

AUTOMATIKUS EDZÉSFELISMERÉS
 

Az Inspire a SmartTrack segítségével automatikusan felismeri az edzés típusát, mint például gyalogolás, futás, úszás, kerékpározás és még továbbiakat, és rögzíti ezeket a Fitbit alkalmazásban.

ÉRTESÍTÉSEK

Menet közben is maradj kapcsolatban, fogadd a közösségi média alkalmazások híreit, hívás-, naptár-, és üzenetértesítéseket. Akkor érhető el az eszközön, ha a mobiltelefonod a közelében van.

 

TÖBB MINT 15 CÉLKITŰZÉSEN ALAPULÓ EDZÉSMÓD

Válaszd ki a kerékpározást, futást, jógát vagy más edzést, állítsd be, mennyi kalóriát szeretnél elégetni, milyen távot vagy edzésidőt szeretnél, és valós idejű értesítést kapsz, mikor eléred a célt.



 


   
 

Technikai leírás:

  • Bluetooth 4.0
  • Akkumulátor élettartama akár 5 nap egyetlen töltéssel
  • SmartTrack sporttevékenység automatikus felismerése
  • Sportmódok több mint 15 sportág edzésének rögzítéséhez, beleértve az úszást is
  • Szürkeárnyalatos OLED érintőképernyő háttérvilágítással
  • Könnyen cserélhető heveder
  • Kompatibilitás: iOS, Android, Windows
  • Töltési idő: 2 óra
  • Kijelző átlója: 40 mm
  • Kijelző mérete: 37 x 16 mm
  • Karkötő szélessége: 16 mm
  • Vízálló: 50 m
  • Szíj anyaga: elasztomer
  • Csukló kerülete: 14-18 cm (S), 18-22 cm (L); mindkét méretet tartalmazza


INTUITÍV ÉRINTŐKIJELZŐ

Az Inspire érintőképernyője hátulról megvilágított OLED kijelző, természetes mozdulattal lehet rajta pöccinteni és görgetni.


VEZÉRLŐPULT A KIJELZŐN

A könnyen kezelhető vezérlőpult mutatja a megtett lépéseket, az elégetett kalóriát, mozgásra ösztönöz, figyelmeztet a folyadékpótlásra és sok másra – mindezt a csuklódon.


MOZGÁSRA ÖSZTÖNZŐ EMLÉKEZTETŐK

Barátságos emlékeztetők ösztönöznek, hogy kicsit mozgasd meg magad, és óránként tegyél meg 250 lépést – ha eléred, nem marad el a dicséret!


 

Paraméterek

Vízállóság 50 m
Vízállóság Úszás, búvárkodás légzőkészülék nélkül
Kódolt frekvencia igen
Alulvilágított kijelző igen
Cseh kezelőfelület igen
Test anyaga Műanyag
Testkompozíció elemzés nem
Kalória igen
Riasztójelzés igen
Stopper igen
Dátum igen
Tréningadat memória igen
Külső hőmérséklet nem
Elem élettartama 5 n
Súly (g) 20 g
GPS nem
Mellkasi öv nem
Nappali aktivitás követés igen
Alvásfigyelés igen
Tölthető elem igen
Érzékelés típusa nincs

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!